Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım ben senin durumunu çözemedim ama bu çocuk askerden gelince hayatın gerçekleriyle karşılaşmış geçim derdine düşmüş anladığım kadarıysa sanırsam aileylede sorunları var sende arama o sorunları ittiğinde aramazsada bitmiştir bukelimeyi söylemek basit değil seviyorsun ama bittirmiş galiba seviyorsa niye paylaşmıyor sorunlarını ben erkekleri anlamıyorum hepsi ayrı cns

üzülme 1-2 gün sonra gider eksisini verirsin o zaman, üslupsuz insanlar iyice arttı bu günlerde her bi topikte... ben hiç eksiye basmadım ama bazısı da hakediyo klava:

ayy tamam başkalarına rep veriim...20 olsun gidip hemen -- rep vericem... her gün 20 repimden biri ona -- rep olacak... :1closedeyes:

ay bir topiçtekilere bende kızdım kızın sevgilisi evlenmiş inanmıyorum diyorlar çoktandır giremedim siteye ne kadar ağır yorum yapıyorlar

Hayırlı sabahlar kızçeler.
Ay sabah sabah bi kaç topiğe bakayım dedim, sinirim zıpladı.
ınsanlar ne kadar kendinden emin konuşabiliyorlar ya.
Bu kadar da büyük konuşulmaz ki... cık cık cık...

gününüz aydın olsuuuunn mutlu olsuuunnn neşeli olsuuunn a.s.geçmiş 23nisanınıızz kutluu olsuuunn:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…