Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

güldürebildiysem ne mutlu bana :)))) gerçekler ama gülüm...eden bulurmuşşşş tilkinin dönüp dolaşacağı yer yine kürkçü dükkanıdır...:jeyyar:

hoşgeldin ampcım :)) çok garip oldu ama nyse demek ole erkek pişşşman oldu he ya kızlar bişey söliyim mi biz üzülüyoruz ağlıyoruz bi kaç ay snra onların jetonlar daha yeni düşüo ve kafaları dank edio bi kaç kızla çıkıp eskinn değerini anlayıp geri geliyorlar bn bu yaşıma kadar 3 kişi ile çıktım şuana kadar hepsi geldi ilşkim warken bile geldiler ama bu son ayrıldğım şuan gelmedi yeni çnkü 1 buçuk ay oldu eminim oda gelcek skldım die ayrıldı allahım inş bizi bu durumlara sokan erkekleri fatih ürek gibi yapsınnn inşşşşkaydirigubbakcemile3:roflol:

ya bu askerlik korkutuyor insani cidden

ben bu yagmurlu havada bikini aldim geldim kendime :)

gelsin yaz günes kumsal

insanlar kendilerine bişey aldığında yada kendilerine bi değişiklik yaptıklarında mutlu oluyorlarmış ben şahsen öyleyim aslıdna benim de leoparlı bikini almam lazım ama bulamıomkineeeeeeeeee:sm_confused:

heheheh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn köklerine kibrit suyu her zaman demişimdir hepde dua ettim arkasıdnan allahım dedim ona öyle bir sevgili verki beni aratsın dedim...ablasına gelen gideni aratıyor çok özlüyorum onu demiş ablasına eşekliğine yan diomuş ahahahahdelikafadulden

bnde hep allahım bana geri gönder diyorum onu çnkü bırakma sebebi çok saçma:)) gönderki onu döndüğüne pişman edeyim diyorum dua ediyoruz 1 buçuk aydr allahım kabul ederde tüm forumdaki kızların intikamnı alırcasına intikam alim ama canını acıtmıycam sadece bana yaşattğının bedelini ödetcem:mymeka:ayrıca ohhhhhhh çok ii olmuş senn eskisine oda bırakmasaydı çok güzel olmuş cnm daha çok pişman olcak o beter olsunklava:

hahaahh, jelim keşke bugün de yeniymişim gibi davransaydın biraz eğlenirdik :roflol:
ay benim de işim gücüm eğlence oldu, tam sopalığım ben ya...
milkacım haftasonu herkes için yoğun olcak galiba, poff...
amphiprite ben sana fibrit dicem kaydirigubbakcemile3 ayy çok hoşuma gitti valla, fibritim gel öpem Şeniz
jelicim yaz biran önce gelsin istiyoruz ya, bikini alınca sanki o döneme girilmiş gibi hissedip mutlu olmuşundur... ne yazıkki ben bütün yaz çalışıcam, anca 1 haftacık kaçıcam

walla kuzum ahklısın sende biz ayrıllı 8 ay oldu daha yeni yeni düşüyor jetonları kaydirigubbakcemile3
merak etme geri geliyorlar

sondaki "yaa :S" ne yaa... nesi varmış 26nın
anladığın üzre ben de 26 yaşındayım :roflol: kaydirigubbakcemile5

gayet cici bi yaş hem de :dilcikar:

allahıma bin şükür tek ben değilmişim ne bilim kuzu ya genelde hep benden küçük denk geliyor ay çok sevindim buna sanırım bende 30 fobisi war ehehekaydirigubbakcemile3

allahıma bin şükür tek ben değilmişim ne bilim kuzu ya genelde hep benden küçük denk geliyor ay çok sevindim buna sanırım bende 30 fobisi war ehehekaydirigubbakcemile3

öyle deme sonra seni burdaki daha abla olanlar döver valla, ben bile kurtaramam klava:
sen öyle çoluk çocuğun tpiklerini boşver, ne varsa bizde var lülülülülülü :roflol:

öyle deme sonra seni burdaki daha abla olanlar döver valla, ben bile kurtaramam klava:
sen öyle çoluk çocuğun tpiklerini boşver, ne varsa bizde var lülülülülülü :roflol:

kaydirigubbakcemile3

haklısın ya her yaşın bir güzelliği war ama şu 25 yaş senesi yani 2008 sensi bana hiç yaramadı kahrolsun 2008 :roflol::teytey:

amaannn bana ondan öncekiler de yaramadı, öyle düşünürsek
alışkınım yani :roflol: 2009 güzel geçicek bak, şuraya yazıyorum, bilemedin 2010, ama bigün herşey yolunu bulcak bak çenebaz demişti dersin... hihoyyyt

valla başka bişey için alınıp kullanılma olasılığı var tabi...
istersen profiline koy, gizlilik ayarlarını da yap, ama sen bilirsin, zaten çok yakından değil

vardi valla burada bir sürü leoparli :) ama ben cesaret edemem :)

ben kendime toka bile alsam mutlu olurum delikafadulden

bikini alincada yazi düsündüm mutlu oldum hihoyyyt

simdi yemek yiyorum öptüm sizi sekerler cenebazim hepinizi seviyorum hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…