Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kızlar kalabalık ortamlarda bulunun kafanız dağılır yerimseniben insan yalnız kalınca hep bişeler hatırlıyo hadi kız anlat artık gene kynıycak yaa klava:

Kız mutlu olsun ama o olmasın :jeyyar: öyle arkadaşım bizden uzak olsunlar biyerlerde görünce insanın sevgisi depreşiyo :çok üzgünüm: gözden ırak olsalar daha kolay unutulcaklar ama çıkıyolar işte böyle karşımıza yine karmakarışık ediyolar bizi :mymeka:

valla bencede cıkın dısarı gezın tozun ...ınsan eve kapanınca..herseyle ılgısını kesıyor...tam bır arabeks oluyor...durum...
cıkın yuzunuze bır ruzgar degsın hava alın...arkadaslarla hos sohbetler edın...

gercı sınır edıcı durumlarda oluyor...sevgılıyle el ele dolasanlar..cılvelesenler olunca bır ah cekıyorsun..karsı daglar..yıkılmıyor tozla buz oluyor ya neyse aman herkes mutlu olsun..kımsede gozumuz yok..
ne yapalım allah bır kapıyı kapatır bırını acarmış...
umarım acılan o dogru kapıdan ıcerı gırerız canımcıklar...

şimdi kızlar,biz çok kötü kavgalıyız,o bana demiş beni bidaha arama sen benim için bi hiçsin,ben ona demişim ostim çapulcusu taksici parçası kimsin sen, biryıl geçmiş aradan,hiç görüşmemişiz konuşmamışız,arkadaşımın doum günü var,aylar önceden konuşuluyor benim bu ex-şahıs da en yakın arkadaşımın sevgilisinin kuzeni, benim ark.sevgilisi dioki arkadaşıma, bu doğumgününde sen sevgin ben k... buluşcaz diyo,ben de haber yolladım gelmesin diye,ama tabi nasıl istiyorum gelmesini ama yiğitliğe ...sürdürmemek adına gelmesin dedim, ana o gün geldi akşam bizi almaya geldiler ark.evinden tabiki gelmiş,ama bana bi sinirle bi nefretle gelmiş,neyse güzel bi pastaneye oturduk,dakka bir gol bir başladı bizimkisi,bi konu açıldı süsten makyajdan falan,hemen birinci dakkada 'bize sade lazım,bize süslü yaramaz'diye başladı, ben de makyajlıyım saçım başım yapılı,giyimim çok güzel,lenslerim bile var,full süs yani:)) neyse hadi bu lafı duymamış gibi yaptım.biz oturuyoruz sohbet geyik falan, aman bu bir başladı,ben evleniyorum,yaza düğün yapacam,benim ark.sevgilisine diyoki biz senle çifte düğün yapacaz,ben tabi hiç umrumda deil gibi yapıyorum,anlıyorum bi numaralar döndürüyo,susuyorum,baktı ben susuyorum bi tepki gelmiyo benden 9.ayın 15inde düğünüm var demez mi, ay ben orda artık yine hiçbişi olmamış gibi oturuyorum,benim arkadaşın sevgilisine diyorum ki, bak bu da evleniyo artık sıra senin diyorumm düşünün,ama hayatımın rolünü yapıyorum,içime atmaktan acımdan kıpkırmızı kesildim bi anda.yine de gık demiyorum.bir kız arkadaştır gidiyor ama masada, yok yarın sinemaya gitcez yok işte doğumgünüymüş kızın,bir kızdır gidiyo ben de hiç umrumda deilmiş gibi hayatımın en büyük perdesinde hayatımın en büyük başrolünü oynuyorum, hiçbişi hissettirmeden ona o geceyi bitirdim,arabayla beni eve bıraktılar,ben arabadan iner inmez oh be demiş rahatladım anlamına, ondan sonra beni sormaya başlamış arkadaşıma,çalışıyomu nerde çalışıyo napıyo,düşünün o kadar saat yüzyüzeyiz benle konuşmuyo kız muhabbeti yapıyo evlilik muhabbeti yapıyo ben inince beni sormaya başlıyo bu kadar manyak bi tip,sonra demiş evlenmiyo mu ona neyse,tuh ya diomuş lafları sokamadım içimde kaldı ama yok biraz soktum diye söleniyomuş kendi kendine,:roflol::roflol: ben arabadan inince benim muhabbetimi yapmaya başlamış yani.bikaç kerede pastanede otururken bana bakışlarını yakaladım,bi kerede arkadaşım yakalamış,ben camdan bakıyorum mesela,o da hemen benim baktığım yere bakıyo nereye bakıyorum diye ama bu arada masada kız arkadaşıyla evlilik muhabbeti döndürüyo, sırnaşık şey arkadaşımda yakalamış bikaç kere bana bakarken,pasta yiyodum ben bi başımı kaldırdım tabaktan,gözgöze geldik bana bakıyomuş hemen çevirdi gözlerini.bu aradada olanca hızıyla kız muhabbeti :sm_confused: daha sonraki günlerde arkadaşım sevgilisine sormuş gerçekten evleniyomu k... diye yok canım ne evlenmesi o gece bazılarına hava atacam diye uydurdu hepsini demiş. bu bazıları da kim oluyo tahmin edin :sm_cool: ortada kız bile yokmuş çoktan ayrılmışlar meğer o zaman kızla o gece sadece ve sadece beni sinir etmek için gelmiş düşünebiliyomusunuz,yorumlarınızı bekliyorum

Aminn :Saruboceq: kızlar benim üye olduğum bi sitede ona benzettiğim kişi buluşmak istiyo isimleride tutuyo o olabilir :uhm: müsait değilim dedim 1 saat bile müsait deilmisin diyo ne yazıyım sizce gitmek istemiyorum ne yazsam :uhm:

canım kendı adıma dıyeyım..ona karsı ne sevgım tepresıyor nede bır sey hıssedıyorrum..ınan nefret bıle hıssetmıyorum...
ıcımde sıfırlamısım...olanları hatırlıyorum....
ama hıs dıye bır sey...yok....sadece kendıme kızıyorum ve emegıme o kadar...kaydirigubbakcemile

verilen emekler boşa gidiyo demi doğru aslında... ama içinde bişeyler depreşmiyomuş ne güzel kendine de kızma denemeden bilemezdin onun nasıl biri olduğunu :teselli:

princess006 senin yazını da okudum ve çok güldüm :roflol: nedir bu erkeklerin bizi kıskandırma merakı ya niye kıskandırmaya çalışıyolar

prenses006..valla ıyı yapmısın susarak susmakta bazen verılecek en guzel cevaptır..helal olsun ..o artık havasıyla ne kadar uctuysa..yerede o hızla dusmus...ne basıt hareketler...hepsı cocuktan daha gerıdeler zekaca...

canım senın ılıskının nasıl bıttıgıyle ılgılı bır bılgım yok...
yanı cokmu kırıldın..uzuldun...gıtıp gorustugun zaman daha uzuleceksen bırde ona benzıyormuş ya kendınde gıtmek ıstemıyorsun ..bence bos ver gıtme..kımse o bıraz pesınde dolassın bakalım...

princess006 senin yazını da okudum ve çok güldüm :roflol: nedir bu erkeklerin bizi kıskandırma merakı ya niye kıskandırmaya çalışıyolar

ay sorma bide yaşasaydın o geceyi,o gece resmen yazmış senaryoyu öle gelmiş,pastaneden de çıkarken diyoki saat de daha erkenmiş hadi içmeye gidelim,hadi biyerlere gidelim,bizim ark.sevgilsi yan çizdi,gitseydik başka biyere içmeye falan ne diycekti acaba,ya sevgin ben yalan söledim kimse yok mu dicekti :roflol: biyandan bana da dayanamıyo biyandan içindeki hırsı kemiriyo,bende aynı onun gibiyim birbirimize çok benziyoruz,delirdi o gece hiçbişi demeyince ben,çünkü benim çok kıskanç olduğumu biliyo,o yüzden beni en zayıf yanımdan vurmaya kalktı aklı sıra.ama sökmediğiini görünce çıldırdı,düşünün ne kadar çıldırmışki diyoki tuh laf sokamadım ama yok yok biraz soktum diye söleniyo kendi kendine, :roflol:ben tepki vermedikçe çıldırdı,en sonunda baktı benden tık yok düğün tarihi verdi,gene benden tık yokk :roflol: o gece bu yaptıkları bile hala benle ilgilendiğinin kanıtıydı,artık tık yok,tamamen gitti,bunları yazınca o anları tekrar yaşamış gibi oldum,özledim kızlar :çok üzgünüm:

:roflol::roflol::roflol:

Ay seninki de bir alemmiş yani
İnsanlar çeşit çeşit diye boşuna söylemiyorlar kanımca

Uzaktan baktığında olay epey komik ama eminim yaşarken hiç öyle olmamıştır

kızlar ben cıkıyorum...sakın uzulmeyın ..sızden onelı ve sızden ozel kımse yok ...bunun bılıncınde olun..optum..

kırılmak ne kelime kahroldum aylarca kendime gelemdim :1no2: eski sevgilisiyle beni kıskandırmıştı belkide gerçekten birlikteydiler bilmiyorum yani ona çok benziyo gözleri tam olarak görünmüyo ama çok benziyo burçları ve isimleri de aynı ama yaşadığı şehir farklı bide benimkinden bi yaş küçük içimden bi his o diyo başka bi ses saçmalama ne alaka diyo galiba bende benzetiyorum :uhm: zaten çocuğa bu ilk msj ımdı o kaç sefer yazdı msn yolladı ne ekledim ne konuştum şimdide cvp vermem olmazsa erkek milleti değil mi kayle almıyom işte :dilcikar: canım istemedi cvp vermiyom var mı :teytey:

:roflol::roflol::roflol:

Ay seninki de bir alemmiş yani
İnsanlar çeşit çeşit diye boşuna söylemiyorlar kanımca

Uzaktan baktığında olay epey komik ama eminim yaşarken hiç öyle olmamıştır

diyorum ya hayatımın en büyük rolüydü, çaktırmadım ama içime atmaktan kıpkırmızı kesildim bi ara,çok dikkatli olanlar o halimi görebilirdi,hayatımın en acı gecesiydi,günlerce ağladım,ama şimdi zaman geçince uzaktan bakıyorum olaya,resmen beni çıldırtmak içn,kıskandırmak için delirtmek için düzenlenen bi oyun,hala benle ilgilendiğinin apaçık bi kanıtı,ama insan o durumda göremiyo gerçekleri,keşke şimdide böle bişi yapsa beni hala unutamadığının bi göstergesiymiş o oyunlar,ama artık hiççbişi yokk sildi tamamen beni...senağlama

hakkaten hem yazmış hem oynamış kaydirigubbakcemile3 bal gibi seviyo işte ama gururuna yediremiyo söylemeyi klava: bende özlüyorum ama barışınca da eskiyi unutamıyosun yani yaşadığın haksızlıkları ama onsuz da olmuyo işte ne onunla ne de onsuz çok tuhaf bi duygu...

slm kızlar ben geldım arada girip çıkıyorum mazuratımı biliyorsunuz :):):)çok yorgunum yorulduım çocuklarla uğraş uğraş:):):)bugunde herkez rüya görmüş :):):)eskı rüyalar yad edilmiş:):):)işte burdan etikilene etkılene uyuyoruz süreklı onlardan konusuyoruz aklımz onlarda hayalllerimize giriyorlar:)))bu yani başka sebebide yok:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…