slm kızlar ben geldım arada girip çıkıyorum mazuratımı biliyorsunuz :):):)çok yorgunum yorulduım çocuklarla uğraş uğraş:):):)bugunde herkez rüya görmüş :):):)eskı rüyalar yad edilmiş:):):)işte burdan etikilene etkılene uyuyoruz süreklı onlardan konusuyoruz aklımz onlarda hayalllerimize giriyorlar:)))bu yani başka sebebide yok:):):)
benburdayım canım,okusana yazdıklarımı :))
şimdi kızlar,biz çok kötü kavgalıyız,o bana demiş beni bidaha arama sen benim için bi hiçsin,ben ona demişim ostim çapulcusu taksici parçası kimsin sen, biryıl geçmiş aradan,hiç görüşmemişiz konuşmamışız,arkadaşımın doum günü var,aylar önceden konuşuluyor benim bu ex-şahıs da en yakın arkadaşımın sevgilisinin kuzeni, benim ark.sevgilisi dioki arkadaşıma, bu doğumgününde sen sevgin ben k... buluşcaz diyo,ben de haber yolladım gelmesin diye,ama tabi nasıl istiyorum gelmesini ama yiğitliğe ...sürdürmemek adına gelmesin dedim, ana o gün geldi akşam bizi almaya geldiler ark.evinden tabiki gelmiş,ama bana bi sinirle bi nefretle gelmiş,neyse güzel bi pastaneye oturduk,dakka bir gol bir başladı bizimkisi,bi konu açıldı süsten makyajdan falan,hemen birinci dakkada 'bize sade lazım,bize süslü yaramaz'diye başladı, ben de makyajlıyım saçım başım yapılı,giyimim çok güzel,lenslerim bile var,full süs yani:)) neyse hadi bu lafı duymamış gibi yaptım.biz oturuyoruz sohbet geyik falan, aman bu bir başladı,ben evleniyorum,yaza düğün yapacam,benim ark.sevgilisine diyoki biz senle çifte düğün yapacaz,ben tabi hiç umrumda deil gibi yapıyorum,anlıyorum bi numaralar döndürüyo,susuyorum,baktı ben susuyorum bi tepki gelmiyo benden 9.ayın 15inde düğünüm var demez mi, ay ben orda artık yine hiçbişi olmamış gibi oturuyorum,benim arkadaşın sevgilisine diyorum ki, bak bu da evleniyo artık sıra senin diyorumm düşünün,ama hayatımın rolünü yapıyorum,içime atmaktan acımdan kıpkırmızı kesildim bi anda.yine de gık demiyorum.bir kız arkadaştır gidiyor ama masada, yok yarın sinemaya gitcez yok işte doğumgünüymüş kızın,bir kızdır gidiyo ben de hiç umrumda deilmiş gibi hayatımın en büyük perdesinde hayatımın en büyük başrolünü oynuyorum, hiçbişi hissettirmeden ona o geceyi bitirdim,arabayla beni eve bıraktılar,ben arabadan iner inmez oh be demiş rahatladım anlamına, ondan sonra beni sormaya başlamış arkadaşıma,çalışıyomu nerde çalışıyo napıyo,düşünün o kadar saat yüzyüzeyiz benle konuşmuyo kız muhabbeti yapıyo evlilik muhabbeti yapıyo ben inince beni sormaya başlıyo bu kadar manyak bi tip,sonra demiş evlenmiyo mu ona neyse,tuh ya diomuş lafları sokamadım içimde kaldı ama yok biraz soktum diye söleniyomuş kendi kendine,:roflol::roflol: ben arabadan inince benim muhabbetimi yapmaya başlamış yani.bikaç kerede pastanede otururken bana bakışlarını yakaladım,bi kerede arkadaşım yakalamış,ben camdan bakıyorum mesela,o da hemen benim baktığım yere bakıyo nereye bakıyorum diye ama bu arada masada kız arkadaşıyla evlilik muhabbeti döndürüyo, sırnaşık şey arkadaşımda yakalamış bikaç kere bana bakarken,pasta yiyodum ben bi başımı kaldırdım tabaktan,gözgöze geldik bana bakıyomuş hemen çevirdi gözlerini.bu aradada olanca hızıyla kız muhabbeti :sm_confused: daha sonraki günlerde arkadaşım sevgilisine sormuş gerçekten evleniyomu k... diye yok canım ne evlenmesi o gece bazılarına hava atacam diye uydurdu hepsini demiş. bu bazıları da kim oluyo tahmin edin :sm_cool: ortada kız bile yokmuş çoktan ayrılmışlar meğer o zaman kızla o gece sadece ve sadece beni sinir etmek için gelmiş düşünebiliyomusunuz,yorumlarınızı bekliyorum
selam kızlar..
ben gündüz kalkmıştım sonra geri yattım. şimdi geri kalktım.
yani böylece tüm günü uyuyarak geçirmiş oldum.
saat 12 olduğunda daha da rahatlıcam böylece ay dönümü falanda kalmayacak ortada..
kızlar selamlar.....
nasılsınız..........
bir akşam daha oldu......
bir gün daha bitti..
yarın bir gün daha başlıyor..........
evet canım zaman hızla akıp gidiyor malesef keşke biraz daha dolu dolu geçebilseydi hayatımız üzülerek geçmesi yerineama buna da şükür
yine yarın için yeni umutlarımız olacak..
mesela kendi adıma söyleyim..
o şahıs yarın şehir dışına gidiyor olacak. ankarada son günü olacak..
bi hafta daha gelmeyecek sonra..
belki son gününü değerlendirir mi?
katilin cinayet mahaline dönmesi gibi acaba o da evimin yakınında ilk buluştuğumuz yere gelir mi?? kafe falan değil. park gibi bir yer.. ıssız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?