Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya zaten tam eklenmemiş facebooku 1 ay snra kabul ettği için talebimi onaylasada ekleyemiyorkaydirigubbakcemile3oda bn sildim sanabilir iice kudurur.. ya diğeride ne bilm lise aşkımdı bnm kafamı karıştırıo.. bu bnm eski sevgilimde yani unutuoz ne gelion yakaydirigubbakcemile3kal öle aramadık die hemen tutuştu allahım ya:dilcikar:

niye gelme demişti ki sana?
git işte, herşey netlik kazansın, o istemese de sen istediğin şeyi yap canım hayırlısı

en doğru zaman
canın istediği zaman
anlaştığın zaman, kendinlee

bugün herkese neşe saçmaya geldim azıcık gülmseyin kızlar herkes kalbindeki iyiliği huzuru elbet bir gün yaşıycakkkk sabırlı olun bitanelerimmm benbugün çok huzurluyummm a.s.
telefon bekleyenler arasın diyenler gözü msnde facebookta olanlar ondan bi haber bişey gelsin diyenler mutlaka bu bekleyiş size dönücek :sm_cool:
ben kurtuldum die sevinioyrum benim sevinsim bambaşka bana bakmayın sizz

niye gelme demişti ki sana?
git işte, herşey netlik kazansın, o istemese de sen istediğin şeyi yap canım hayırlısı

en doğru zaman
canın istediği zaman
anlaştığın zaman, kendinlee

canım teyzelerimi sevmiyo bende teyzelerimde kalcam ona kızıyo kendiside annemin dayısının oğlu oluyo tabi gidicem o beni aramasın sormasın bende yıllık iznimi onun dediği gibi geçireyim

allah bozmasın mutluluğunu kuzumŞenizbnde inş o döner süründrcem seni eski sevgilimmmmkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

çiçek bahçesi hakkaten çiçek bahçesine döndürdün kız buraları..... içimiz açıldı kaydirigubbakcemile3
aferin aferin, bahar da geldi :)))

egecim iyiyiz canım, sen nasılsın bakim

ayy dün ben bilgisayara virüs bulaştırmışım :1shok:
sabahtan açamadım, format atıcaktım, şimdilik sistem geri yüklemeyle paçayı kurtardık...

ıyiyim canım

Bir süredir vizeler nedeniyle kapalıydım :roflol:

Dün bitti vizeler,ben de damladım :roflol:

Geçmiş olsun

Antivirüsün var mı şekerim??

yazları gelırız genelde tekırdagda akrabalar war yarı üj bejim:)bodrumda cok guzel akça ama super aywalıgın denızı mukemmel piyango bana wursa paso gezerim.bnmde canım sıkılıyo bişiy bulursan yapıcak banada sole tw manyagı olmuyım

canım teyzelerimi sevmiyo bende teyzelerimde kalcam ona kızıyo kendiside annemin dayısının oğlu oluyo tabi gidicem o beni aramasın sormasın bende yıllık iznimi onun dediği gibi geçireyim

sen git de o arar, seni niye görmesinki, o kadar yol gidicen, onu görmeden gelme yaw

allah bozmasın mutluluğunu kuzumŞenizbnde inş o döner süründrcem seni eski sevgilimmmmkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
süründür bacım senden değerlimiii :sm_cool:inş süründürrsünn sırnaşık şey

hepiniz içi daha çok açılıcak inşş kasvet kasvet öldük kızlar dün gece kanser hastası bi arkadaşımla konuştum o gülerek ''azraile çelme taktım'' dedi ve aklım başıma geldi değermi dedim seni dirhem dirhem yiyen bi adam için değmezlaelaelaelaelae

bugün ağzının payını verdim 3 senedir kan kusup kızılcık şerbeti dediğim kızılcık sopasıyla onun kafına kafasına vurdum kurtuldum ondansırnaşık şey

ben böle ara ara yazdım ama kızma bana, bence biraz destek olmanda yarar var yani biz kendi açımızdan hep düşünüyoruz oda sorunlar yaşıyor bak bende kendi problemlerimi o kadar yansıttım ki belki ayrılmaya sebep değil tabi ama bunaltıyoruz onları neden aramadın niye bölesin diye üstelik seninki aramış bence kaçmayı bırak ve buluşun canım hem bak bunca zaman geçmiş ne kadar özlemişindir onu tabii sen bilirsin ben duygusal tepkide veriyor olabilirim:teselli:

Geçmiş olsun

Antivirüsün var mı şekerim??

vizelerin vatana millete hayırlı olsun :roflol: bitiyo mu artık :roflol:
antivirüs yoktu canım, üşengeçlikten bi antivirüs yüklemedim, şimdi de yükletmiyo :roflol:
yüklemeye başlayınca bütün pencereleri kapatıyo, bilgisayarı da yeniden başlatıyo :roflol:
makina kafayı yedi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…