Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım dun fenalaştım akşam kustum kendıme gelemedım kafamda cok kurmuşum sınır krızı gecırdım mıdeme yansıdı.tüm gece kendıme gelemedım hastaneye falan gıtmek zorunda kaldım.
ortak bır arkadaşımız başımdaydı sevmıyor degıl sevıyor hatta yanlız kaldıgında ne durumda oldugunda ben bılıyorum ama cok ınatsınız ve cok bogdun zamana bırak dayanmaya calış o senın aglamanı bıle ıstemez ama hep ısteklerı vardı askerlık psıkolojısı atlasın gelcek dedı ne kadar dogru bılmıyorum.zaten tum gece ağladım ve saglığımdan az kalsın oluyordum.artık düşünmek ıstemıyorum haftasonu kendımı toplamaya calsıcam.zaten ya surıyeye gıttı yada farklı bır yola saptı bılmıyorum.telefonu kapalı,faceını kapattı.ortak arkadaşlarımızn hcıbırıyle görüşmüyor.kafayı yedı sanırım canım ve zamana bırakmak en ıyısı olcak benım ıcın ama merak edıyorum yazlıkta nasıl yüzüme bakacak,nasıl gelebılcek yazlıga aklına hıcmı gelmeyecek hadı bunları geçtim madem 1 ay sonra gıdecektı neden benı tekrardan kendısıne bağlamaya çalıştı,neden ağladı aklımın almadıgı o kadar cok sey varkı.....

ay güzelim çok geçmiş olsun lütfen bu kadar düşünme çok kötü hissedersen kendini buraya gel sohbet rahatlatıyo moralın düzelir ben hep ole yapıyorum zaten bu kadar üzülcek bişiy oldugunu hissetmiyorum bak ne güzel sölemiş arkadasın ona zaman wer canım oldugu gibi bırak tekrar aradıgında kaldıgın yerden konuş kıyamam sana bundan sonra üzüntü yasdak sana klava:

canım haklısın ama ılk kez gidişi bu kadar koydu çünkü hiç düşünmemiştim bu kez gideceğini çünkü kaybetmekten cok korkuyordu.sürekli evlilikten bahsedıyordu maddı durumdan kafayı yedı.

ohhh ne güzell, gözün aydın şeker, Allah bozmasın inşallah

öööle deme ama çenebazımmm ben kaç zamandır bişicikler almıyom, acık taksitlerim azalsın sonra acısını çıkarcam diyee, tabii bu arada eksik listemde epey bi kabardıı, onları telafi etmek için çok alışveriş lazımdı amaaa -tatlicadiarzu-
Tabiii bide şu var Allah reva görmedi galibaaa, sen bulursan herşeyi alcan sonra kendi kendini batırcan bide Allahım şu borçlar biranönce bitsin dicen ben en iyisi senin yolunu keseyim dedi zaaarrr

ahh böcüüüümmm geçmiş olsun, bu aralar en tehlikeli zamanlar, hava bi iyi bi kötüü, dikkat etmek lazım, çok geçmiş olsun böcüükkk

amnııııınnnnnnnnnnn canım sen neler yaptın böyle kendine, yazık değilmi canım sana. Rabbim bu bedeni bu sağlığı sana neden verdi sanıyorsun sen, eziyet etmek için değil tabikii. Topla kendini biran önce, kendini dağıtacağına, Allahtan yardım iste, hayırlısını dile bebişimm. Belki şimdi gitti ama döndüğü zaman sana öyle bir dönecekki birdaha seni asla bırakmamacasına, pişman olacak senden gittiği için. belki bu gidişte böyle güzelliklere vesiledir, nerden biliyorsun. Lütfen kendine gel, bak biz elimizden geldiğince yanındayız, dağıtma lütfen kendini canımıniçi :teselli:

gözünaydın bajımm çok mutlu oldum aranızın düzelmesinehihoyyytsende artık gitmessin çocuğun üstüne saçma konulardanda kavga etmessin sanırım dimi döverim bak yoksa seniklava:bnim eskisinden artık umudu kestim en son 1 ay önce aradım onu hemen hemen o 2 haberden başka hiç bişey yok çaba harcamıyor bnden bekliyor ama yapmıycam bn artık beklemycem

evet aynen öyle kutsal uyarı gelmiş sana a.s

selam kizlar nasilsinizzzzzzzzzzzz :teytey:

ben iyiyim dün yine bulustuk cok güzeldi :asigim:
biz ayriyken o bi ara istanbula gitmisti o zaman ordayken msne girmisti bende ona cok kötü laflar etmistim kizgindim istanbuldan bana canta almis dün hediye etti ben hic sanmazdim o günlerde beni düsündügünü hata hediye aldigini delikafadulden

insahllah böyle gider kac aydir öyle mutsuzdumki allahim simdi icim kipir kipir sürekli ariyor soruyor sabah günaydin msji aksam iyi geceler gün icinde yine öyle umarim böyle gider senağlama

oturup konusmak yüz yüz konusmak cok farkli

umarim en kisa hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz :1hug:

Son düzenleme:
görmemişim seni canım yaa... daha doğrusu yazdım ve kapattım ... 2 dakika arayla kaçırmışım valla :))

canım rep için teşekkür ben veremiyorum sana ( 20 doldurayım bende vercemm kaydirigubbakcemile5 akşma moralin bozuktu sanırım.

saol canımcım ... bilmiyorum ki adaçayı içtim sabah uyanır uyanmaz... şimdi de içtim yine...
hasta; mızmız kız smilisiii ...

canım faranjitsen antibiyotik olmadan geçmiyor ateşine bak çıkarsa doktora git bence, ben hep faranjit oluyoruum:1no2:

Ben de az rep dağıtayım hade... sabah sabah en tazesinden :)

bende isteriiim :)

canım hayırlısı olsuun, allah mutluluğunu daim etsinn

canım ssende bulduğun mutluluğu hiç kaybetme, umarım herşey güzel olacak

amin canım ... :Saruboceq: bi de sağol ...a.s.

çok geçmiş olsun böcük

böcüğümüzün boğazı acıyomuş, nazarlara geldi yawrım öpim de geçsin Şeniz

canım faranjitsen antibiyotik olmadan geçmiyor ateşine bak çıkarsa doktora git bence, ben hep faranjit oluyoruum:1no2:
[/B]

çooook teşekkür ederim kızlar yaaa... a.s.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yeni aptiş smiliyi gördünüz mü :lepi:

gördüm evet yaaa ... beğendim ben de alkisalkisalkis

çok sevindim canım... hep böyle devam etsin inşallah...

hadi bakalım kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kızlar yaptım sonunda msnden sildim facebookmuda kapadım, şimdi iyi değilim ama :1no2:

kızlar yaptım sonunda msnden sildim facebookmuda kapadım, şimdi iyi değilim ama :1no2:

zor ama büyük bir adım attın tatlım... elbet kolay olmayacak ama yapman gerekeni yaptın...
öyle hemen bu acıdan kurtulacağını sanma zaten... yavaş yavaş azalacak ama... :teselli:

yine de valla tebrik ediyorum seni :lepi:

benim çıkmam lazım... iyi olmaya çalış olur mu... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…