Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

istiyo canım şans. ama ben azarlıyorum.

fazla naz yapma kuzum istiorsan sende bi şekilde kabul etmeye çalış bende senin ibi yaptım adam en sonunda bi kaçtı bi daha geri vitese geçiremedim bugüünde ayrıldık 2 hafta debelenmekten sonra...
seviyorsan affet cnm :asigim:

süpersin böcüğüm, ben de ona huzur veriyodum
hep de öyle derdi sende huzuru buldum derdi, dırdır vırvır yapmazdım, pamuklara sarmalayıp saracaktım nerdeyse. ne bedel istedim, ne hesap sordum, ne sitemle güzel kalbini yordum şarkıdaki gibi.
ama gitti (

ayyyyyyyyyy ben kendimi çok soğukkanlı gördüm sewgilimden ayrıldım tef çalıp oynamadığım kaldı gerçi ben kendimi ayrılığa hazırlamıştım ....ondamı acaba böyle güçlüyüm ne...

Böcükcüm sende haklısın canım.Ama zaten herşey olacağına varmıyor muydu? Eğer zaten olmayacaksa asla öyle bişey olur ki o sana döndüğünde bile sen onu istemez olursun.Yani olmayacaksa hep bi sebep çıkar.Olacaksa da olur zaten. O yüzden içinden üzüldüğün zaman "amaaaannnn herşey olacağına varıyor nasıl olsa" de. İnsan böyle deyince hem bekliyor hem beklemiyor ay ne bileyim karışık bişey oluyor işte. Bende karıştım bak şimdi -tatlicadiarzu- Hem canım sen zaten deli gibi onu beklemiyordun ki yanlış mıyım? Oluruna bırakmıştın zaten.Ama insan için için yinede bekliyor tabi.

tuticim burda herkes bilir ben ilk ayrıldığımızda aynen dediğin gibiydim
ama sonra herşeyin rengi değişti. hala severken ayrılmak çok acı. o da hala seviyo, ben de.

Bende öyleydim valla.Bi gün olsun hesap bile sormadım ama zorunluluk oldum, sıkıldı kaçtı. Üstelik benimki tamamen kaçtı.
Anladığım kadarıyla bizler hep böyle fazla değer vermekten kaybetmişiz.
Bir söz vardı; "3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen kalan o 2 kuruşa seni satar" diye.

Canım ondan mı bilmiyorum ama umarım geçici bi rahatlık değildir.Hem boşver bebeymişte zaten :1closedeyes:

öyleydim canım ... öyle herşey oacağına varır diyordum ama baktım ki kendi kendime daha çok düşünmeye başladım ; acaba arar mı ; nerdeyse 6 ay oldu artık araması lazım ; doğum günüm araması lazım... aramadı... iyi dileklerini yolladı... acaba arar mı hayır aramıyor... aramıyor işte yani... salak mıyım ben yaaa... içten içe de beklemek istemiyorum ben artık...

yeter

O zaman canım bitir kafanda bekleme. Hem arayacaksa arar zaten sen beklesende beklemesende. Ay ben ne diyorum -tatlicadiarzu- Ama öyle değil mi yani. Bekleyerek kendimizi yıpratıyoruz aslında.
Ya bende şu sınva öncesi sonrası deli gibi bekleyeceğim aramasını. Çünkü eğer dediği gibi onun için çok özelsem ve benle bir araya gelmek istiyorsa artık bi engelimiz olmayacak. Yani ortak bi karar verebileceğiz. Bekleyeceğimiz bişey olmayacak.Tabi isterse ve ararsa ve de kendini affettirirse...

sanmam cnm ya ben alıştırdım kendimi 2 hafta ne aradı sordu ayrıldınız tuğçe diye beynime kazıdım bu yüsden belki bu rahatlığım

bence biraz da seni yorduğu için canım ve 2 ayda çok bağlanmadığın için... zaten kendini kaybetmediğin için bu ilişkide... bence rahat atlatacaksın... belki ara ara aklına gelir özlersin... ama özlediğin bir sevgilin olması olacak... bu çocuk değil... :içelim:

aynen öyle canım :içelim:

sanmam cnm ya ben alıştırdım kendimi 2 hafta ne aradı sordu ayrıldınız tuğçe diye beynime kazıdım bu yüsden belki bu rahatlığım
Tuti, eski erkek arkadaşına tamamen nötr müsün gerçekten?
Yani bak asla yanlış anlama şimdi eskisi senle bir araya gelmek istiyor ve seni sevdiğini söylüyor ya tamam sen istemiyorsun ama yinede bundan da bi güç alıyor olabilirsin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…