Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cnm bizim 10 ay oldu biteli, 10 ay sonra tekrar ekledim onu msnde tuhaf tuhaf seyler hep

hawa güzel ya geziyolardır yıllkacım bizi düşünen yok tabiii...ooooo 10 ayda bışey mi biz bi sene sonra barışmıstık yeniden özlemiştir pişmamlıkları wardır elacık ama cok yüz werme sakın mesafeli konus burnu sürşsün anla bakalım niyeti neymiş yok öle hemen kandırmak benım arkideşlerimi

ben de geldim.tüm erkeklerden nefret ediyorum özelliklede benimkinden biz çıkıyoruzda noluyor hava cok guzel ve goya bugun bırlıkte bırseyler yapacaktık.ben bunun ıcın planımı ıptal ettım ve sımdı telefonu kapalı.erkeklerin hepsi gerızekalı naptıklarını kendılerı bıle bılmıyor...

ah şekerim ah benimkide dengesiz bak bugun ewdeyim hawa süper gerçi bitti biticek bi ilişkimiz war ama o beni çagırcak nasılsa kös kös otursamda ewde eglencedeyim arkilerle gelemem diycemmm laelaelaelaelae

menekşeler çok güsel çicek bahçem bayıldım çok saol :))

ayrıca hayatcım haklsın hepsi ilerizekalı warlıklar ama ne onlarsız oluyor nede onlarla :)

evet pessscim kafalarını vurcazkaydirigubbakcemile3ama ben kıyamam bnm kızçelerime:)) gönülümüz alsnlar yeterkaydirigubbakcemile2

tamam alsınlar bariiii 3 öpücük 6 seni sewiyorum 2 bitanesiniz 8 tanede aşkım herşeyimsine alırlar benım gönlümühihoyyyt

hoşbuldumm canım tşkkür ederimm :içelim:
yllka hoşbuldumm canım ben süperim sizleri sormalı sevgi pıtırcıklarım,tavuklarım benim varmı horozlardan ses seda:1rolleyes:

ay yok şeytan görsün yüzlerini diycem onlarda biziz halk tabiriyle:roflol:attım tlf şijinle kaynasıyom ben böle mutluyum:1hug:

cnm kendısı barışmak ıstedı geldı dun akşam kendısı bugun buluşalım dedı ama maç ızlıyor dıe suratıma telı kapattı ve bende mesaj attım dayanamadım bugun telı kapalı aklınca ceza verıyor gerızekalı...

benim gönlümü bu saaten sonra kimse hiç bişeyle alamaz tavuklarım ..
artık erkek sineğin üstüne bile deodarnt sıkarım allahıma sositososito
bıkmışım tatlı canımdan :roflol:artık kızlarla takılcam:roflol::roflol:

hoşbuldumm canım tşkkür ederimm :içelim:
yllka hoşbuldumm canım ben süperim sizleri sormalı sevgi pıtırcıklarım,tavuklarım benim varmı horozlardan ses seda:1rolleyes:

ses yok hala güselim bnmkilerin 3 erkektende ses yok şuan bekliyoruz akşama doğru başlarlar eski sevgilimden en son çarşamba bi hareketlenme oldu snra yok zaten kaplumbağa gibi ilerleiyor yawaş ywaş 5 yıl önceki çocuk gece bol bol msj çağrı atmış ama cidden okuamdan siliyorum göz ucu ile bakyorum şuan bnden hoşlanan çocukta daha yok msnde falan bekliyorz onlarıkaydirigubbakcemile3

bana sarkma ben senin bildigin kızlardan degilim erkeklerden bide çikolatalı kekten haoşlanıyommm:roflol::dance:

anacım sendeki bereket karadenizde yok manitalar çifter çifterşakkıdı
neyse nerde bereket orda
hareket demiş atalarımız
sen hangisini istion şimdicokacimcoook benim kafam karıştısırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…