Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ewet kıjjj nerden bildim ancelinadan kaçıp kaçıp bana geliyo ölüyomuş bnm için ben onun yalancısıyım:roflol::roflol:

ayol sen yoksa şu bakıcımısın dünyanın konuştuğu brad sana masaj yaparken angelina odayı basmışda brad'i bırakmış kız yine karıştrdın ya ortalığı türkiye yetmedi amerikayı bile kattın karıştrdın:roflol:

galateia hoşgeldin canımmmmm sefalar getirdina.s.

kıjjjjjjjj galateria sen nie durgunsun bakim ayarlıyım mı benım breti?

kuzular hoşbulduk, valla pek iyi hissetmiyorum doğru hala esniyorum bide nedense üşüyorum dün gezdim bayağı caddebostan sahildeydim onla beraber yediğimiz tatlıdan aldım burgerdan oturdum sahilde, herkes elele görseniz böle sarılmışlar :1no2: özendi tabii yani görmemek için hiç mi dışarı çıkmayacaz dayancaz bunlara, bende her gördüğüm çiftte dua ettim rabbime allahım sen bizide bir araya getir tekrar buraya gelmeyi nasip et diye, bakalım bugün şimdik evdeyim ama evde basıo belli bir süre sonra...gamyoncuiremsu

ay napim kij dur diyom durmuyo hergün hergün istiyooooooodelikafaduldendelikafadulden

ay annem ya kıyamam kıııııııı.banada cok oluyo ben onunla gıttıgımız yerlere hiç gitmiyom gidersemde çok makara bi arkidişi alıyom makaradan zırlamaya fırsat kalmıyo canım üzülme nolurrrrrrrrr:teselli:

kuzum sen nie böle karaösarsın ya heran aklında o olursa tabi gelmez sana bşey söliymmi erkeklr onları unuttuğumz zmn geliyorlar sende hayatına yaşa bi gez eğlen alışveriş yap tam ohh be kurtuldum bitti ddğin an gelip hayatını mahfediyorlar tabi o gelince hayatın mahfolur mu yoksa güzel gülückler mi atarsın bilmem bn tam unutuyorum ddm yine aklıma girdi facebooka eklemiş onca yeminler eden adam sende bnm gibi unut bak o zmn o adım atcak arama sorma sensizde hayat çok güsel gencim güzelim seni üzerim modunda ol cool ol biraz bak o zmn noluyo üzme tatlı canını güsel arkadşım bnm:1hug:a.s.

Şenizay teşekkür ederim şekerim senin kadar olmasanda eh işte...boyalı kukla onlar brad dedi walla bole saf halınle seksi cok çekici görünüyosun die tabi ben yinede kaptırmıyom kendimi erkek nede olsa:roflol::roflol:
kime suç bulsam bilemiyorum ki:)) bradda haklı canım dünyalar güzeli bi sevgilisi war bnm bajımm angelinadan bile güzel:dilcikar::1hug:

evet herkes bunu sölüyor oda dahil, başkasını daha iyi birini bulcan dünyadaki son erkek ben değilim dio:roflol: yakın zamanda konuştuk ondan biraz böleyim cuma günü, bakalım geçer hatunlar,havada bi garip yaa yağcakmı acep

yok kıjjjjj ne yagması şortu bile çıkarcam şimdi yanıyo buralar...sende bidaha konusursanız birinden hoşlanmaya basladım sanki ama nasip tabi de kudursun pislikkkkkkkötükedihüso

banada aynı şeyi söylemişti 5 ay ayrı kaldığımz zmn ama geri döndü geldğinde bak dünyadaki son erkek sensin dedim güldü. biz msnlerimzden sildk birbirimizi haber bile alamıyoruz düşün yani 6 haftadr bnden hiç bi haber alamıyor ve tutuştu hemen facebooka ekliyor çakallllsengözlerimebaksanabwalla hayatıma bakıyorum biliyorumki eninde sonunda pişman olcak sende üzülme hayatını yaşa

:teselli: ayy canım yaa inş bigün yine nasip olur oralarda birsiyle el ele gezmek belki yeni biriyle belki onunla. Hersey olacağına varıyo canım sıkma fazla canını :1hug:

Neyse kızlar ben çıkiim biraz dolanayım hava süper alışveeriş yapıcam azcıkta.. öptüm hepinizi ii davranın kendinize..

BEN BANA KENDıM ıÇıN LAZIMIM!! -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…