Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bnde hepinizi yerim kızlar bnmde kalbim büyük :)) bizim bizden başka dostumuz warmı erkeklerde olurdu ama onlar bak bıraktı gitti bizleri bizi biz yeteriz onlara gerek yok:dilcikar:

yaniiii herşeyin başı biziz şahsen şimdi benimki arasa seni sewiyorum benımle ewlen nolur gel bi konusalım dese gitmem:roflol:desen inandırıcı olur mu acaba:uhm:delikafadulden

Sen güzel değilsin,seni güzel yapan benim gözlerim,
Aslında sen özel de değilsin,seni özel yapan benim
Sen suçlu da değilsin,suçlu olan da benim
Ama şunu bil ki sen seven de değilsin,asıl seven benim..?

seni güzel değilsin seni özel yapan beni aşkım...

yaniiii herşeyin başı biziz şahsen şimdi benimki arasa seni sewiyorum benımle ewlen nolur gel bi konusalım dese gitmem:roflol:desen inandırıcı olur mu acaba:uhm:delikafadulden

yoq cıq inandırıcı olmadıkaydirigubbakcemile3şahsen bnmki dese uça uça giderm böle warya hemen hemen evleniyoruz derimhihoyyyt

hoşgeldin tubişimkaydirigubbakcemile5nasılsın bakalım bugün herkes mutlu erkekleri konuşmuyoruzonlarsız bi gün geçirelim kızçelerim bugünü kendimize ayıralım :)))hihoyyyt

hoşgeldin tubişimkaydirigubbakcemile5nasılsın bakalım bugün herkes mutlu erkekleri konuşmuyoruzonlarsız bi gün geçirelim kızçelerim bugünü kendimize ayıralım :)))hihoyyyt

Hoşbuldum canım :1hug: bende iiiyim hava çok güzel içim kıpır kıpır -tatlicadiarzu-

yoq cıq inandırıcı olmadıkaydirigubbakcemile3şahsen bnmki dese uça uça giderm böle warya hemen hemen evleniyoruz derimhihoyyyt

yüzsüz bide üstüne atlasaydın :roflol:ben olsam itfaiye cagırırdım bi an önce nikaha gidelim diye yılların birikimi bi ates war başka türlü sönmezdelikafadulden

hatırlatma ama unutmaya calısıyoz :çok üzgünüm:döndün gittin bi hoscakal demeden şimdi bakarım ardından yalnızım bennnnnnnnnnnnnnnnnn.fisfisfis

kız bu beyazda çek git bebeğim uzaklara şarkısı değilmi bitiyorum buna ya hele byeazım yukarı bakıp üzülüyr ya ayy yerim ben onu yaacokacimcoooko benim sevgilim olsun yeni sevgilim beyazzzZ:asigim:

yüzsüz bide üstüne atlasaydın :roflol:ben olsam itfaiye cagırırdım bi an önce nikaha gidelim diye yılların birikimi bi ates war başka türlü sönmezdelikafadulden

ayolll bana diosun sen ilk önce içinde yıllardr patlayama hazır olan yanardağını sönüdr itfaiyeyi çağırsan ne yazar saan helikopterlerle söndürmek lazm ateşini ateşli pilicim benm:roflol:

kız bu beyazda çek git bebeğim uzaklara şarkısı değilmi bitiyorum buna ya hele byeazım yukarı bakıp üzülüyr ya ayy yerim ben onu yaacokacimcoooko benim sevgilim olsun yeni sevgilim beyazzzZ:asigim:

benimki siyah zenci gibidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ayolll bana diosun sen ilk önce içinde yıllardr patlayama hazır olan yanardağını sönüdr itfaiyeyi çağırsan ne yazar saan helikopterlerle söndürmek lazm ateşini ateşli pilicim benm:roflol:

aaaa niye ole dıyon ama 22 senelık bi birikim war klolaymı:roflol::roflolbama bıle gelsin ucursun beniiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…