Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

prensesim sana msj attım bu sefer okjursun dimi bu arada h.g kuzum senn futbolcu anne ile tanışmak istiyor blkidekaydirigubbakcemile3şikayet etcem die belkide :))

evet prensesim durumlar çok güzel futbolcuda ii durumda yani h.g jelibonum nasıl geçti yolculuğun

kafan karışmasın jelicim git konuş dök içndileri gururlu olim ayağına gitme içinde kalmasın hiç bişey ilerde keşki dememek için ne warsa söle ii yada kötü kuzum:1hug:

ylka cım okudum mesajını cvp da attım canım..
kizlar sıcak rüzgar esse nolurr..
yani tamam aramız düzeldi demin msj atmış geldim ben cnm ucaktayım hala ama indik yazmış.
bende aklındayım dimi gibi bişi yazdım.
aklımda olmasan ucakta msj atmazdım yazmış.
tamam dedim.

cicek bahcesi durumuna çok sevindim artı şaşırdım bi an kolayca toparlayabilmene.

kizlar biliyosunuz benim b.. ile olan durumumu.
bu çocuğa tamam yaklaşabildim aylar sonra ama daha yakına gidemiyorum
bu noktada kalınca da o mutlu olmuyor..

jeli buluşuyo olmanız çok güzel aslında ya..
ağır takıl onun yanında..
artı çok güzel git..
yarından sonra karar verirsin otel işine..
yarınki tavrına göre hayatını şekillendirirsin.

Onun tavrına göre değil,asıl jeli otel işini istiyor mu istemiyor mu ona bakarak karar vermeli bence...

Şu andaki ülkemizdeki kriz durumunu da düşünürsek,iş teklifini tepmemesinde yarar var gibi...

biliom priensesim cwpladın bnde sana simdi bi daha attım ksra bakma senide sıkmıyorum dimi ama biliosun burda konuşulmuo bu konular kusra bakma kuzum (

Onun tavrına göre değil,asıl jeli otel işini istiyor mu istemiyor mu ona bakarak karar vermeli bence...

Şu andaki ülkemizdeki kriz durumunu da düşünürsek,iş teklifini tepmemesinde yarar var gibi...

ama otel ankarada değil sanırım..
yani giderse ilişkiside tehlikeye giricek..

canım toparlmak demiyelim şuna iplerimi kopardım artık insan oldğumu hatrladdım bana yaptıklarını anlatsam sen salaksın dersiniz ama aşk gözümü fazla kör etmiş bugün kendinden nfert ettircek bişey yaptı ve içimdeki sevgi nefrete dönüştü artık umrumda deilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll hiç bişey ben çok huzurluyum artık amcamla dayımla erkek kuzenlerimle görüşmem yasak deil artık dışarı çıkıp gezebiliorum mutluyumhihoyyyt
prensesim senin durmunu şöle görüorum adamın sana karşı koyulamaz bi çekimi var sensiz yapamıo ama taviz vermektende çekinio

biliom priensesim cwpladın bnde sana simdi bi daha attım ksra bakma senide sıkmıyorum dimi ama biliosun burda konuşulmuo bu konular kusra bakma kuzum (

olurmu cnm tabiiki sıkmıyosun:CüvCüv:mirmirmirmir sadece ben biraz geç görüyorum :) ona da alıştın :)

antalyada kizlar onun memleketinde ama onun okulu burada yani burada

neyse bakalim yarin nasil davranacak

ariyorlar telimi acmiyorum iyice bi stres oldum bu arada acaip uykum var ben yattim

yarin dua edin bana

olurmu cnm tabiiki sıkmıyosun:CüvCüv:mirmirmirmir sadece ben biraz geç görüyorum :) ona da alıştın :)

tmm o zmn prensesim sorun yok:)) bn yazdım yine cwpımı sana bi ara bakarsın bu arada çok sevindim çicekbahçem hayat senn hayatın kimse seni üzeemez çok doğru karar vermissin şimdi mutluluğun ve özgürlüğün taıdını çıkarhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…