olmazmı karın agrısı degıl..romatızmaları azdı..kemıklerıne kadar agrıyor...
eee terk edıldı ne olucak...
yaptıgı hatalar aklına gelmıstır artık...
aman benden uzak olsun ..o kızı sevıyorsa kız mutlu olsun...
valla bencede cıkın dısarı gezın tozun ...ınsan eve kapanınca..herseyle ılgısını kesıyor...tam bır arabeks oluyor...durum...
cıkın yuzunuze bır ruzgar degsın hava alın...arkadaslarla hos sohbetler edın...
gercı sınır edıcı durumlarda oluyor...sevgılıyle el ele dolasanlar..cılvelesenler olunca bır ah cekıyorsun..karsı daglar..yıkılmıyor tozla buz oluyor ya neyse aman herkes mutlu olsun..kımsede gozumuz yok..
ne yapalım allah bır kapıyı kapatır bırını acarmış...
umarım acılan o dogru kapıdan ıcerı gırerız canımcıklar...
Kız mutlu olsun ama o olmasın :jeyyar: öyle arkadaşım bizden uzak olsunlar biyerlerde görünce insanın sevgisi depreşiyo :çok üzgünüm: gözden ırak olsalar daha kolay unutulcaklar ama çıkıyolar işte böyle karşımıza yine karmakarışık ediyolar bizi :mymeka:
canım kendı adıma dıyeyım..ona karsı ne sevgım tepresıyor nede bır sey hıssedıyorrum..ınan nefret bıle hıssetmıyorum...
ıcımde sıfırlamısım...olanları hatırlıyorum....
ama hıs dıye bır sey...yok....sadece kendıme kızıyorum ve emegıme o kadar...kaydirigubbakcemile
Aminn :Saruboceq: kızlar benim üye olduğum bi sitede ona benzettiğim kişi buluşmak istiyo isimleride tutuyo o olabilir :uhm: müsait değilim dedim 1 saat bile müsait deilmisin diyo ne yazıyım sizce gitmek istemiyorum ne yazsam :uhm:
princess006 senin yazını da okudum ve çok güldüm :roflol: nedir bu erkeklerin bizi kıskandırma merakı ya niye kıskandırmaya çalışıyolar
canım senın ılıskının nasıl bıttıgıyle ılgılı bır bılgım yok...
yanı cokmu kırıldın..uzuldun...gıtıp gorustugun zaman daha uzuleceksen bırde ona benzıyormuş ya kendınde gıtmek ıstemıyorsun ..bence bos ver gıtme..kımse o bıraz pesınde dolassın bakalım...
:roflol::roflol::roflol:
Ay seninki de bir alemmiş yani
İnsanlar çeşit çeşit diye boşuna söylemiyorlar kanımca
Uzaktan baktığında olay epey komik ama eminim yaşarken hiç öyle olmamıştır
ay sorma bide yaşasaydın o geceyi,o gece resmen yazmış senaryoyu öle gelmiş,pastaneden de çıkarken diyoki saat de daha erkenmiş hadi içmeye gidelim,hadi biyerlere gidelim,bizim ark.sevgilsi yan çizdi,gitseydik başka biyere içmeye falan ne diycekti acaba,ya sevgin ben yalan söledim kimse yok mu dicekti :roflol: biyandan bana da dayanamıyo biyandan içindeki hırsı kemiriyo,bende aynı onun gibiyim birbirimize çok benziyoruz,delirdi o gece hiçbişi demeyince ben,çünkü benim çok kıskanç olduğumu biliyo,o yüzden beni en zayıf yanımdan vurmaya kalktı aklı sıra.ama sökmediğiini görünce çıldırdı,düşünün ne kadar çıldırmışki diyoki tuh laf sokamadım ama yok yok biraz soktum diye söleniyo kendi kendine, :roflol:ben tepki vermedikçe çıldırdı,en sonunda baktı benden tık yok düğün tarihi verdi,gene benden tık yokk :roflol: o gece bu yaptıkları bile hala benle ilgilendiğinin kanıtıydı,artık tık yok,tamamen gitti,bunları yazınca o anları tekrar yaşamış gibi oldum,özledim kızlar :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?