Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

çok zor canım.
çok zor. yüzyüze bakamıcak kadar kotu şeyler yaşandı-söylendi artık.

tabii melekem'inde dediği gibi
zor ama imkansız değil

Aşkı öldüren hep bu gururlar değil mi zaten :çok üzgünüm: aşkta gurur olmaz bana göre gurur yaparsan kaybediyosun ama bazen de gururndan da vazgeçiyosun ama değmiyo

bugünde aramadi beni bir gün daha gecti ne yapiyor simdi acaba gün icinde bir kere bari aklina gelim yeter o hep aklimda ben onunla yasiyorum nerede olursam olim.....

ilk günler bende böyleydim jeliboncum hatta buradada yazıyordum.
şimdi kalkmıştır okula gitmiştir-yok okuldan çıkmıştır işe gitmiştir.
şu saatlerde evdedir yemek yiyordur falana.s
ciddi manada onla yaşıyordum yani..

zaman senin için işliyor ama canım. her türlü..
yani şimdi ayrılalım dese bile için soğudu artık. bi anlık şoku atlattın..
sadece zamana ihtiyacı varsa o zamanı da veriyorsun işte şu an..
yakında belli olur seninki bence..a.s.

çok zor canım.
çok zor. yüzyüze bakamıcak kadar kotu şeyler yaşandı-söylendi artık.

tabii melekem'inde dediği gibi
zor ama imkansız değil

size bişey söyliyim mi kızlar benimki bana dönsede barışamam geçmiştede barışmak istemese bile iletişime geçmeye çalışmıştı çok istesem sırf barışmak için onla iletişim halinde olurdum ama ben dize getirmek istiyorum ya dize gelcek saçma gururndan vazgeçip içindekileri söyliycek yada bi daha olmıycam hayatında mesela bugün ona benzeyen kişiyle buluşabilirdim ama yapmadım içimden gelmedi oda olabilirdi ama yaşattıkları aklıma gelince hiç gitmek istemedim olmuyo unutulmuyo sevgisi azalmasa bile yeniden güvenemediğin zaman ayakların geri geri gidiyo

ne yaptimda bunlari yasiyorum ben ben bu adami aldatimi ne yaptim yani ne yaptim bunumu hak ettim tabiki hatalarim oldu ama bence bunlar hepsi cözülürdü ve su zaman icinde bende farkina vardim ve simdi bana gelse bunlari bir daha yapmicam ama yok gelmiyor istemiyor beni iste gercek bu senağlama senağlama

evet prensesim bendede bir sogukluk var hem cok seviyorum ama bi sogukluk var

Ben ınanmıyorum ınsanın sevgısı öyle bırden bıtemez daha ıkı hafta önce sen benım ömrümsün senı cok sevıyorum dıyordu daha maıller duruyor ınsanın sevgısı ıkı haftada bıtemez

o zaman bunların hepsı yalanmıydı
?????????????

Jeliboncum bazen ilişkinin ne kadar üstüne titrersen titre yine de olmayınca olmuyor hakettiklerini beklentilerini bulamıyorsun kaderin bi oyunu galiba olmuyor işte tam bu sefer tamam diyorsun bi bakmışsın başa dönmüş belkide hakkımızda hayırlısı bu belkide kaderimizde yoklar kabullenip unutmaktan başka çaremiz yok belkide

ben de onunla bir daha barışmam.
tek istediğim bi gün karşıma o gururunu yenip gelsin. benim yaşadıklarımı ona bir bir anlatayım. sonrada eyvallah diyip gideyim. ama bi kere yaşayım bu anı.

hasret rüzgarlari cok erken esti
savrulduk sevgilim
dertlerden yana

zamansiz dökülen yapraklari gibi
ayrildik sevgilim
doymadim sana

nasil baslamisti bak nasil bitti
en güzel duygular silindi gitti
nasilda sevmistim bilirsin seni

ayrildik sevgilim doymadim sana

nasilda sevmistim bilirisin seni

ayrildik sevgilim doymadim sana......

ay jelibon inanmıyorumm.
bak bu şarkının hikayesi var bizde..
bana bu şarkıyı bir arkadaşım atmıştı.
alışmışm dinlemeye..
sonra b.. ile bi gün arabadaydık bu şarkı çaldı.
aa ben bunu biliyorum dedim. bilmezsin saçmalama dedi
valla biliyorum dedim. başladık dinlemeye..
sonrada biz kavga ettiğimizde o şarkıyı düşünmüş düşünmüş hatrlayamamış. bende o gece hep bu şarkıyı dinlemiştim.
sonra söyledim şarkının adı hasret rüzgarları diye. tabii ya dedi hatırladı..
dinler inşallah bi yerlerde..

Seni öpmeye koklamaya doyamadım
biri geldi aldı elimden soramadım
buna karşı gelinmez biliyorum
göz göre göre buna teslim oluyorum....
buda beni anlatan bir şarkı oof of inşallah geceleri rahat uyumuyolardır vicdanları sızlıyodur inşallah

ah ah bu şarkı
bide yanak yanağa cekilmiş bi fotoğrafımız..
şimdi bakıyorum düşünüyorum. kader utansın.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…