anacım sendeki bereket karadenizde yok manitalar çifter çifterşakkıdı
neyse nerde bereket orda hareket demiş atalarımız
sen hangisini istion şimdicokacimcoook benim kafam karıştısırnaşık şey
seni evimin gadını çocuklarımın anası yaparın:jeyyar:bana sarkma ben senin bildigin kızlardan degilim erkeklerden bide çikolatalı kekten haoşlanıyommm:roflol::dance:
anacım sendeki bereket karadenizde yok manitalar çifter çifterşakkıdı
neyse nerde bereket orda hareket demiş atalarımız
sen hangisini istion şimdicokacimcoook benim kafam karıştısırnaşık şey
tabiki yeni ayrıldğım eski sevgilimde bni facebooka eklediama hala hareket yok çok ağır ilerliyor.. ama bekliom ben gelcek:dilcikar:gelmeli çnküne ösledimmmm beenngamyoncuiremsu
seni evimin gadını çocuklarımın anası yaparın:jeyyar:
senü dünyanın en mesut gadını yaparın:jeyyar:
cilvelenme qıs:roflol::roflol:
eee güzel benim bacım napsın bu güzellik başa belaaasositososito
bnde milka çıtır gofretim bnden hoşlanırmısın çikolatalı beyaz çikolatalı ne istersen war bnde:roflol:
çıtır çıtır yeyim seniiiiiiiiii kıjjjjjjjdelikafadulden
bilmem ki ölemiyimnyse kızlar hiç hareket yok topicte kimseler yok biz kaldım 2 3 tawuk böle pinekliyoru burdakaydirigubbakcemile3
bilmem ki ölemiyimnyse kızlar hiç hareket yok topicte kimseler yok biz kaldım 2 3 tawuk böle pinekliyoru burdakaydirigubbakcemile3
aramıza çicekbahçesi girmesin amakaydirigubbakcemile3
kıskandın dimi tek seni yerim bebegimsin uleeeeendelikafadulden
ahaaa dışladım yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlama
ay canım gofret cekti çikolata falan kim gitcek şimdi markete ya gitsem miki acaba bekli hayatımın aşkını bulurum reyonda:icecream:
bndemi gitsem acaba bakkala belki bnde hayatımn aşkını bulurum :)))bnm canm pasta çekti kızlar böle franboğzalı falan hafif mayhoş bişeylerhihoyyyt
ayyyyy kıyamam ya sende benim çıtırımsın kıjj hepinizin yeri ayrı ayrı kalbim büyük benim:sm_cool:
bndemi gitsem acaba bakkala belki bnde hayatımn aşkını bulurum :)))bnm canm pasta çekti kızlar böle franboğzalı falan hafif mayhoş bişeylerhihoyyyt
tühhhhhhhhhh pis bogaz aynı ben ayıp ama ya sonra kilo alcazdelikafaduldenama cok güzeller ya dayanılmıyoki:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?