sen git de o arar, seni niye görmesinki, o kadar yol gidicen, onu görmeden gelme yaw
süründür bacım senden değerlimiii :sm_cool:inş süründürrsünn sırnaşık şey
hepiniz içi daha çok açılıcak inşş kasvet kasvet öldük kızlar dün gece kanser hastası bi arkadaşımla konuştum o gülerek ''azraile çelme taktım'' dedi ve aklım başıma geldi değermi dedim seni dirhem dirhem yiyen bi adam için değmezlaelaelaelaelae
bugün ağzının payını verdim 3 senedir kan kusup kızılcık şerbeti dediğim kızılcık sopasıyla onun kafına kafasına vurdum kurtuldum ondansırnaşık şey
süründür bacım senden değerlimiii :sm_cool:inş süründürrsünn sırnaşık şey
hepiniz içi daha çok açılıcak inşş kasvet kasvet öldük kızlar dün gece kanser hastası bi arkadaşımla konuştum o gülerek ''azraile çelme taktım'' dedi ve aklım başıma geldi değermi dedim seni dirhem dirhem yiyen bi adam için değmezlaelaelaelaelae
bugün ağzının payını verdim 3 senedir kan kusup kızılcık şerbeti dediğim kızılcık sopasıyla onun kafına kafasına vurdum kurtuldum ondansırnaşık şey
yazları gelırız genelde tekırdagda akrabalar war yarı üj bejim:)bodrumda cok guzel akça ama super aywalıgın denızı mukemmel piyango bana wursa paso gezerim.bnmde canım sıkılıyo bişiy bulursan yapıcak banada sole tw manyagı olmuyım
vizelerin vatana millete hayırlı olsun :roflol: bitiyo mu artık :roflol:
antivirüs yoktu canım, üşengeçlikten bi antivirüs yüklemedim, şimdi de yükletmiyo :roflol:
yüklemeye başlayınca bütün pencereleri kapatıyo, bilgisayarı da yeniden başlatıyo :roflol:
makina kafayı yedi :roflol:
ohhhhhhh süpersin wlla bide biizm için vursaydın tüm kızçeler adına aman yaaa bıktım bunlardan şimdide bundan önceki sevgilim 5 dak önce msj atmış seni çok özledim dön nolur dio amannn sizle mi uğraşcam yaa herkes dön bana çık bnle dio bu ne ya.. ben bu eski sevgiliyi napcam özledim dio birazda kızlar sakat bu çocuk yani alkölle arası iidir lisedeki sevgilim düşünün aradan 5 yıl geçti hala aynı hesap
bnmde kafam karıstı ya hem arıyo bn konusmayınca ole keyıflı olesıne aradım dıo mahcup mahcup sonra mesaj atıyom hadı beraber bişiy yapalım die misafir gelcek dio anlamadım ben bu kazmayı ya üfffffffffffff yıllka sana noldu şeker??
haklısın canım ama yaa o beni görmek istemezse ve benden kaçarsa senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Canım pc ye format at sonra antivirüs yükle
Antivirüs olarak da ya Kaspersky,ya Panda ya da Eset Smart Security(bilinen adıyla Nod32) yükle
Üçü de alanlarının en iyisidir
1 haftacık iznim var inş. iyi değerlendircem, para topladım valla sırf yaz için
yarın yapıcak bişeyim yok, ama kuaföre gidicem kaş bıyık sakal olayına gircem
hep gezicek biyerler araştırıyom, çok kurtlu oldum ben yahu (annemin lafı)
bebişim eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardıdelikafadulden
eskiyi bırak sen ... bu ayrıldığınla ilgilen bi sen kız durrrÇok üzgünüm çoooklaelaelaelaelae
bana daha ne olsun 5 yıl önceki sevgilim msj atr dön özledim die yeni ayrıldğımz eski sevgilim istemiyorum seni der facebooka ekler lisede platonik sevdğim aadam nolur bnmle çık der görüşelim der pazar yeri gibi herşey war bnde finaller yaklaşıo ders çalşmak lazm ama bu erkekler yüzünden rahat edemiyorum engelliyorum çıkalım diyen çocuğu msj atıo engelleme bni nolur dio seni seviyorum dio nolcak bu iş ya :))
bebişim eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardıdelikafadulden
eskiyi bırak sen ... bu ayrıldığınla ilgilen bi sen kız durrrÇok üzgünüm çoooklaelaelaelaelae
ayy çok komiksin, ne tatlı yazmışsın, aşk dörtgeni mi bu
sen bunun neresindesin pekii
heee bu annelerde ben bı ay hiç disarı cıkmıyom iş dısında uzgun goruyo dısarı cık die beynımı yıyo sonra bıgun cıkmaya karar werıyom ıkı dakka kıççının ustunde durma hep gez dıyo gezcen tabi bi daha mı gelcez dunyayasositosositodimi kız
hiç bi yerinde bn biletli seyirciyim:icecream:izliyorum onları bnm için kim daha çok fedakarlık yaparsa onunla çıklcam ödül olarak:roflol:
bunu gidince anlarsın, gidince ararsın geldim diye, gelirse gelir
bence görmek isteyecek ya niye istemesin
senden kaçıcak naptın ona canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?