milka çıtır gofretim niye kafanı karıştırıyosun
aşık değilsen hiç sallama, olmuyo denenmiştir...
daha küçüksün de, bi ilişkiden bi ilişkiye koşa koşa gitme, nefes al, boşver.
öbürünüde kabul etme facede :dilcikar:
selam kızlar iyi akşamlar ben geldim bugün çok mutluyum ama sevgilimle barışmadık urfaya gidiyorum belki onuda görme şansım var o bana gelme urfaya yıllık izninde ama ben gidiyorum herşey daha mı iyi olcak daha mı kötü olcak bilemiyorum ama onun benim yapmamı istemediği şeyleri yapıyorum
canlarım nasılsınızzzzzzzza.s.
niye gelme demişti ki sana?
git işte, herşey netlik kazansın, o istemese de sen istediğin şeyi yap canım hayırlısı
en doğru zaman
canın istediği zaman
anlaştığın zaman, kendinlee
bugün herkese neşe saçmaya geldim azıcık gülmseyin kızlar herkes kalbindeki iyiliği huzuru elbet bir gün yaşıycakkkk sabırlı olun bitanelerimmm benbugün çok huzurluyummm a.s.
telefon bekleyenler arasın diyenler gözü msnde facebookta olanlar ondan bi haber bişey gelsin diyenler mutlaka bu bekleyiş size dönücek :sm_cool:
ben kurtuldum die sevinioyrum benim sevinsim bambaşka bana bakmayın sizz
ehh cnm fena deilim ben sen nasılsın. h.g :1hug:
çiçek bahçesi hakkaten çiçek bahçesine döndürdün kız buraları..... içimiz açıldı kaydirigubbakcemile3
aferin aferin, bahar da geldi :)))
egecim iyiyiz canım, sen nasılsın bakim
ayy dün ben bilgisayara virüs bulaştırmışım :1shok:
sabahtan açamadım, format atıcaktım, şimdilik sistem geri yüklemeyle paçayı kurtardık...
yaz da geldi kızlar, tekirdağa bekleriz, deniz güneş kum..konforlu ve çok temiz denizimiz olmasa da idare eder..Canım, gelmek istiyorsan valla beklerim..kaydirigubbakcemile5
ben bodruma gitmek istiyorum ama şuan belli değil..
Canım sıkılıyo yaa napsam kii..fisfisfis
canım teyzelerimi sevmiyo bende teyzelerimde kalcam ona kızıyo kendiside annemin dayısının oğlu oluyo tabi gidicem o beni aramasın sormasın bende yıllık iznimi onun dediği gibi geçireyim
süründür bacım senden değerlimiii :sm_cool:inş süründürrsünn sırnaşık şeyallah bozmasın mutluluğunu kuzumŞenizbnde inş o döner süründrcem seni eski sevgilimmmmkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
selam kizlar ankaradayim geldim
iki gün evi temizledik her yer toz olmustu
su an moralim cok bozuk daha onu görmedim bugün görüselim dedi yok dedim ilk geldigimde aradi hosgeldin dedi zaten aksam indi ucak
canım neden görüşmek istemedin?
ertesi günde benim hat kapanmis bi tek dis arama oluyor msj atmis ödemeli arama yap ben seni arim günaydin canim benim sesini duymak istiyorum filan diye neyse ben o gün bisey yapmadim aksam aradi az konustuk amcamlar filan vardi ertesi gün hic bisey yapmadi tabi ben kötü oldum
canım seni aramış en azından bi mesaj atabilirdin sende,sen yanıt evrmeyince oda aramamış gibi geldi bana
sonra aksama kadar bisey yapmadi msne yazdim hic aklina gelmiyorum yazik diye
sonra yokmustu evde gelmis aksam onda msj atmis msne gel diye evde yoktum hastahanedeydim akrabalar geldi ankaradan dedi onlarla ilgilendim zaten moralim bozuk acim var destek ol dedi bende koptum bisey demiyorsun bana nerden bilim dedim bi msj atsaydin söyleseydin dedim tartistik msnde ben sinirden agladim
ertesi gün msj atmis iste ben cok aramiyorum sormuyorum diye sevmiyorumu oluyor demis kücük seyleri sorun ediyorsun demis
neyse msjlastik dünde tartistik bugünde hadi cik bulusalim bulusalim konusmamiz gerek yazmis hic bisey yapmadim daha önce veda bile etmemisti simdi hemen bulusmak istemiyorum
telefonum kapali gecen sene calistigim otel ariyor telefonu acmiyorum ise cagiriyorlar ben korkuyorum tel yine calar diye bir yandan gidim diyorum bundan sana hayir bir yandan düzelir diyorum ama düzelmezse ankarada kafayi yerim is yok filan sevgili yok
kizlar ben cok kötüyüm kafam allak bullak
bide ablam biliyordu onu msnde konusuyorduk enistem msn kayitlarina bakmis bana mail atmis herseyi biliyorum bak msn kayitlarina erkekarkadasina selam söyle demis yaa bizimkilere derse tehtid eder gibi yazmis ya ben cok kötüyümmmmmmmmmmmmmmm
Geçmiş olsun
Antivirüsün var mı şekerim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?