evet alışkanlık biliyorum.heryere onunla gittim,ailesiyle tanıştım,ailemle tanıştırdım şimdi bunlar yaşanmıcak o olmayacak.kendimi boşlukta hissedicem.ama böylede gitmezki.
merhaba kızlar bende dertliyim hemde çok içim acıyo aslında.5yıldır biriyle beraberim evt çok seviyorum evet kıyamıyorum.ama o her fırsatta üzüyor beni.önemsemiyo,umursamıyo.ağlatıyo....
7,8 ay önce ayrılalım dedim.daha öncede demiştim ama bu sefer ciddiydim.ilk başta inanmadı.onu bırakabilceğimi düşünmedi ama daha sonra çok ağladı.çok üzüldü.affet dedi.kapılara geldi ailemi aradı.bende bir şans daha verdim akıllanmıştır dedim ama şimdi yine aynı.ayrılmayı düşünüyorum ama okadar çok korkuyorumki o yoksa bende yokum sanki.nasıl dayanıcam onsuzluğa.o bırakmıcak beni biliyorum.bu dahada kötü.ben hayır dedikçe üstüme gelicek.zaten zar zor aldığım kararıda uygulatmıcak bana.dayanamıcam yine barışcam yine konuşcam.offffff napıcam ben?
bizde liseden beri aynı sınıftaydık.üniv beraber geçiş yaptık yine aynı sınıfta.bu sene okullarımız bitticek çok şükür.ama benim derdim biticekmi bilmiyorum.yanı nasıl mutlu olurum şuan mutlumuyum kafam okadar karışıkki.uzak bir yerlere gitmek hiç bişi düşünmemek istyorum.sinirlerim bozuk ama onun umrunda değil
Canım çok iyi düşün gerçekten ayrılmak istiyormusun ona göre pişman olacağın bişey yapma. Anlıyorum ilgisizliği umursamazlığı sıkmış seni ama ben son bi kez konuş derim 5sene var ortada ya azmı. Ben çok üzülüyorum valla böyle olmasınSon bikez konuş eğer gerçekten olmuyorsa ayrılrsın. Uff Allah yardımcın olsun canım benneyaptımki
canım bence biraz uzaklaş ondan yani bir süre ayrı vakit geçirin filan sonra yavaşça anlarsın onunla mı onsuz mu mutlu olduğunu. ben hep zaten şu an mutsuzum bundan daha mutsuz olamam diye düşünüp böyle bi karar verdim. iyice düşünmeni tavsiye ediyorum. :1hug:
sağol cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun.bende 5yılı bir kenara atmak istemiyorum seviyorumda ama kafam duygularım karıştı.kendime zaman ayırayım biraz başımı dinleyim görüşmeyeyim belki daha doğru kararlar alırım ozaman çok sağol a.s.
H.g canım ne hissi var :)
bilmiyorum cnm huzur war içimde sevgilmden ayrıldğımdan beri:)) yeniden barıscaz gibi bi his war bilmem blki bn ole umutlanıyorum ama çok sessizlk oldu şuan ne o arıyor nede ben:)) ayrıca tuticim kriz ilşkileride wurdu bnmde çewremde bi kişi ayrıldı 7 yıldr çıkıyorlardı evleneceklerdi yazın ama olmadı:1no2:
Anladım canım umarım barışırsınız hayırlıysa senin hakkında tabi :) daha yeni 48 gün oldu seninde galiba :) sabret bakalım zahmetsiz rahmet olmazmıs... :)
tüm türkiyedeki güçsüz kadınlar olarak alıyoruz bi dik durmadıkki gidenn arkasından salya sümük ağlıyoruz bazılarımz istiyoru ayrılmak yine ağlıyoruz:roflol:bizdede war şimdi biraz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?