Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tamam kız kabul senı mı kırcam:içelim:

şaka yaptım tabiki haklısın, çok ağladık biz, onlar ağlamaz da biraz savaşsınlar
acıktım sanki ben yaa bu saatte alla alla cokacimcoook

tamam kız kabul senı mı kırcam:içelim:

tmm kız:)) yiyelim onlarılülülülülülübnde açıktım ya esincim niyeyse ama yiyemem yazın yoksa bikini giyemem bn kilo alırım bu saatte anca meyve yenir blki meyve suyu içerim olmadı yok yemek yemem

kuzum yaz geldi bizim içimize yaz gelmedi forumda hala kuzularımız üzgün değmez canlarım mutlu olun unuttuğunz an gelio onlar bak bn unuttum aramadım sormadım adam olmaya başlıyor sallamıycaksın bunları afedersiniz ama sizden değerli kimse yok bunu bilin ona göre davranın hayatın tadını çıkarın bırakalım onlar ağlasın onlar yüüzümüzü görmek için çıldrsınlar plan yapsınlar üzülmyen bitaneleri'M:teselli:

hepinize iyi geceler diyorum..Allah hepimizin yanında olsun yardımcımız olsun..
ben bişeyler yiyeyim
kilo alıcam diyenler su içsin yatsın

kızlar cok uykum geldi ya ıyıce uykucu oldum ben.kaçtım size bol muhabbetler öpüyorum hepinizi tatlı rüyalar sijjjjiiiii sewiyommm

herkes gidio yaaa bn burda tekmi kalcam ii geceler tatlım tatlı rüyalar öptüm seniiiii muckkkkk

ay benim kafa karıştıı esin iyigeceler canım sanadelikafadulden kaydirigubbakcemile2
bende burdayım kızzzz daha gece uzun gitmem biyerleree

kizlar ben geldim.. geçmişi falan okumadan hemen futbolcuyla ilgili bişi anlatcam sonra geçmişe bakcam.
cebim kapalıydı akşam 9 gibi sms atmış.
11de ucak var haberin olsun.sana kırgın değilim
yazmıs.
bende senin için dua edicem falan dedim. bana cok kızdığını biliyorum,duşa giriyorum yazdım.
o da evi aramış...:1shok:
annemde bilmediği numara olduğu için açmamış.
neyse ben duştan cıktım baktım msj atmış.
evi aradım açan olmadı nerdesin diye..
aradım işte evdeyim dedim duştaydım dedim. annenle konuşmak için aradım zaten duşta olduğunu biliyorum dedi
havaalanındaydı o arada,arkadaşlarıyla yürüyolardı çok konuşamadı. ne konuşcaktın annemle falan dedim.
seni şikayet etcektim falan dedi güldü.
inince mesaj at dedim. öyle bitti inince mesaj atıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…