Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bilmem ki umutlarım tükendği an yeniden yesertio o bi facebooka eklemesi bile kalbimn yeniden hızla çarpmasını sağladı inş devamıda gelir eski sevgilim tarafından :))

Canım benimki o kadar olaydan sonra azmedip bişiler yaptıysa(gerçi gene ayrıyız,sonuç değişmedi :roflol:) büyük ihtimalle de o taraftan bişiler gelecektir...

Ama sakın bekleme moduna girme,kendini kaptırma...

kızlarrrr bn yatıyorum beynm durdu walla :)) hepiinizi çok çok çok çokkkkkkkkkkk öpüyorum tatlı rüyalar ii geceler hepinize üzmeyin tatlı canlarınızı allah hepimize yardımcı olsun acılarımız diner umarım ii geceler kuzularım:1hug:

kendimi kaptrmıyorum ama ne bilm hata ondan bi an bıraktı üstüne düştüm bnde bunaldı iice kaçış yolları aradı sonra uzaklaşınca ondan panik yaptı asla eklemycem seni unut bni ddi facebookta arakdaşlığımı tam 6 hafta sonra onayladı o zmna kadar bni facebookunda bekletmiş silmemiş isteğimi oda sevio ama hayrlısı artık yara aldım bn birazda o tamir etsin o koşsunyerimseniben

var tabiki cnm, yani sen başkasıyla tanışırsan ve tekrar aşık olursan ve mutlu bir beraberliğin varsa onun geri dönmesi sadece bi rahatlık yaratır sonra süründürürsün hissettiklerini sölersin ve yoluna gider.

ama ben dilerimki herşey karşılıklı olsu onlar dönerlerse süründürelim sonra dediğin gibi sonuna kadar bırakmayalım:asigim:

şasee ne ara geldin gittin yavv...
hepimize güzel bi pazar olsunn..
bu sefer dualarımız boşa çıkmasın..
yarın güzel olaylar olsunda kutlayalımmmm

şasee ne ara geldin gittin yavv...
hepimize güzel bi pazar olsunn..
bu sefer dualarımız boşa çıkmasın..
yarın güzel olaylar olsunda kutlayalımmmm

insallah canim ya insallah...
yarin cok güzel bir gün olsun...
hepimiz burada mutluluk haberlerimizi paylasalim...

bir adım kalmalı geriye
kırılmış şeylerin nihayetine
yalnızlığın eşiğinde
beni affet

ben seni sevdiğim zaman bu şehirde
yağmurlar yağardı
beni seni sevdiğim zaman bu şehirde
ayrılık kurşun gibi ağırdı

beni affet
şiirler gözlerini
şarkılar saçlarını söylemedi
beni affet

bir adım kalmalı geriye
kırılmış şeylerin nihayetine
yalnızlığın eşiğinde
beni affet

yağmurlar yağardı

yağmurlar yağardı

beni affet
kaybetmek için çor erken
sevmek için de çok geç
beni affet

eski yaşama sebebime......

bir adın kalmalı senden bana, duyduğumda okuduğumda bir yerlerde seni hatırlatan. kullanmak zorunda olduğum, belki hergün tekrarlamak durumda kaldığım bir tek adın kalmalı senden geriye. yüzünü unutmalıyım eski bir heykelin kaybolmuş başı gibi. ellerin gezinmemeli rüyalarımda her gece yüzümde. parmaklarının nasıl göründüğünü artık asla bilmemeliyim. kokunu duymamalıyım sokak başlarında sürüklenmeden duvar boylarında. nasıl baktığını, gülümsediğini, saçlarımı nasıl çektiğini yüzümden; kulaklarımın arkasına sıkıştırırken bana bakan gözlerinin ışığını almalısın giderken. evet sadece adın kalmalı bende daha önceden kodlanmış, ama asla çözümlenmemiş. sesli ve sesizlerin uyumuyla ardı ardına sıralanmış küçük sesli uyumuna uymayan büyük sesli uyumundan kurtaran adın kalmalı bende sen giderken.

şimdi uzaklardasın..............
gönül hicranla doldu............
hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu....

ayyy...aynı dertten muzdarip ben de aranıza katılmış bulunmaktayım... :)
gerçi benim aşk acım çok taze,umarım ben ve benim gibiler biranönce atlatırız bu süreci...

slm kizlar kaç gundur girmiyorum geçmisinizide okuyacagm simdi

Yaa ne oldu kizlar, pazartesi dogum gunumdu herkes sagolsun msj yolladi ama ben tek kisiden bekliyordum yazmadi, sonra ertesi gun msnde denk geldik benim iletimde de 'MUTLU' yaziliydi birden yazi verdi bana her zaman mutlu olll diye sasirdim çunku ben hic birsey yazmadim ne slm verdi ne hiç birsey saol dedim, dogum gunumu hatirladigin için de tsk ederim dedim bu sefer, unutmadim 13 nisan dedi neyse deger verenler sagolsun dedim asik yuz ifadesi yapti haklisin dedi dogum gunumu kutladi bu sefer demez mi hep mutlu ol dediysem bunun içindi ( oysa hiç alakali degildi dogum gunu kutlayan bildigim basta soyler hep mutlu ol diye baslar mi ) neyse hiç birsey demeden çiktim çok bozulmustum..
Ertesi gunu mailerde ileti yazdigimizda gorebiliyormusuz o da boyle birsey yazmis "ZAMANI GELINCE.." ne demek istediyse evelsi gunde "HER SABRIN BIR SONU VARDIR" yazmis

Sizce bunlar bana mi msj kizlar? Inadina bende msnde birseyler yazmak istiyorum ama bulamiyorum sirf kafasi karissin diye sanki umursamiyorum gibi

Baya yazmissim :s ii pazarlar bu arada

ya benımkınınde yazdıgı herseyı ustume alınıyom ama bılınmez tabi..eski sewgili eski günler hayata bakın takmıyor kimseyi hiçbirsey getirmez eskiyi üzülme artık yaşadık bitti yanlızız yine eskisi gibi ben bunu kısaltarak yazmıstık artık takmıyosun falan deyıp üstüme düsmüştü ama bılemem ise yarar mı:1no2:

Peki baristiniz mi cnm?

Peki baristiniz mi cnm?

barıstıkta sonra yıne kawga ettık şimdi olesine giden bi ilşkimiz war bence bı dene bnmkı bıraz dengesız kabullenmek ıstemıyo gururlu ama iş gittim kısmına gelince yanaşmak zorunda kalıyo sewıyorum ama sen olmasanda mutluyum mesajı wer ona:1hug:

kızlarrrrrrrrrrdelikafaduldenforumun en çıtır gofreti geldii milka çıtır gofrettttt :))) herkese günaydınlar günaydın pessscimŞenizdiğerleri nerde ya nereye gittniz kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…