aaaa niye ole dıyon ama 22 senelık bi birikim war klolaymı:roflol::roflolbama bıle gelsin ucursun beniiiiiiii
kıjjjjjjjj galateria sen nie durgunsun bakim ayarlıyım mı benım breti?
hangi brad bu ya:)) brad pitt mi yoksakaydirigubbakcemile3
seni okyanusa atmak lazm kuzum ateşin anca sönerkaydirigubbakcemile3obama bile söndüremez:roflol:
ewet kıjjj nerden bildim ancelinadan kaçıp kaçıp bana geliyo ölüyomuş bnm için ben onun yalancısıyım:roflol::roflol:
galateia hoşgeldin canımmmmm sefalar getirdina.s.
kıjjjjjjjj galateria sen nie durgunsun bakim ayarlıyım mı benım breti?
ayol sen yoksa şu bakıcımısın dünyanın konuştuğu brad sana masaj yaparken angelina odayı basmışda brad'i bırakmış kız yine karıştrdın ya ortalığı türkiye yetmedi amerikayı bile kattın karıştrdın:roflol:
kuzular hoşbulduk, valla pek iyi hissetmiyorum doğru hala esniyorum bide nedense üşüyorumdün gezdim bayağı caddebostan sahildeydim onla beraber yediğimiz tatlıdan aldım burgerdan oturdum sahilde, herkes elele görseniz böle sarılmışlar :1no2: özendi tabii yani görmemek için hiç mi dışarı çıkmayacaz dayancaz bunlara, bende her gördüğüm çiftte dua ettim rabbime allahım sen bizide bir araya getir tekrar buraya gelmeyi nasip et diye, bakalım bugün şimdik evdeyim ama evde basıo belli bir süre sonra...gamyoncuiremsu
kuzular hoşbulduk, valla pek iyi hissetmiyorum doğru hala esniyorum bide nedense üşüyorumdün gezdim bayağı caddebostan sahildeydim onla beraber yediğimiz tatlıdan aldım burgerdan oturdum sahilde, herkes elele görseniz böle sarılmışlar :1no2: özendi tabii yani görmemek için hiç mi dışarı çıkmayacaz dayancaz bunlara, bende her gördüğüm çiftte dua ettim rabbime allahım sen bizide bir araya getir tekrar buraya gelmeyi nasip et diye, bakalım bugün şimdik evdeyim ama evde basıo belli bir süre sonra...gamyoncuiremsu
ay napim kij dur diyom durmuyo hergün hergün istiyooooooodelikafaduldendelikafadulden
kime suç bulsam bilemiyorum ki:)) bradda haklı canım dünyalar güzeli bi sevgilisi war bnm bajımm angelinadan bile güzel:dilcikar::1hug:
kuzum sen nie böle karaösarsın ya heran aklında o olursa tabi gelmez sana bşey söliymmi erkeklr onları unuttuğumz zmn geliyorlar sende hayatına yaşa bi gez eğlen alışveriş yap tam ohh be kurtuldum bitti ddğin an gelip hayatını mahfediyorlar tabi o gelince hayatın mahfolur mu yoksa güzel gülückler mi atarsın bilmem bn tam unutuyorum ddm yine aklıma girdi facebooka eklemiş onca yeminler eden adam sende bnm gibi unut bak o zmn o adım atcak arama sorma sensizde hayat çok güsel gencim güzelim seni üzerim modunda ol cool ol biraz bak o zmn noluyo üzme tatlı canını güsel arkadşım bnm:1hug:a.s.
evet herkes bunu sölüyor oda dahil, başkasını daha iyi birini bulcan dünyadaki son erkek ben değilim dio:roflol: yakın zamanda konuştuk ondan biraz böleyim cuma günü, bakalım geçer hatunlar,havada bi garip yaa yağcakmı acep
evet herkes bunu sölüyor oda dahil, başkasını daha iyi birini bulcan dünyadaki son erkek ben değilim dio:roflol: yakın zamanda konuştuk ondan biraz böleyim cuma günü, bakalım geçer hatunlar,havada bi garip yaa yağcakmı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?