Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet alışkanlık biliyorum.heryere onunla gittim,ailesiyle tanıştım,ailemle tanıştırdım şimdi bunlar yaşanmıcak o olmayacak.kendimi boşlukta hissedicem.ama böylede gitmezki.

evet alışkanlık biliyorum.heryere onunla gittim,ailesiyle tanıştım,ailemle tanıştırdım şimdi bunlar yaşanmıcak o olmayacak.kendimi boşlukta hissedicem.ama böylede gitmezki.

aynen bende böyleyim bide bunların üstüne aynı okuldayız biz her saniye beraberiz. ama napıym yani mecburum bi yerde bende insan evladıyım annem onunu kahrını çekiym diye doğurmadı ki beni.

bizde liseden beri aynı sınıftaydık.üniv beraber geçiş yaptık yine aynı sınıfta.bu sene okullarımız bitticek çok şükür.ama benim derdim biticekmi bilmiyorum.yanı nasıl mutlu olurum şuan mutlumuyum kafam okadar karışıkki.uzak bir yerlere gitmek hiç bişi düşünmemek istyorum.sinirlerim bozuk ama onun umrunda değil

Canım çok iyi düşün gerçekten ayrılmak istiyormusun ona göre pişman olacağın bişey yapma. Anlıyorum ilgisizliği umursamazlığı sıkmış seni ama ben son bi kez konuş derim 5sene var ortada ya azmı. Ben çok üzülüyorum valla böyle olmasın Son bikez konuş eğer gerçekten olmuyorsa ayrılrsın. Uff Allah yardımcın olsun canım benneyaptımki

canım bence biraz uzaklaş ondan yani bir süre ayrı vakit geçirin filan sonra yavaşça anlarsın onunla mı onsuz mu mutlu olduğunu. ben hep zaten şu an mutsuzum bundan daha mutsuz olamam diye düşünüp böyle bi karar verdim. iyice düşünmeni tavsiye ediyorum. :1hug:

sağol cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun.bende 5yılı bir kenara atmak istemiyorum seviyorumda ama kafam duygularım karıştı.kendime zaman ayırayım biraz başımı dinleyim görüşmeyeyim belki daha doğru kararlar alırım ozaman çok sağol a.s.

evet öyle yapıcam görüşmeyip zaman isteyecem.kendimi dinlicem.umarım hakkımda hayırlısı olur sağol cnm :1hug:

Rica ederim canım. Evet dediğin gibi biraz uzaklaşmak kafanı dinlemek iyi gelir. Daha sağlıklı karar verirsin öyle kolay bitmesin hatta umarım hiç bitmez herşey istediğin gibi olur... :1hug:

mrb kızlar ii geceler herkese yeni geldm bnde çok yorgunm çalşmam gereken dersler war ama aklıma eski sevglm geldi çalışamıyorum:))) ya içimde ni his war ama çözemiyorum hyrlısı :))

allahım bugun ayrılan ayrılanaa benle beraber 2 arkadasım daha ayrılmıs sewgılılerınden...
cok zor yaaa cokkk

H.g canım ne hissi var :)

bilmiyorum cnm huzur war içimde sevgilmden ayrıldğımdan beri:)) yeniden barıscaz gibi bi his war bilmem blki bn ole umutlanıyorum ama çok sessizlk oldu şuan ne o arıyor nede ben:)) ayrıca tuticim kriz ilşkileride wurdu bnmde çewremde bi kişi ayrıldı 7 yıldr çıkıyorlardı evleneceklerdi yazın ama olmadı:1no2:

Anladım canım umarım barışırsınız hayırlıysa senin hakkında tabi :) daha yeni 48 gün oldu seninde galiba :) sabret bakalım zahmetsiz rahmet olmazmıs... :)

tüm türkiyedeki güçsüz kadınlar olarak alıyoruz bi dik durmadıkki gidenn arkasından salya sümük ağlıyoruz bazılarımz istiyoru ayrılmak yine ağlıyoruz:roflol:bizdede war şimdi biraz :))

Anladım canım umarım barışırsınız hayırlıysa senin hakkında tabi :) daha yeni 48 gün oldu seninde galiba :) sabret bakalım zahmetsiz rahmet olmazmıs... :)

bilmiyorum tatlım bu cuma 7 hafta olcak galiba:)) aman zmn çok cabuk geçioo unttum bile onu ben ama seviyorum hala görsem blki kalbim atarmı bilmem ama gözden uzak olan gönüldende uzak oluyo:))

tüm türkiyedeki güçsüz kadınlar olarak alıyoruz bi dik durmadıkki gidenn arkasından salya sümük ağlıyoruz bazılarımz istiyoru ayrılmak yine ağlıyoruz:roflol:bizdede war şimdi biraz :))

Yok canım biz gayet güçlüyüz şakkıdı ağlamadanda olmazki taş değilizya bi şekilde atlatıcaz toparlanmaya çalışıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…