- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
Kızlar geldim gidiyorum.
Bu arada bana Amphitrite demek zor gelebilir.O yüzden kısaca Amp deyin bari :)))) Fakat asla nickimi değiştirmem :)
Öpüyorum sizi çok...
Bu arada Tuti'nin " gülüyorum halime...o ise ağlıyor kaderine..." lafı çok hoşuma gittiiiiiiiiiiiiiiii :))))
Birde bu askerden dönenler asker dönüşü kafayı mı yiyor ne.Yakın bi arkadaşım var erkek.Çok güzel bi ilişkisi vardı. Kız onu 15 ay bekledi. Sonra bizimki askerden gelince sıkıldım,ilişkiden soğudum dedi.Gül gibi kızı bıraktı.İlk aylar beyefendiyi göreceksiniz bi mutlu,rahat.Özgür erkek modunda. Bikaç kişiyle çıktı ama çıktıkları fosss çıktı :) Sonra eski kız arakdaşı yeni bi ilişkiye başladı.Benim arkadaş bunu duyunca kafayı yedi yedi durdu.Depresyona girdi. Aylarca hayalet gibi gezindi.Daha yeni yeni atlattı ama köpekler gibi pişman.
Tabi biz o arada mecbur bu bizim arkadaş ya destek olduk tabi hatasından dolayı köstek de olduk :)
Şimdi kız gayet mutluymuş,hatta nişanlanmış galiba.
Fakat bizim arkadaş yalnız ve mutsuz.
Bi örnek de benim yakın bi arkadaştan :)
ya bu askerlik korkutuyor insani cidden
ben bu yagmurlu havada bikini aldim geldim kendime :)
gelsin yaz günes kumsal
hoşgeldin ampcım :)) çok garip oldu ama nyse demek ole erkek pişşşman oldu he ya kızlar bişey söliyim mi biz üzülüyoruz ağlıyoruz bi kaç ay snra onların jetonlar daha yeni düşüo ve kafaları dank edio bi kaç kızla çıkıp eskinn değerini anlayıp geri geliyorlar bn bu yaşıma kadar 3 kişi ile çıktım şuana kadar hepsi geldi ilşkim warken bile geldiler ama bu son ayrıldğım şuan gelmedi yeni çnkü 1 buçuk ay oldu eminim oda gelcek skldım die ayrıldı allahım inş bizi bu durumlara sokan erkekleri fatih ürek gibi yapsınnn inşşşşkaydirigubbakcemile3:roflol:
heheheh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn köklerine kibrit suyuher zaman demişimdir hepde dua ettim arkasıdnan allahım dedim ona öyle bir sevgili verki beni aratsın dedim...ablasına gelen gideni aratıyor çok özlüyorum onu demiş ablasına eşekliğine yan diomuş ahahahahdelikafadulden
bnde hep allahım bana geri gönder diyorum onu çnkü bırakma sebebi çok saçma:)) gönderki onu döndüğüne pişman edeyim diyorum dua ediyoruz 1 buçuk aydr allahım kabul ederde tüm forumdaki kızların intikamnı alırcasına intikam alim ama canını acıtmıycam sadece bana yaşattğının bedelini ödetcem:mymeka:ayrıca ohhhhhhh çok ii olmuş senn eskisine oda bırakmasaydı çok güzel olmuş cnm daha çok pişman olcak o beter olsunklava:
bu arada yaşlar kaç bayanlar ben 26 oldum yaa :S
sondaki "yaa :S" ne yaa... nesi varmış 26nın
anladığın üzre ben de 26 yaşındayım :roflol: kaydirigubbakcemile5
gayet cici bi yaş hem de :dilcikar:
allahıma bin şükür tek ben değilmişim ne bilim kuzu ya genelde hep benden küçük denk geliyor ay çok sevindim buna sanırım bende 30 fobisi war ehehekaydirigubbakcemile3
öyle deme sonra seni burdaki daha abla olanlar döver valla, ben bile kurtaramamklava:
sen öyle çoluk çocuğun tpiklerini boşver, ne varsa bizde var lülülülülülü :roflol:
amaannn bana ondan öncekiler de yaramadı, öyle düşünürsek
alışkınım yani :roflol: 2009 güzel geçicek bak, şuraya yazıyorum, bilemedin 2010, ama bigün herşey yolunu bulcak bak çenebaz demişti dersin... hihoyyyt
insanlar kendilerine bişey aldığında yada kendilerine bi değişiklik yaptıklarında mutlu oluyorlarmış ben şahsen öyleyim aslıdna benim de leoparlı bikini almam lazım ama bulamıomkineeeeeeeeee:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?