böcüğüm geçmiş olsun..
faranjitmi oldunkiiiiii
sıcak ıhlamur falan iç..
bu arada herkese gunaydınlarrrrrrrrrrrr
kızlar sinirlerim alt üst oldu bır kaç topıgı okudum............
valla tek başına çok ayrı ap ayrı bır fıkır yaptım.
benı destekleyın.eli maşalı bayanlar şimdi anlamazlar nedemek istediğimi.haha ..ben süperim ya
buraya döndüğümde saç baş kalmaz şimdi
hayırlı cumalar ........kuzular.allah gönlünüzdekini versin....
rabbim kalbinizde ne gibi bir dileginiz varsa onu versin katında kabul etsin...........:Saruboceq::Saruboceq:
amin den bakıyım amin demezseniz her bir yerlerinizde sakallar çıksın...........:1ninca::1ninca:
böcük canımcık geçmiş olsun balım be kendine dikkat et emi............Şeniz
kız fırtına ah konyam vah konyam nasıl bugün
...Şeniz......özledim yaaaaaaaa
hayırlı cumalar ........kuzular.allah gönlünüzdekini versin....
rabbim kalbinizde ne gibi bir dileginiz varsa onu versin katında kabul etsin...........:Saruboceq::Saruboceq:
amin den bakıyım amin demezseniz her bir yerlerinizde sakallar çıksın...........:1ninca::1ninca:
böcük canımcık geçmiş olsun balım be kendine dikkat et emi............Şeniz
kız fırtına ah konyam vah konyam nasıl bugün
...Şeniz......özledim yaaaaaaaa
kızçeleriiiimmmm, sefkiliii arkidişleriiiiiimmmmmmm tünaydın hepinizeeee
bugün geç gelebildim buraya, ehh dünde tatildim, fıttırı fıttırı gezdim acık alışveriş yaptımm kaydirigubbakcemile2
biraz keyfim yerine geldi ama tam istediğim gibi bir alışveriş olmadı pek bişiler bulamadım3 parça bişey aldım, ben elim kolum dolu dolu bir alışveriş hayal etmiştim ama neysee, bunada şükür, dimi ama -tatlicadiarzu-
o gül yanaklarınızdan öperim sizii, huhuuuuuuu kimse yokmuuuuuu
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebişimmm amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin, bütün iyi niyetle edilen duaları rabbim kabuleylesinn inşallah :Saruboceq:
bide böcüüümm noldu sana balım, geçmiş sayfaları okumadım çabuk diyiverin bakemmm kızlaarrr
hayırlı cumalar öle mutluyum ki hepinizi çok sewiyorum muckkkkkk
canım o surıyeye gıtmeyı dusunuyordu ya her zaman boyleydı zora geldıgnde hep cektı gıttı ama bu sefer farklı çözemiyorum acıkcası ılk kez bana bunları bagırarak soyledı.bızde cok ıyı koşullarda yaşıyoruz burda bıle ama adama yetmıyor.surıyeye mı gıtcek bılmıyorum ama bunun arkasından kesın bu cıkcak gıbıme gelıyor ve telefonu kapalı,faceını kapattı napıyor ne dusunuyor hıc bılmıyorum.bır anda bu noktaya geldığımıze ınanamıyorum zaten.
ıyımıyım bılmıyorum aptal gıbıyım yarın ısten cıkınca dırek annemlerın yanına gıdıcem.sanırım bıraz kafamı dınlemem gerekıyor ya bunaldı belkıde belkıde depresyonda ne oldugunu kendısı bılıyor bır tek bende kızıyorum cunku ben tum zorluklarda yanında olmak ısteyen bırısıyım kolaya geldıgınde degıl bunu cok ıyı bılıyor.onla konuşmuştum ama demekkı anlamamış.
ve ben ayrılcam dedıgımde oturup aglayan adamdı en son barıştıgımızda boyleydı sımdı neden bunu yaptı aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?