kötükedihüsosenı seytan seni sen adamları öldürürsün kız en sonda bnm için ayazda iki gece bekle de ozamn sennle cıkarım nasılsa donar fukara her turlu sen galıp gelırsinnn hehehehehe
hiç bi yerinde bn biletli seyirciyim:icecream:izliyorum onları bnm için kim daha çok fedakarlık yaparsa onunla çıklcam ödül olarak:roflol:
kızlar siz burda oynayın az, ben biraz çıkıyorum yerimseniben
çenebazım çıktınmıı =) üp beni:1hug:
bugün ben mutluyum hepinizide çok mutlu görmek isityorum
kızlar ama insanın elinde deil dimiifisfisfis
olsun hepiciğinizi seviomkaydirigubbakcemile2
eskiye rağbet etme canım, doğru söylüyo çiçekbahçesi
herşey elde edene kadar yalvar yakar olurlar, düşüncelii
sonra biraz daha devam eder bu
bigün bi bakmışın o adamdan eser yok
sen de "günaydın gittim ben" dersin
özetleee
walla kuzum değer verdik tepemize çıktılar bundan sonra böle eski sevgilimi hala seviom deli gibi ama ağırdan satıoz artık gerçekten istiyorsa bni bnm için savaşacak.. yoksa öptürmemŞenizadam olup gelcek diğerleride savaşa dursun hayatı öğrenirler her kuşun eti yenmez desinlerkaydirigubbakcemile3
al bendende o kadar göster ama elletme:roflol:
ainen sekerim benda bugün pek bi relaxım walla çok rahatım kafam yerinde herşey süper eski sevgilim yola gelio ufak ufak tutuştu merak edio bnii facebooka ekliyip tükürdüğünü yalıo 5 yıl eskisi dön nolur die msj atıo şuan hala arıo ama açmıyorum eski sonuçta.. ona dönüş yok o ağlasın zırlasın bn böle rahatım şuan herşey bnm elimde oynatıyorum hepsini parmağımda hiç sevmem böle hareketleri ama onlar kaşındılarsengözlerimebaksanab
al bendende o kadar göster ama elletme:roflol:
aferin sana..kaydirigubbakcemile5
bn daha onlara neler yapcam ama kendilerini bana bırakılarsa kafayı bile yedirticem ole bi potansiyel war bnde tüm arkadaşlarımş der sende erkekleri çeken bişey war ne bu ya diolar bi çekim gücü war yaşasın kötülük kızlar hepinizin intikamını alcam bunlardankaydirigubbakcemile3
canım ona bişi yapmadım o bana yaptı yapacağını çook güzel giden ilişkimizi yıprattı son 15 gündür telefonları kapalı beni aramıyo sormuyo beni deli gibi seven adam borcu var 20 milyara yakın o yüzden bunalımda ama ben daha çok bunaldım ondan kötükedihüsokötükedihüso
senın nekadar oldukı bıtelı canım
ya banada ole gelıyodu ama artık ole gelmıyo ınsallah sevıcez adam gıbı adamları
ıcınden gelenı yap jelı..
pısman olmıcagın seyı yp
bn daha onlara neler yapcam ama kendilerini bana bırakılarsa kafayı bile yedirticem ole bi potansiyel war bnde tüm arkadaşlarımş der sende erkekleri çeken bişey war ne bu ya diolar bi çekim gücü war yaşasın kötülük kızlar hepinizin intikamını alcam bunlardankaydirigubbakcemile3
aferim bana tabikorkun benden artık:jeyyar:
hahaha :roflol::roflol:
yeni hayat felsefemiz :sm_cool:
ay o bndede war haani çok guzel dıyılım tabı allah wergısı guzelım yınede ama cok etkıleyıcıyımdır herkes pesımde ama saflar aşık oluyo kıyamıyorum ben benm gıbı üzüldüklerını düsünüyom bnde mı yapsam kı bı denıyım en azından:uhm:nerde acı çektiren war özellıkle seçmiş gibi gidip onu buluyom aşık olmak için kafama bnmklava:
iyi aksamlar kizlar
belki yarin bulusucam ama belli degil msjlastik
icimi dökmek istiyorum cok dik durmak istiyorum sensizde varim gibisiden birazda sasirtmak istiyorum iste nasil soguk olmak en iyisi
hafif bi şımarıklık var ama yakışmış
bana da aynısı olsa ben de azıcık şımarırım
zaten normalde şımarıkım, öyle diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?