bilmem ki umutlarım tükendği an yeniden yesertio o bi facebooka eklemesi bile kalbimn yeniden hızla çarpmasını sağladı inş devamıda gelir eski sevgilim tarafından :))
Canım benimki o kadar olaydan sonra azmedip bişiler yaptıysa(gerçi gene ayrıyız,sonuç değişmedi :roflol:) büyük ihtimalle de o taraftan bişiler gelecektir...
Ama sakın bekleme moduna girme,kendini kaptırma...
sence onu sevmeme gibi ihtimal warmı sadace duygularımı bastırıyorum şun bide görmedğim için uzun zmndr hasretlik war ahh bi gelse ölümüne süründrcem onu ağırdan alıcam ama tamamen yumuşadğımda sonuna kadar bırakmıycam sarılcam bol bol:asigim:
şasee ne ara geldin gittin yavv...
hepimize güzel bi pazar olsunn..
bu sefer dualarımız boşa çıkmasın..
yarın güzel olaylar olsunda kutlayalımmmm
iyigeceler tavucukcum :roflol::1hug:
guzel bı pazar olsun ınsallah..artık pazarları hepmız gonlumuze gore bırıyle gecırelım
optum herkezı
ya benımkınınde yazdıgı herseyı ustume alınıyom ama bılınmez tabi..eski sewgili eski günler hayata bakın takmıyor kimseyi hiçbirsey getirmez eskiyi üzülme artık yaşadık bitti yanlızız yine eskisi gibi ben bunu kısaltarak yazmıstık artık takmıyosun falan deyıp üstüme düsmüştü ama bılemem ise yarar mı:1no2:slm kizlar kaç gundur girmiyorum geçmisinizide okuyacagm simdi
Yaa ne oldu kizlar, pazartesi dogum gunumdu herkes sagolsun msj yolladi ama ben tek kisiden bekliyordum yazmadi, sonra ertesi gun msnde denk geldik benim iletimde de 'MUTLU' yaziliydi birden yazi verdi bana her zaman mutlu olll diye sasirdim çunku ben hic birsey yazmadim ne slm verdi ne hiç birsey saol dedim, dogum gunumu hatirladigin için de tsk ederim dedim bu sefer, unutmadim 13 nisan dedi neyse deger verenler sagolsun dedim asik yuz ifadesi yapti haklisin dedi dogum gunumu kutladi bu sefer demez mi hep mutlu ol dediysem bunun içindi ( oysa hiç alakali degildi dogum gunu kutlayan bildigim basta soyler hep mutlu ol diye baslar mi ) neyse hiç birsey demeden çiktim çok bozulmustum..
Ertesi gunu mailerde ileti yazdigimizda gorebiliyormusuz o da boyle birsey yazmis "ZAMANI GELINCE.." ne demek istediyse evelsi gunde "HER SABRIN BIR SONU VARDIR" yazmis
Sizce bunlar bana mi msj kizlar? Inadina bende msnde birseyler yazmak istiyorum ama bulamiyorum sirf kafasi karissin diye sanki umursamiyorum gibi
Baya yazmissim :s ii pazarlar bu arada
ya benımkınınde yazdıgı herseyı ustume alınıyom ama bılınmez tabi..eski sewgili eski günler hayata bakın takmıyor kimseyi hiçbirsey getirmez eskiyi üzülme artık yaşadık bitti yanlızız yine eskisi gibi ben bunu kısaltarak yazmıstık artık takmıyosun falan deyıp üstüme düsmüştü ama bılemem ise yarar mı:1no2:
Peki baristiniz mi cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?