bnde hepinizi yerim kızlar bnmde kalbim büyük :)) bizim bizden başka dostumuz warmı erkeklerde olurdu ama onlar bak bıraktı gitti bizleri bizi biz yeteriz onlara gerek yok:dilcikar:
ay bnen gobüş yapmışım biraz mekik çekmekten anam agladı kac gundur ama gıttı sayılır bişiy olmaz yiyelim behihoyyytbn zayıfım zaten ayolll bikinilerimn hepsi oluyr baanakaydirigubbakcemile3olsa walla bi pasta hayır demem hepsini yerim bencokacimcoook
yaniiii herşeyin başı biziz şahsen şimdi benimki arasa seni sewiyorum benımle ewlen nolur gel bi konusalım dese gitmem:roflol:desen inandırıcı olur mu acaba:uhm:delikafadulden
daha bugün aklımdan geçti bi pasta yapim dedim yha annemde sen diyete gircektin hani denize gidiodun noldu dedi:1rolleyes: ay olsada yesek şimdi soğuk soğukk tatlı tatlı
tuğbacım hoşgeldinna.s.
yaniiii herşeyin başı biziz şahsen şimdi benimki arasa seni sewiyorum benımle ewlen nolur gel bi konusalım dese gitmem:roflol:desen inandırıcı olur mu acaba:uhm:delikafadulden
erkekler dışında herşeyden konuşuoz şuanda:icecream:
hoşgeldin tubişimkaydirigubbakcemile5nasılsın bakalım bugün herkes mutlu erkekleri konuşmuyoruzonlarsız bi gün geçirelim kızçelerim bugünü kendimize ayıralım :)))hihoyyyt
yoq cıq inandırıcı olmadıkaydirigubbakcemile3şahsen bnmki dese uça uça giderm böle warya hemen hemen evleniyoruz derimhihoyyyt
hatırlatma ama unutmaya calısıyoz :çok üzgünüm:döndün gittin bi hoscakal demeden şimdi bakarım ardından yalnızım bennnnnnnnnnnnnnnnnn.fisfisfis
hatırlatma ama unutmaya calısıyoz :çok üzgünüm:döndün gittin bi hoscakal demeden şimdi bakarım ardından yalnızım bennnnnnnnnnnnnnnnnn.fisfisfis
doğruyu söyleyebilrmiyimm ıhhhhhhhhhh hiç inandırcı olmadın:roflol:
yüzsüz bide üstüne atlasaydın :roflol:ben olsam itfaiye cagırırdım bi an önce nikaha gidelim diye yılların birikimi bi ates war başka türlü sönmezdelikafadulden
kız bu beyazda çek git bebeğim uzaklara şarkısı değilmi bitiyorum buna ya hele byeazım yukarı bakıp üzülüyr ya ayy yerim ben onu yaacokacimcoooko benim sevgilim olsun yeni sevgilim beyazzzZ:asigim:
ayyy bebişim ben her öküs gördüümde benimki gelio aklıma bak ben nekdar iyiyim:roflol:
asma hemen suratını:roflol:
ayolll bana diosun sen ilk önce içinde yıllardr patlayama hazır olan yanardağını sönüdr itfaiyeyi çağırsan ne yazar saan helikopterlerle söndürmek lazm ateşini ateşli pilicim benm:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?