Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Hoşgeldin canım

Çocuk çiçektir,çocuk fotosentez yapar :roflol:

Şaka bir yana,çocuklarla uğraşmak zor yaa

Son düzenleme:
allah belanı vermesin nan geç dalganı pis gacı yaaaaaa:)aynen oyle fotosentez yapıyor bana süreklı .... :)veletler yaaa...

nan nasıl dayandınn heee ben dayanmazdım oyle bır durum olsa yüzyüze bile gelmıyoruz düşün yani:):):)=seni yine rolunde basarılı olmussn bende şans yok annem ya...

ben warya bu topicden ayrılamıyorum heee eskıden başka bölümlere felan de baaktrdım ama yok yanı burdayim.hükümette hemşirelerden sorumlu bakanm:):):)siz neelrsınız yada katıldınız mı asosyal hatun istemiyorum burda haberiniz olsun:):):):)illaki birsey olun yani:)

hehehehe
hükümete girmedim ben ama photoshopla ilgili bir konum vardı,ona ders bulduğumda ekliyorum
photoshoptan sorumlu bakan uyar mı sana :roflol:

selam kızlar..
ben gündüz kalkmıştım sonra geri yattım. şimdi geri kalktım.
yani böylece tüm günü uyuyarak geçirmiş oldum.
saat 12 olduğunda daha da rahatlıcam böylece ay dönümü falanda kalmayacak ortada..

kizlar hepinize iyi aksamlar....
ben bugün ablamlarla carsiya ciktim bir güzel alisveris yaptim...
cok iyi geldi valla...
ben her gecen gün daha iyi oluyorum siz nasilsiniz bakem?

kizlar selam ben ablama gittim kahve ictik sonra carsiya gittik bi güzel bakindim ama bisey almadim simdide cay icicem ben iyiyim tabi aklima geliyor arada ablamda soruyor ne oldu aramadimi filan diye ama daha iyiyim bu arada prenses bu erkekler cok basit aptal seyler ya erkeklik taslarlar birde pehhh ben onlarin erkekligine.....

en iyisi... uyuyunca vakit çabuk geçiyo yerimseniben bende ders çalıştım zorla da olsa bana kalsa hiç çalışmıycam ama sınavlar var benneyaptımki hiç sevmiyorum ders çalışmayı benneyaptımki

evet canım zaman hızla akıp gidiyor malesef keşke biraz daha dolu dolu geçebilseydi hayatımız üzülerek geçmesi yerine ama buna da şükür

yine yarın için yeni umutlarımız olacak..
mesela kendi adıma söyleyim..
o şahıs yarın şehir dışına gidiyor olacak. ankarada son günü olacak..
bi hafta daha gelmeyecek sonra..
belki son gününü değerlendirir mi?
katilin cinayet mahaline dönmesi gibi acaba o da evimin yakınında ilk buluştuğumuz yere gelir mi?? kafe falan değil. park gibi bir yer.. ıssız..

cevabımı kendim vereyim.. gelmez.. gelirse de ben görmem..yıllar sonra öğrenirim..

mesela bi sevgilim vardı.. geçen sene ayrılmıştık..
severek ayrılmıştık.

8 ay sonra bana tek şunu dedi.
"her gün evinin önünden geçiyordum.
bazen araban kapıda olmuyordu- düşünüyordum acaba nereye gitti diye..
bazen duruyordum sizin apartmanın önünde- belki çıkarsın beş dakika uzaktan görürüm diye"

inşallah gelir canım senin de dediğin gibi hayat neler gösterir belli olmaz:) gerçekten hayat süprizlerle dolu bazen güzel bazen kötü süprizlerle bence biraz zaman geçince geri dönecek o biraz sensiz kalsın o zaman anlar kıymetini

bugünde aramadi beni bir gün daha gecti ne yapiyor simdi acaba gün icinde bir kere bari aklina gelim yeter o hep aklimda ben onunla yasiyorum nerede olursam olim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…