nazuna cım o kitapların serisini okudum ben.
bazı şeyler gerçekten doğru ama ben eğlencesine okuyorum. çok hayata dökemedim..
tubicik ve şasemm
ilginç bişi oldu çünkü. görüşmemiz gerekti.
yani oda farkında kafa karıştırmak için aramadığımın...
arkadaşız bununda farkında..keşke böyle olmasaydı ama.. yapamadım yani..
maşallah canım ya, hep böyle pozitif enerjin olsun...hihoyyyt
koroda kürdil hicazkar makamında, sololarda hangi makamda istersen kaydirigubbakcemile3 ben çocukluğumda hep tsm duymaya alışmışım, çok severim, bazen şarkıdan bişey anlamasamda zevk verir...
bak şu şarkıdan hiçbişey anlamam ama söylüyoruz
birlikte bir akşam yine mey nuş edelim gel
cular gibi divane olup güş edelim gel
bir an gam-ı feryadı feramuş edelim gel
cular gibi divane olup güş edelim gel
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cifte telli actımmm şirkette gizli gizli ciftetelli dinliyommmmsırnaşık şey..birazdan ihale toplantımm var bnm yaptıgıma bak yavsırnaşık şey
hadi kalkın oturmaya mı geldikkk yahuuuu ...ohhh yandan yandannnnn:sm_cool::dance::dance::dance::dance:
geldiler bugün bnaaa-tatlicadiarzu-
ne güzel canım koroya vakit ayırabilmen.
çin işkencesi değil cnm o beni çok üzdü askerden gelmeden adam olsun dıye yapıyorum.hem ben çok sey ıstemıyorum onu çıldırtmakta hoşuma gidiyor açıkcası çünkü kızınca çok şeker oluyor benımkisi.
princess boşver ya o tam geldiğini bilsin istiyorsan sen ne istiyorsan onu düşün cnm.hep bız kızlarımı üzceklerdi.birazda onlar üzülsün.
beni rahatlattı kızlar.(futbolcudan söz ediyorum, bilmeden okuyanlar b.. sanıp heyecanlanmasın:)
işte sen nasıl istiyosan o dedi
kafanı topla falan dedi.
ama gelirsen bi daha gitme dedi.
ben ciftetelli oynamam kolbastı oynayalım :)
bu enerjimize bu yakışır..
sonunda kulubu kapatır kolbastı ekibi kurarız. kafayı yemiş kizlar olarak:)
ayy ayağınıza mı bastım, özür :)))
siz biraz göbek atın, ben birazdan uğrarım yine...
ben müzik dinlemeyi de, şarkı söylemeyi de çok severim hayatacım, koro da bişekilde hayatıma girdi, geçinip gidiyoruz işte... buarada gözün aydın canım, hep hayırlısı olsun...
nazunacım günaydın, hoşgeldin, bugün senin için de güzel geçsin inşallah... ben çok fazla taktikten yana değilim ama o kitapta yazan bazı şeyler zaten hepimizin zaman zaman yaptığı şeylerdir, taktik olarak gösterilmesi beni sinirlendirmişti :))) mesela ağlayın falan der işte, bunu herkes bilir, erkeklerin kadınların gözyaşına dayanamadığını, bende biliyorum, bana aşık olan kişinin bana ağlarken aşık olduğunu da biliyorum, ama ben o aşık olsun diye ağlamıyodum... herşey taktik gibi göstermeye çalışmış, ona kızmıştım.
taktik bende sevmiyorum dogal olmak içinden geldiği gibi yaşamak çok güzel hatta hayatın her alanında yapmacıklıgı sevmiyorum ama kitabı okuyunca anladımkı yelkenleri fazla suya indiriyorum karşımdaki insanıda alıp tepeme çıkarıyorum yani onun iç güdülerini farklı yönlere sevk ediyorum
nazunacım yenile sayfayı o zaman yenileniyor..
güzel bi cümle kurdum evet.
sen nasılsın iyi misin? dün galiba okudum yazdıklarınızı.
teşekkür ederim iyiyim bu gün aklım diyorki unut ama kalbimde bekle yada git konuş diyor kararsızım hala bu arada nasıl yenilicem üstteki çubuktanmı
üstteki cubuktanda olur
f5 e de basabilirsin
ikiside yeniler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?