Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar sinirlerim alt üst oldu bır kaç topıgı okudum............
valla tek başına çok ayrı ap ayrı bır fıkır yaptım.
benı destekleyın.eli maşalı bayanlar şimdi anlamazlar nedemek istediğimi.haha ..ben süperim ya
buraya döndüğümde saç baş kalmaz şimdi

ne oldu fıstık ya hangı topıklerden bahsedıyorsunuz arıyorum ama bulamıyorum hangı topıklerse artık onlar bende bakım:)

hayırlı cumalar ........kuzular.allah gönlünüzdekini versin....
rabbim kalbinizde ne gibi bir dileginiz varsa onu versin katında kabul etsin...........:Saruboceq::Saruboceq:
amin den bakıyım amin demezseniz her bir yerlerinizde sakallar çıksın...........:1ninca::1ninca:

böcük canımcık geçmiş olsun balım be kendine dikkat et emi............Şeniz
kız fırtına ah konyam vah konyam nasıl bugün
...Şeniz......özledim yaaaaaaaa

bişi anladıysam obama olayım :uhm: :uhm: ama arkandayız :içelim:

amiiiiiiiiiiin :Saruboceq: :Saruboceq: ne güzel dua etmiş benim duygusal duygum :1hug:

kızçeleriiiimmmm, sefkiliii arkidişleriiiiiimmmmmmm tünaydın hepinizeeee
bugün geç gelebildim buraya, ehh dünde tatildim, fıttırı fıttırı gezdim acık alışveriş yaptımm kaydirigubbakcemile2
biraz keyfim yerine geldi ama tam istediğim gibi bir alışveriş olmadı pek bişiler bulamadım3 parça bişey aldım, ben elim kolum dolu dolu bir alışveriş hayal etmiştim ama neysee, bunada şükür, dimi ama -tatlicadiarzu-
o gül yanaklarınızdan öperim sizii, huhuuuuuuu kimse yokmuuuuuu

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebişimmm amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin, bütün iyi niyetle edilen duaları rabbim kabuleylesinn inşallah :Saruboceq:

bide böcüüümm noldu sana balım, geçmiş sayfaları okumadım çabuk diyiverin bakemmm kızlaarrr

yılılkaşım dün tekrar giremedim en son buraya yazdıktan sonra benimki aradı birlikte çıktık konustuk unuttugunu sandıgım yada hatırlamaz dedigim bi çok şeyi benden iyi hatırlıyo ilk gittigimiz cafenin ismine kadar şok oldum çok mutluyum bugun hayatımın en guzel gecesini geçirdim dün artık aramız düzeliyo sanırım çok yawaş ilerledik ama başarıyoruz sennde ole olcak şimdi daha çok inanıyorum sabret bacım oooooooooooo oda sewiyo:))herkes mutluluk diliyorum bugun bolca

yeter kız işte 3 parça, bütün mağazaları soyup soğana mı çevirciktin :dilcikar:
ben de dün bütün gün tembellik yaptım, süperdi delikafadulden

böcüğümüzün boğazı acıyomuş, nazarlara geldi yawrım öpim de geçsin Şeniz

pesss mutlu olmana cok sevındım ne guzel hersey yavasta olsa yoluna gırecek demekkı senın ıcın.
duygu cıkmazı ne guzel dua etmışsın amın cnm ınsallah:)

benimkide zora gelince kaçanlardandı konusmazdı konular unutulana kadar ama ben kararlı oldugumu gösterdim sanırım sewmek herzamn hersey demek dıyıl anlasmak we anlamak önemli bizleri anlamayan insanlarla ilerisi yürümez bunu ona göster sewmiyo demek istemiyorum erkek kolay aglamz sewmiş sewiyo ama mücadelesi yok tek taraflı mücadele bi yere kadar otur uzun uzun anlat ona kolay iknaa olmaz ama kararlılıgını göster bebişim birlikte gelin herşeyin üstesinden allah gönlüne göre wersin iyi ol muckkks:1hug:

erkekleri anlamak zor haykırmaya güçleri yok onların hıçkırarak aglarız biz mesela onlar bunu kolay yapamaz çok üstüne gitme sewecen ol anlayışını göster seni kırsa bile biraz kendini toparlasın ama aranı sogutma sakın gör bak herşey düzelicek sewiyo seniiiiii:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…