Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

anacım sendeki bereket karadenizde yok manitalar çifter çifterşakkıdı
neyse nerde bereket orda
hareket demiş atalarımız
sen hangisini istion şimdicokacimcoook benim kafam karıştısırnaşık şey

tabiki yeni ayrıldğım eski sevgilimde bni facebooka eklediama hala hareket yok çok ağır ilerliyor.. ama bekliom ben gelcek:dilcikar:gelmeli çnküne ösledimmmm beenngamyoncuiremsu

tabiki yeni ayrıldğım eski sevgilimde bni facebooka eklediama hala hareket yok çok ağır ilerliyor.. ama bekliom ben gelcek:dilcikar:gelmeli çnküne ösledimmmm beenngamyoncuiremsu

oy canum tavukum kendini naza çekio seninki bellik amannnnnşutarafagitti
seviosa her türlü gelir zaten sen sabırlı ol azcık bekle ne demişler su akarrrrr yolunu bulurrrrra.s

bilmem ki ölemiyimnyse kızlar hiç hareket yok topicte kimseler yok biz kaldım 2 3 tawuk böle pinekliyoru burdakaydirigubbakcemile3

ay canım gofret cekti çikolata falan kim gitcek şimdi markete ya gitsem miki acaba bekli hayatımın aşkını bulurum reyonda:icecream:

ay canım gofret cekti çikolata falan kim gitcek şimdi markete ya gitsem miki acaba bekli hayatımın aşkını bulurum reyonda:icecream:

bndemi gitsem acaba bakkala belki bnde hayatımn aşkını bulurum :)))bnm canm pasta çekti kızlar böle franboğzalı falan hafif mayhoş bişeylerhihoyyyt

bndemi gitsem acaba bakkala belki bnde hayatımn aşkını bulurum :)))bnm canm pasta çekti kızlar böle franboğzalı falan hafif mayhoş bişeylerhihoyyyt

tühhhhhhhhhh pis bogaz aynı ben ayıp ama ya sonra kilo alcazdelikafaduldenama cok güzeller ya dayanılmıyoki:roflol:

ayyyyy kıyamam ya sende benim çıtırımsın kıjj hepinizin yeri ayrı ayrı kalbim büyük benim:sm_cool:

bnde hepinizi yerim kızlar bnmde kalbim büyük :)) bizim bizden başka dostumuz warmı erkeklerde olurdu ama onlar bak bıraktı gitti bizleri bizi biz yeteriz onlara gerek yok:dilcikar:

daha bugün aklımdan geçti bi pasta yapim dedim yha annemde sen diyete gircektin hani denize gidiodun noldu dedi:1rolleyes: ay olsada yesek şimdi soğuk soğukk tatlı tatlı

tuğbacım hoşgeldinna.s.

tühhhhhhhhhh pis bogaz aynı ben ayıp ama ya sonra kilo alcazdelikafaduldenama cok güzeller ya dayanılmıyoki:roflol:

bn zayıfım zaten ayolll bikinilerimn hepsi oluyr baanakaydirigubbakcemile3olsa walla bi pasta hayır demem hepsini yerim bencokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…