Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kötükedihüsosenı seytan seni sen adamları öldürürsün kız en sonda bnm için ayazda iki gece bekle de ozamn sennle cıkarım nasılsa donar fukara her turlu sen galıp gelırsinnn hehehehehe

walla kuzum değer verdik tepemize çıktılar bundan sonra böle eski sevgilimi hala seviom deli gibi ama ağırdan satıoz artık gerçekten istiyorsa bni bnm için savaşacak.. yoksa öptürmemŞenizadam olup gelcek diğerleride savaşa dursun hayatı öğrenirler her kuşun eti yenmez desinlerkaydirigubbakcemile3

hiç bi yerinde bn biletli seyirciyim:icecream:izliyorum onları bnm için kim daha çok fedakarlık yaparsa onunla çıklcam ödül olarak:roflol:

eskiye rağbet etme canım, doğru söylüyo çiçekbahçesi
herşey elde edene kadar yalvar yakar olurlar, düşüncelii
sonra biraz daha devam eder bu
bigün bi bakmışın o adamdan eser yok
sen de "günaydın gittim ben" dersin
özetleee

ainen sekerim benda bugün pek bi relaxım walla çok rahatım kafam yerinde herşey süper eski sevgilim yola gelio ufak ufak tutuştu merak edio bnii facebooka ekliyip tükürdüğünü yalıo 5 yıl eskisi dön nolur die msj atıo şuan hala arıo ama açmıyorum eski sonuçta.. ona dönüş yok o ağlasın zırlasın bn böle rahatım şuan herşey bnm elimde oynatıyorum hepsini parmağımda hiç sevmem böle hareketleri ama onlar kaşındılarsengözlerimebaksanab

al bendende o kadar göster ama elletme:roflol:

al bendende o kadar göster ama elletme:roflol:

bn daha onlara neler yapcam ama kendilerini bana bırakılarsa kafayı bile yedirticem ole bi potansiyel war bnde tüm arkadaşlarımş der sende erkekleri çeken bişey war ne bu ya diolar bi çekim gücü war yaşasın kötülük kızlar hepinizin intikamını alcam bunlardankaydirigubbakcemile3

aferin sana..kaydirigubbakcemile5

ay o bndede war haani çok guzel dıyılım tabı allah wergısı guzelım yınede ama cok etkıleyıcıyımdır herkes pesımde ama saflar aşık oluyo kıyamıyorum ben benm gıbı üzüldüklerını düsünüyom bnde mı yapsam kı bı denıyım en azından:uhm:nerde acı çektiren war özellıkle seçmiş gibi gidip onu buluyom aşık olmak için kafama bnmklava:

işte dediğim gibi,sen git de geldiğini haber verirsin, istemezse onun bileceği iş
sen üstüne düşeni yapmış olursun, çok yakınına kadar gitmişsin sonuçta
kafanda netleşir bişeyler, onun davranışlarına göre
belki de konuşursunuz uzun uzun, ne biliyon.. üzülme

senın nekadar oldukı bıtelı canım
ya banada ole gelıyodu ama artık ole gelmıyo ınsallah sevıcez adam gıbı adamları

ıcınden gelenı yap jelı..
pısman olmıcagın seyı yp

bir kaç ay oldu canım net zamanını bende bilmiyorum sürüncemeli bir bitiş oldu dün bana msnde yazdı seni görmekistiyorum dedi onca zaman sonra ama ne o benım yasadıgım yere gelecek nede ben oraya gidecegım

onlara herşey mustahak gamyoncuiremsu
elinden geleni ardına koyma bebişim kaşınıosa kaşıycan tırnaklarınla dersini söke söke yoksa o canını ala ala dirhem dirhem azaltıo seni:1rolleyes:
test ettim onayladım a.s

iyi aksamlar kizlar

belki yarin bulusucam ama belli degil msjlastik

icimi dökmek istiyorum cok dik durmak istiyorum sensizde varim gibisiden birazda sasirtmak istiyorum iste nasil soguk olmak en iyisi

çektir anam çektir ac onlar bizi ağlatıo salya sümük ıyy iğrenç oldukaydirigubbakcemile3nyse bn ole yapıyorum eski sevgilim güzellkten anlamadı onu süründrmektn anlıo acı çektirelim o zmn ole akıllanıo çnkü:lepi:

iyi aksamlar kizlar

belki yarin bulusucam ama belli degil msjlastik

icimi dökmek istiyorum cok dik durmak istiyorum sensizde varim gibisiden birazda sasirtmak istiyorum iste nasil soguk olmak en iyisi

canım elbette onsuzda varsın :1rolleyes: bu bir gerçek bunun aksini kimse inkar etmez kendinde inansan iyi olur
ondan öncede hayat güzeldi onunla dahada güzelleşti belki ama ondan sonrada güzel kalacak
kendin gibi ol,merhametli ol ne istediğini kendine sor kaydirigubbakcemile5
gurur kötü bişey diyemem çünkü gurursuz onursuz aşkta olmazkiiiii

ve su akar yolunu bulur canım:1hug:

hafif bi şımarıklık var ama yakışmış
bana da aynısı olsa ben de azıcık şımarırım
zaten normalde şımarıkım, öyle diyolar

ya ağladım onca yaa bırak birazda sımarayım birazda onlar ağlasın bi kız için hep
üzülen biz oluyoruz eski sevgilimde ağlasın:dilcikar:ama kıyamamda onun gözlerine bennyse yumuşama yok kararım kesin süründrcem onlarııı:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…