antalyada kizlar onun memleketinde ama onun okulu burada yani burada
neyse bakalim yarin nasil davranacak
ariyorlar telimi acmiyorum iyice bi stres oldum bu arada acaip uykum var ben yattim
yarin dua edin bana
canım toparlmak demiyelim şuna iplerimi kopardım artık insan oldğumu hatrladdım bana yaptıklarını anlatsam sen salaksın dersiniz ama aşk gözümü fazla kör etmiş bugün kendinden nfert ettircek bişey yaptı ve içimdeki sevgi nefrete dönüştü artık umrumda deilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll hiç bişey ben çok huzurluyum artık amcamla dayımla erkek kuzenlerimle görüşmem yasak deil artık dışarı çıkıp gezebiliorum mutluyumhihoyyyt
prensesim senin durmunu şöle görüorum adamın sana karşı koyulamaz bi çekimi var sensiz yapamıo ama taviz vermektende çekinio
canımm futbolcuyla şu an başlasam ciddi bi ilişki olarak başlamam gerekiyo.
cünkü ailelerimizi falan karıştırıp duruyo.
bide sonuçta işi gücü var benim gibi takılalım modunda değil.
mesela genelde takım arkadaşları evli
ve eşleri ile birlitke geziyorlar
benide dahil etmeye çalışıyor.
benle gerçek bi ilişki istiyor.,
ama ben o kadar yyorgunumki..
ben b.. yi o kadar sevmiş o kadar yara almışken şimdi yeni bşiye nası başlarım diyorum..
bi hataya daha yerim yok sanki..
canım biri bitmeden diğerine başlamamalısın yani içinde tamamen bitmeden karşındaki senin için biçilmiş kaftan bile olsa gerçkten seni istiyorsa bu durmuna anlayış gösterecektir
sakin kafayla birkez daha düşün derim asma güzel yüzünü:1rolleyes::1rolleyes:
ainen sekerim benda bugün pek bi relaxım walla çok rahatım kafam yerinde herşey süper eski sevgilim yola gelio ufak ufak tutuştu merak edio bnii facebooka ekliyip tükürdüğünü yalıo 5 yıl eskisi dön nolur die msj atıo şuan hala arıo ama açmıyorum eski sonuçta.. ona dönüş yok o ağlasın zırlasın bn böle rahatım şuan herşey bnm elimde oynatıyorum hepsini parmağımda hiç sevmem böle hareketleri ama onlar kaşındılarsengözlerimebaksanab
kızçeler kimseler yok cmt gecesi herkes biyere dağıldı galiba hadi kızlar dağıtın bakalım atın kurtları,ben bugün benimkine ait olan taksiyi gördüm :1no2:ama içinde başkası var başkası kullanıyo uzun süredir, abiside olabilir tam emin deilim,onuda satıyolar arkasına satılık yazısı asmışlar,öbür arabasınıda satıyodu zordamı acaba,yada durumları iyileşti daha iyilerini almak içinmi satıyolar ki,yoksa krizden ötürü kötüye mi gitti durumları da bütün arabaları satıyolar,dükkanları vardı ostimde acaba krizden onlarda mı kötü etkilendiler ki,içim sızlıyor kızlar,sızım sızım sızlıyor,:a015:demekki haber almadığım sürece iyiyim ben, haber almadığım sürece uyuyor içimdeki o acı, en ufak birşeyde hemen uyanmaya hazır 5 seneden sonra:çok üzgünüm:
ayy çok güzel çok hoşuma gitti, keşke bende öle bir konmda olsam kıskandım vallla
benimkide söler mi prisensesim yabnmde olayları biliyorsun napcam bn senn 2 senelik bunları sölemesine rağmen barışma gibi bi umdun yokmu?? yani ne bilm bi ısık falan
benimkide söler mi prisensesim yabnmde olayları biliyorsun napcam bn senn 2 senelik bunları sölemesine rağmen barışma gibi bi umdun yokmu?? yani ne bilm bi ısık falan
o döndüğünde sen eğer kafanda bitirmişsen zaten dönmesi sadece senin egonu tatmin ediyor , yok sende bişeler varsa zaten yedi malle duyar herhalde çığlığını gamyoncuiremsu
yllka cım tabii ki söyler.. ilk adımları atmaya başladı bile.. burda genelde herkesinki bşiler yaptı.. yada yapıcak yada yapıyo.. o kadar netki bu..
yllka cım tabii ki söyler.. ilk adımları atmaya başladı bile.. burda genelde herkesinki bşiler yaptı.. yada yapıcak yada yapıyo.. o kadar netki bu..
Kesinlikle...Burada ulaşmayanını görmedim ben...
Varsa da tek tüktür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?