Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Bende geldim okudum geçmişi ama kimse yok sanırım.
Böcükcüm bence aklına gelmişsindir ama aramaya yüzü olmamıştır muhtemelen. Hem boşver böyle doğum günü, zart günü, zurt gününü bahane edip arayacak adamı ne yapalım biz? Aramak isteyen adam sabahın 7sinde de gecenin 2sinde de aramalı dermişim
Princesscım sende canım içinden nasıl geliyorsa öyle yap ama bak çocuğu kendine aşık edipte ahını alma sonra :)))
Off bende hastayım.Şimdi yin derse döneceğim. Bakalım hangisi önce yoluna girecek ış hayatım mı yoksa aşk hayatım mı.Önümü göremiyorum çok çok çok belirsiz.
Hadi ben kaçtım şimdilik. Hepinizi öptüm...

slm kızlar ..
ya bu ara ne oluyo bıtıyo cok gerı kalıyom ama ınanın hepınızı sevıyorum ve aklımdasınız cok optum sızlerı

ne yazmıştın böcüğüm ben merak ederim...

yaa yazıım ama gitmişsin... neyse gelince okursun...

beni az önce bu tabii 2 saat önce filan oluyor ... :) bağlantım yoktu da...

neyse beni biri aradı ... ama bu kişi benim ünv.de iken 3yıl platonik takıldığım kişi... ciddi bir klupte eğitmenimdi kendisi... haliyle söyleyemedim... 3 yaş vardı aramızda... çok severdik hepimiz... gerçekten iyi biri yani... benim onu sevmemde hiçbir suçu yok ya da çektiğim acılarda... hepsi benim tercihimdi...

2. sene sevgilisi olduğunu duydum ama hiç görmedim ve o da bahsetmezdi... zaten hafta içi ve haftasonları sürekli birlikte eğitimlerdeydik... haftasonları kamplara giderdik... yani çok fazla vakit geçirirdik... yakındık da ama o ben hep farklı yorumladım... neyse göz görmeyince gönül katlanır misali umursamadım sevgilisini ve sevmeye devam ettim tabii acı çekmeye de... son sene yani ben 4. sınıftayen çekilmez oldu ... cidden acı çektim... ve okulumun bitmesiyle kluğten de ayrılacağım için söyleyip kurtulmaya karar verdim...

yardımına ihtiyacım var sana anlatmam gereken birşey var dedim ve anlattım... çok şaşırdı ; çok üzüldü... ama bana hiç o gözle bakmadığını söyledi... ben peki dedim amaç söylemekti ama tabii ister istemez acaba diyorsun...

beni eve bıraktı sonra ben camdan bakıyordum... arabanın içinde ellerini başının içine aldı ve kalakaldı... ama izlediğimden haberi yok... cidden üzüldü çünkü ben ona artık senle görüşemem demiştim... o halini hiç unutamıyorum... neyse 1-2 kere daha aradım ama olmaz dedi ... ve o zaman anladım olmayacağını sabaha kadar deli gibi ağladım... ve ertesi gün ilk işimin ilk günüydü ... sonra işle çok güzel oyaladım kendimi ; acımı yaşamaya cidden fırsatım olmadı eve de iş getiriyordum çünkü... zaten 3 yıl boyunca acı çekmedim mi daha ne çekecektim...

neyse öleee geçti... arasıra karşılaşıyorduk... son karşılaşmamızda ben yalnız gidince klup toplantısına; ayrıldığım anlaşıldı... o da son sevgilisinden ayrılmış... sonra buraya da yazdım saçma bir nedenden aradı beni... bir tanıdğının annesine iş sordu... halbuki benden başka arayacağı çok kişi vardı ona yardım edecek... bana bahane gibi geldi açıkçası ama sallamadım...

bugün de doğum günümü kutlamak için aramış... dün arayamadığı için özür diledi... öyle konuştuk... ama hiç beklemezdim görüşmüyoruz çünkü ve bundan öncekilerde de aramamıştı ...

hatta ben onu pazar günü evimin yakınlarında görmüştüm ama sallamadım... o beni görmeden başka yöne geçtim... öyle anlamsız yani şu an benim için... ama zamanında çok anlamı vardı ... tüm arkadaşlarım beni ona olan aşkımla anar o derece yani... :))

yani gün olur devran dönere bir örnek daha sanırım ... :))

umarım bu sefer gider yazdıklarım :)

yok be canım yaa ... moral olcak bişi değil... moralim de iyi zaten...

ama komik geliyor cidden ... zamanında bir arasa diye neler vermezdim... yoluna çıkmak için neler yapmazdım... görüp görmezden geleceğime hayatta inanmazdım valla :))

YA HEP DİYORUM İŞTE
GÜN LUR DEVRAN DÖNER, DAHA GEÇEN GÜN DE BURDA SÖYLEDİM, BEN BUNA İNANIYORUM CİDDEN
GÜN OLUYO DEVRAN DÖNÜYO, O DEVRANIN KIYMETİ KALIYOMU KALMIYOMU TARTIŞILIR AMA DÖNÜYO İŞTE :sm_cool: :sm_cool:

Kızlar bısey sorucam en son salı gÜnÜ aradım basın sagolsun fılan dedım sonra dÜn bısey yapmadım oda yapmadı yıne ben arasamı yoksa ankaraya dÖnmesınımı beklesem ?

ne yazık ki kalmıyor galiba ...:1no2:

ya görseniz ama öle böle değildim... kardanadam diyorduk aramızda ona... odamda kardanadamlı herşeyi bulabilirdiniz... mumlar ; biblolar ; çocuk kitabı ; bardaklar ; çorap ; yastık kılıfı ; gazeteden kesilmiş kardan adam resimleri ; hani böle sallayınca kar yağan camlı şeylerden ... o kadar çok vardı ki ... benim arkadaşlarım korkuyordu saplantı yaptım diye... halbuki cidden aşıktım :)))

canım bu arkadaş şu an yalnız vede sevilmeye ihtiyacı olabilir sana dogru adım atmak ister gibi senden yeşil ışık görse yaklaşacak bence madem iyide tanıdıgın bir insan güveniyorsan denemekte fayda var nacizhane fikrim tabiki

yok şekerim ... geçti ona karşı hissettiklerim ve şimdi farkındayım aslında hiç uymayan bir çift olurduk biz... iyi ki olmamış zaten ... olmaz da :)

böcüğüm bende anlamı kalsın kalmasın devranın döndüğünü görmek istiyorum
benim kankam aradı geçen gün, bunu hissettim aynen, burdada sadece gün oluyo devran dönüyo yazdım... devran dönsün, ben göreyim :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…