Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

antalyada kizlar onun memleketinde ama onun okulu burada yani burada

neyse bakalim yarin nasil davranacak

ariyorlar telimi acmiyorum iyice bi stres oldum bu arada acaip uykum var ben yattim

yarin dua edin bana

dualaırmız sennle kuzum:teselli:ii düşün ii olsun tmm mı ii geceler sana tatlı rüyalar streste yapma herşey olacağına varır öptüm kocamanŞeniz

canımm futbolcuyla şu an başlasam ciddi bi ilişki olarak başlamam gerekiyo.
cünkü ailelerimizi falan karıştırıp duruyo.
bide sonuçta işi gücü var benim gibi takılalım modunda değil.
mesela genelde takım arkadaşları evli
ve eşleri ile birlitke geziyorlar
benide dahil etmeye çalışıyor.
benle gerçek bi ilişki istiyor.,
ama ben o kadar yyorgunumki..
ben b.. yi o kadar sevmiş o kadar yara almışken şimdi yeni bşiye nası başlarım diyorum..
bi hataya daha yerim yok sanki..

canım biri bitmeden diğerine başlamamalısın yani içinde tamamen bitmeden karşındaki senin için biçilmiş kaftan bile olsa gerçkten seni istiyorsa bu durmuna anlayış gösterecektir
sakin kafayla birkez daha düşün derim asma güzel yüzünü:1rolleyes::1rolleyes:

yani olumsuz yaklasma olaya belki ilerde çok mutlu olursun çok ii biri olur senn için çaba harcıo ve gerçekten sana zaafı war bnce arkadaş olarak takıl zmn neyi gösterirse onu yaşarsın anlat ona bi iliski suan yasayamam die anlayıslı biri ise muhakkak anlar seni bnce sans vermeye değer prinsesim:1hug:

ayy çok güzel çok hoşuma gitti, keşke bende öle bir konmda olsam kıskandım vallla

canım üzüldüm durumuna, bende işsizim yani bu kriz midir nedir anlamıyorum etkilenen sürünüyor ama bazılarını da kriz falan teğet geçiyor ((

ayy çok güzel çok hoşuma gitti, keşke bende öle bir konmda olsam kıskandım vallla

sende yaparsın istesen biz erkeklere sensiz yaşayamam hayat durur imajını veriyoruz ve kaybediyoruz hadi be ordan sen kimsin demeyi bilmeliyiz.. ben şuan eski sevgilime onu dedim oda noldu tutuştu aaa bni arayıp soran kız nerde şimdi 6 haftadr ses yok dedi zarf attı bn düştüm mü peki?? hayır seviosan savas arkadasım bn senn için 5 ay savastım ve onu kazandım aşkım kazandı aşkımız kazanmıştı zmnnda birazda sen savas ikimiz için senn de aşkını göreyim eski sevgilim diyorum şuan:smiley-cool:

bi gün geliyolar kesin..
 ДLoηέ  :
kimseyi sevmedim ulan senin kadar
ДLoηέ  :
sunuda yazıcam
   ДLoηέ  :
hiç kimseyi
   ДLoηέ أ:
senin kadar sevmedim
   ДLoηέ :
sevemedim
bu kadar.

iki senelik erkek arkadaşım. bi bucuk sene önce falan benden ayrıldı. olaylı şekilde..
şimdide bunları söylüyo.. ki ayrıldıktan üç ay sonra falan başlamıştı zaten söylemeye..

benimkide söler mi prisensesim ya bnmde olayları biliyorsun napcam bn senn 2 senelik bunları sölemesine rağmen barışma gibi bi umdun yokmu?? yani ne bilm bi ısık falan

benimkide söler mi prisensesim ya bnmde olayları biliyorsun napcam bn senn 2 senelik bunları sölemesine rağmen barışma gibi bi umdun yokmu?? yani ne bilm bi ısık falan

o döndüğünde sen eğer kafanda bitirmişsen zaten dönmesi sadece senin egonu tatmin ediyor , yok sende bişeler varsa zaten yedi malle duyar herhalde çığlığını gamyoncuiremsu

ya kizlar önce şunu açıklıyım
benim sevdiğim ve beklediğim insan b.. 6 ay önce ayrıldık. ve ben delirdim.. bildiğiniz delirdim.
futbolcu bambaşka biri alakasız biri.. iki aydır tanıyorum.hayatıma girmeye çalışıyo.
bu iki senelik olan eskide kalmış biri.. barışma umudumuz asla olmaz.. o istese de olmaz.. cünkü cok olaylı bi ilişkiydi. nefes alamıyodum. şöyle düşünün ben onun facebook şifresini arıyodum sürekli. o sürekli değiştiriyordu. ben şifreyi bulup giriyodum bakıyorum kızlara mesajlar atmış.. ona rağmen katlanıyordum. kızlarada basit şeyler yazmıyodu. yarın buluşalım mı işin yoksa bize gel falan.. bu tarz bi adam.. yani bitmesi hayırlısıydı.

yllka cım tabii ki söyler.. ilk adımları atmaya başladı bile.. burda genelde herkesinki bşiler yaptı.. yada yapıcak yada yapıyo.. o kadar netki bu..

Gülüşlerim vardı beniiim. Ben kimim? ben nerdeyim? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim.

Bide sen bırak beni! unut gittiğin bi yerde... Çooook büyüdüm sayende!!

bana yazılmış sanki yaa :) ben geldiiiim kızlar nası durumlar :)

o döndüğünde sen eğer kafanda bitirmişsen zaten dönmesi sadece senin egonu tatmin ediyor , yok sende bişeler varsa zaten yedi malle duyar herhalde çığlığını gamyoncuiremsu

sence onu sevmeme gibi ihtimal warmı sadace duygularımı bastırıyorum şun bide görmedğim için uzun zmndr hasretlik war ahh bi gelse ölümüne süründrcem onu ağırdan alıcam ama tamamen yumuşadğımda sonuna kadar bırakmıycam sarılcam bol bol:asigim:

yllka cım tabii ki söyler.. ilk adımları atmaya başladı bile.. burda genelde herkesinki bşiler yaptı.. yada yapıcak yada yapıyo.. o kadar netki bu..

ink kuzum ya hayrlısı seviyorum çok ama bildğin gibi 3. şahıslar ne hale getirdi bni ilskimi sevgimi yıpranmadım yaralandım ama oralardan tekrar filizlendm yeni umutlar besledim.. aşkımı köreltmedim inş allah bana yardım yine bildin gibi cnm haksız yere bu haldeyiz mutlu olmak istiyorum artıkyerimseniben

Sizi gidi gece kuşları gece aşıkları sizi :) Ben yatıyorum bi girdim. Hepinize iyi geceler aşk kelebekleri :) Öpüyorum hepinizi. Bu arada bugün kuaförde hep şu şarkı çalıyordu dilime dolandı valla :) Kıro bi şarkı ama :) Sizede söyleyim :)
Şimdi isyankar mı olayım
Yalnızlığa mı sarılayım
Yoksa bu şehrin tabelasına eksi 1 mi yazayım
Saat tam sabahın 4ü
Kalbim ikiye bölündü
ıçimde ağıtlar kopuyor
Oysa dün düğünüydü..

Hiç tarzım değil ama ezberlemişim cidden :) Kızlar ne olur bi gelişme olursa bana özelden mesaj atın olur mu? Öpüyorum tekrardan muck muck.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…