barıstıkta sonra yıne kawga ettık şimdi olesine giden bi ilşkimiz war bence bı dene bnmkı bıraz dengesız kabullenmek ıstemıyo gururlu ama iş gittim kısmına gelince yanaşmak zorunda kalıyo sewıyorum ama sen olmasanda mutluyum mesajı wer ona:1hug:
çiçek bahçemde gelmiş ama bak :))) h.g güselimmm evet hava güzel bizi merak eden yok(
ben de geldim.tüm erkeklerden nefret ediyorum özelliklede benimkinden biz çıkıyoruzda noluyor hava cok guzel ve goya bugun bırlıkte bırseyler yapacaktık.ben bunun ıcın planımı ıptal ettım ve sımdı telefonu kapalı.erkeklerin hepsi gerızekalı naptıklarını kendılerı bıle bılmıyor...
çiçekbahcesi hoşgeldin şeker napıyon bakım bugun?
huu huuu ben geldim bugün hepinize menekşeler getirdim tavuklarıma.s.
menekşeler çok güsel çicek bahçem bayıldım çok saol :))
ayrıca hayatcım haklsın hepsi ilerizekalı warlıklar ama ne onlarsız oluyor nede onlarla :)
evet pessscim kafalarını vurcazkaydirigubbakcemile3ama ben kıyamam bnm kızçelerime:)) gönülümüz alsnlar yeterkaydirigubbakcemile2
hoşbuldumm canım tşkkür ederimm :içelim:
yllka hoşbuldumm canım ben süperim sizleri sormalı sevgi pıtırcıklarım,tavuklarım benim varmı horozlardan ses seda:1rolleyes:
hoşbuldumm canım tşkkür ederimm :içelim:
yllka hoşbuldumm canım ben süperim sizleri sormalı sevgi pıtırcıklarım,tavuklarım benim varmı horozlardan ses seda:1rolleyes:
benim gönlümü bu saaten sonra kimse hiç bişeyle alamaz tavuklarım ..
artık erkek sineğin üstüne bile deodarnt sıkarım allahıma sositososito
bıkmışım tatlı canımdan :roflol:artık kızlarla takılcam:roflol::roflol:
ses yok hala güselim bnmkilerin 3 erkektende ses yok şuan bekliyoruz akşama doğru başlarlar eski sevgilimden en son çarşamba bi hareketlenme oldu snra yok zaten kaplumbağa gibi ilerleiyor yawaş ywaş 5 yıl önceki çocuk gece bol bol msj çağrı atmış ama cidden okuamdan siliyorum göz ucu ile bakyorum şuan bnden hoşlanan çocukta daha yok msnde falan bekliyorz onlarıkaydirigubbakcemile3
bana sarkma ben senin bildigin kızlardan degilim erkeklerden bide çikolatalı kekten haoşlanıyommm:roflol::dance:
bana sarkma ben senin bildigin kızlardan degilim erkeklerden bide çikolatalı kekten haoşlanıyommm:roflol::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?