Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aslında ewet o bana poztif bir enerji veriyor ama tekrar başlama gibi bir durum söz konusu değil sadece şöyle bişey war demekki ben bugunkü ayrıldığım çocugu onun kadar sevmemişim açıkcası hiç sevmemişim...birde eskı sewgılımle bayagdır cıktık ve kötü ayrıldık onunla ama şimdikiyle gayet sakince ayrıldık belkide ondan böyle rahatım...

kızlar biz yarın konuşucaz okulda. en azından sebeplerimi bilsin çünkü o benden böyle ayrılsa sebep ister peşini bırakmazdım yine saolsun o bensiz daha mutlu olucaksa ben onun her kararına saygı duyarım diyip üstüme gelmiyo en azından. o yüzden sebeplerimi söylicem. kesin bitti diye büyük konuşmak istemiyorum ama büyük ihtimalle geri barışma durumumuz olmucak. arkadaşlar da çok uğraşıyo böyle şak diye bi anda kesip niye atıyosun bi konuşun bi anlaşın diye ama. sizlerinde bildiği gibi bozuk bi ilişkide konuşunca iki gün düzeliyo sonra yine aynı oluyo erkekler.

en büyük sorunumuz beni değerli hissettirememesiydi sürekli gösterdiğim en fazla ilgiyi gösteriyorum benim yapım bu napabilirim diyodu. ama bende azla yetinmek zorunda değilim ki sürekli dürtmeyle ilişkiyi yürütcek değilim. millette de var sevgili 5 para etmez kızlara prenses muamelesi yapıyolar biz ne yaptık da bunları hakettik bilemiyorum.

durup durup bunu düşünüyorum biz ne yaptık da bunları da hakettik. evet o çok üzüldü canı yanıyomuş çok fena ama benim yıkılan hayallerimi, bozulan psikolojimi kim onarcak? ben istemez miydim ilk aşık olduğum adamla evlenmek boy boy bebelerimiz olsun. yıllardır alıştığım adamın sesini duymamayı istemeyi, kokusundan kopmayı. şu anda bile kendimi unutup onu üzdüğüm için üzülüyorum.

arkadaşım söylüyo şu an çok pişmanız sana hazırladığımız süprizi erken yapmadığımız için diye, çiçekli mum ışıklı yemekler filan. anlatamıyorum ki ben çiçek mum ışığı yemek filan istemedim, sadece düzgünse sevseydi o yeterdi. inanın kafayı birinin omzuna yasladğınızda onun içinden sizin saçınızı okşamak gelmiyosa bu çok acı bişey...

shiftcim konuş tabi canım engüzeli
budur budur de, onun açısından düşünmeyi üzülmeyi de ona bırak
bırak o açıdan kendi üzülsün, sen kendi düşüncelerine bak yerimseniben

canım valla senın olayına gercekten yorum yapamıyom:sm_confused:

Biliyorum canim ya..
Icinde oldugum halde ben bile bi anlam veremiyorum...
Her firsatta aci verdik birbirimize..
Kirdik, üzdük...
Boylecede gitgide soguduk iste birbirimizden..
Sonucunun baska bisey olmasida beklenemezdi...
Her ne sebepten olursa olsun ne istedigini bilmesini..
Sevgisinin arkasinda durmasini..
Ask oyunlariyla bu sevgiyi yipratmamasini istiyorum...
Bu sebeplerin hepsi kendinden sogumam icin yeterli nedenler..
Evet basardida..
Ne cocukluktan kalma masum sevgimizi birakti..
Nede kendine karsi bi yakinlik...
Yillarin bitiremedigi sevgiyi cikti karsima iki gunde bitirdi...
Bitirdi diyorum ama farkli bi sekilde de kopamiyorum ondan...
Nasil bi sevgi bu...
Nasil bi bag bilmiyorum...
Turkiyeye gittigimde ne olucak onuda bilmiyorum...
Ben akillanmam ya yine ona hayir diyemiycem...
Yine ayni seyleri yasiycam...
Bize sevgili olmak yaramiyo ya..
Uzaktan sevmeye alismisiz birbirimizi...

Off biktim artik bu sevgiden yaaasenağlama

Belli mi olur belki eskisiyle başlarsınız yeniden olamaz mı sengözlerimebaksanab

Belli mi olur belki eskisiyle başlarsınız yeniden olamaz mı sengözlerimebaksanab

keşkee az ewwel msn de konuştuk web cam açtı bana 18 nisanda kuzenimin nikahtan sonra bir restaurantta eğlencesi var sadece gençler olucak sende gelmek istemisin dedim belki gelirim dedi kızlar dua edin ne olur...:Saruboceq:

Neden canım? İyiydin hani ya ne oldu şimdi

aklıma geldi yinede güzel günler yaşadık...
mesajlarını saklıyodum onları silerken fena oldum öyle güzel sözler söylemiştiki bana çok güzeldi ama çabuk tükettik...herşeyde bir hayır vardır allahım hepimize güç kuvvet versin...çok zor yaaa dün aşkım diyodu bugünse artık bir hiç olduk birbirimiz için...senağlama

selam amprıcım...
ıyım canım sen nasılsın çalışmalar nasıl gıdıyor..
şişt aglamacak yok...
Fırtınacım çalışıyorum ama pek ümidim yok sanki. Öyle soğudum ki dersten. Bide şu yaşta ders çalışmak zor geliyor cidden. Kazanamayacağım sanki ben hakim olmamalıyım gibi. Bilmiyorum ya. eğer kazanamazsam senle büro açalım -tatlicadiarzu-

Canım zaten hep öyle değil mi? Aniden hiç hak etmediğimiz sözler işitiyoruz. Sonrada şaşırıyoruz bi acaba önceki sözler yalan mıydı diye. Bende tüm mesajlarını silmiştim ama en son telimde 3 mesajını bıraktım. silmeye kıyamadım. Bana sabretmemi gün gelecek bizimde hiç ayrılmayacağımızı söylemişti. Hani nerde? Ben hep sıkılınca o mesajlarını okuyarak kuvvet alıyordum. Ama şimdi o herşey yaşananlar bi hayal bi rüya sanki...Anlamlı ama tarifsiz bi boşluk geriye kalan işte.
Fakat bak kısmetin önüne geçilmiyor. Rahat ol o yüzden. Ben hiç kaderci değildim ama kadere sığınmayı öğrendim. Ne yapayım yapacak bişey yok.

merhaba kızlar bende dertliyim hemde çok içim acıyo aslında.5yıldır biriyle beraberim evt çok seviyorum evet kıyamıyorum.ama o her fırsatta üzüyor beni.önemsemiyo,umursamıyo.ağlatıyo....
7,8 ay önce ayrılalım dedim.daha öncede demiştim ama bu sefer ciddiydim.ilk başta inanmadı.onu bırakabilceğimi düşünmedi ama daha sonra çok ağladı.çok üzüldü.affet dedi.kapılara geldi ailemi aradı.bende bir şans daha verdim akıllanmıştır dedim ama şimdi yine aynı.ayrılmayı düşünüyorum ama okadar çok korkuyorumki o yoksa bende yokum sanki.nasıl dayanıcam onsuzluğa.o bırakmıcak beni biliyorum.bu dahada kötü.ben hayır dedikçe üstüme gelicek.zaten zar zor aldığım kararıda uygulatmıcak bana.dayanamıcam yine barışcam yine konuşcam.offffff napıcam ben?

canım yılların vermiş olduğu alışkanlık var işte herşeyden önce. ama böyle ayrıla barışa bir süre sonra ayrılık öyle kolay geliyo ki. yani yorgunluktan mıdır nedir üzülüyosun ama eskisi gibi üzülmüyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…