Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

anladım canım, bende hemen başladım edebiyat yapmaya kaydirigubbakcemile3

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cifte telli actımmm şirkette gizli gizli ciftetelli dinliyommmmsırnaşık şey..birazdan ihale toplantımm var bnm yaptıgıma bak yavsırnaşık şey

hadi kalkın oturmaya mı geldikkk yahuuuu ...ohhh yandan yandannnnn:sm_cool::dance::dance::dance::dance:
geldiler bugün bnaaa-tatlicadiarzu-

ne güzel canım koroya vakit ayırabilmen.
çin işkencesi değil cnm o beni çok üzdü askerden gelmeden adam olsun dıye yapıyorum.hem ben çok sey ıstemıyorum onu çıldırtmakta hoşuma gidiyor açıkcası çünkü kızınca çok şeker oluyor benımkisi.
princess boşver ya o tam geldiğini bilsin istiyorsan sen ne istiyorsan onu düşün cnm.hep bız kızlarımı üzceklerdi.birazda onlar üzülsün.

sırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

anladım canımmmm

ozamn hadi kalkkkk oynayalım sefamız olsunnnn:dance:

lütfen herkes pc basında ciftetellii acsınn hepbirlikte oynicazzzzz..oturanın sacına bit düşsünnn:jeyyar:sırnaşık şey

yandan yandannnn:dance::dance::dance:

sasemm ayagıma basmadan oynaaaa kısssırnaşık şey:dance:

beni rahatlattı kızlar.(futbolcudan söz ediyorum, bilmeden okuyanlar b.. sanıp heyecanlanmasın:)
işte sen nasıl istiyosan o dedi
kafanı topla falan dedi.
ama gelirsen bi daha gitme dedi.

ben ciftetelli oynamam kolbastı oynayalım :)
bu enerjimize bu yakışır..
sonunda kulubu kapatır kolbastı ekibi kurarız. kafayı yemiş kizlar olarak:)

beni rahatlattı kızlar.(futbolcudan söz ediyorum, bilmeden okuyanlar b.. sanıp heyecanlanmasın:)
işte sen nasıl istiyosan o dedi
kafanı topla falan dedi.
ama gelirsen bi daha gitme dedi.

sevindim canım adınaaaa:asigim:hepmizin hayatıı hep mutlu olcagımız yönde yürüsün...:asigim:

ya arkadaşlar ilk mesajı yazdıgımdan beri burdayım bakıyorum cavap yok sayfa ilerlemiyor sonra bi baktım 3 sayfa birden ilerlemiş ben siteyi ögrenene kadar geç cevap verirsem kusura bakmayın.

nazunacım yenile sayfayı o zaman yenileniyor..
güzel bi cümle kurdum evet.
sen nasılsın iyi misin? dün galiba okudum yazdıklarınızı.

nazunacım yenile sayfayı o zaman yenileniyor..
güzel bi cümle kurdum evet.
sen nasılsın iyi misin? dün galiba okudum yazdıklarınızı.

teşekkür ederim iyiyim bu gün aklım diyorki unut ama kalbimde bekle yada git konuş diyor kararsızım hala bu arada nasıl yenilicem üstteki çubuktanmı

kıalar hepinizin hikayenizi bilmiyorum bazılarınızınkini geçmişe bakıp okudum aslında hiç kimse için acı çektiğimize degmez ama çekiyoruz işte okudugum bir kaç psikoloğun yazısında birbirini çok seven 2 aşık güzellikle ayrılınca çok acı çekmezmiş oysa daha az aşık olupta taraflardan biri hep ezilen olursa yada aldatılarak bitmişse ilişki aldatılan mecnun oluyormuş yanı bazen çekilen acı aşk acısı degilde gurur kırıklıgı,alışkanlık yada aşagılanmış hissetmekten dolayı acı çekiyormuşuz çektiğimiz acının ne oldugunu analiz edelim bence belki faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…