- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
Tuti, eski erkek arkadaşına tamamen nötr müsün gerçekten?
Yani bak asla yanlış anlama şimdi eskisi senle bir araya gelmek istiyor ve seni sevdiğini söylüyor ya tamam sen istemiyorsun ama yinede bundan da bi güç alıyor olabilirsin canım?
bebişim topiğin hayırlı olsun.bende ayrıldım ohhh sefam olsun..
canım valla senın olayına gercekten yorum yapamıyom:sm_confused:
Selam fırtınacım nasılsın?iyi akşamlar kızlar.........
herkes yaprak dokuor galıba
Belli mi olur belki eskisiyle başlarsınız yeniden olamaz mı sengözlerimebaksanabaslında ewet o bana poztif bir enerji veriyor ama tekrar başlama gibi bir durum söz konusu değil sadece şöyle bişey war demekki ben bugunkü ayrıldığım çocugu onun kadar sevmemişim açıkcası hiç sevmemişim...birde eskı sewgılımle bayagdır cıktık ve kötü ayrıldık onunla ama şimdikiyle gayet sakince ayrıldık belkide ondan böyle rahatım...
Belli mi olur belki eskisiyle başlarsınız yeniden olamaz mı sengözlerimebaksanab
Neden canım? İyiydin hani ya ne oldu şimdi
Fırtınacım çalışıyorum ama pek ümidim yok sanki. Öyle soğudum ki dersten. Bide şu yaşta ders çalışmak zor geliyor cidden. Kazanamayacağım sanki ben hakim olmamalıyım gibi. Bilmiyorum ya. eğer kazanamazsam senle büro açalım -tatlicadiarzu-selam amprıcım...
ıyım canım sen nasılsın çalışmalar nasıl gıdıyor..
şişt aglamacak yok...
Canım zaten hep öyle değil mi? Aniden hiç hak etmediğimiz sözler işitiyoruz. Sonrada şaşırıyoruz bi acaba önceki sözler yalan mıydı diye. Bende tüm mesajlarını silmiştim ama en son telimde 3 mesajını bıraktım. silmeye kıyamadım. Bana sabretmemi gün gelecek bizimde hiç ayrılmayacağımızı söylemişti. Hani nerde? Ben hep sıkılınca o mesajlarını okuyarak kuvvet alıyordum. Ama şimdi o herşey yaşananlar bi hayal bi rüya sanki...Anlamlı ama tarifsiz bi boşluk geriye kalan işte.aklıma geldi yinede güzel günler yaşadık...
mesajlarını saklıyodum onları silerken fena oldum öyle güzel sözler söylemiştiki bana çok güzeldi ama çabuk tükettik...herşeyde bir hayır vardır allahım hepimize güç kuvvet versin...çok zor yaaa dün aşkım diyodu bugünse artık bir hiç olduk birbirimiz için...senağlama
merhaba kızlar bende dertliyim hemde çok içim acıyo aslında.5yıldır biriyle beraberim evt çok seviyorum evet kıyamıyorum.ama o her fırsatta üzüyor beni.önemsemiyo,umursamıyo.ağlatıyo....
7,8 ay önce ayrılalım dedim.daha öncede demiştim ama bu sefer ciddiydim.ilk başta inanmadı.onu bırakabilceğimi düşünmedi ama daha sonra çok ağladı.çok üzüldü.affet dedi.kapılara geldi ailemi aradı.bende bir şans daha verdim akıllanmıştır dedim ama şimdi yine aynı.ayrılmayı düşünüyorum ama okadar çok korkuyorumki o yoksa bende yokum sanki.nasıl dayanıcam onsuzluğa.o bırakmıcak beni biliyorum.bu dahada kötü.ben hayır dedikçe üstüme gelicek.zaten zar zor aldığım kararıda uygulatmıcak bana.dayanamıcam yine barışcam yine konuşcam.offffff napıcam ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?