süper kaydirigubbakcemile5
canım meraba bugun nasılsın hayata?
ay güzelim çok geçmiş olsun lütfen bu kadar düşünme çok kötü hissedersen kendini buraya gel sohbet rahatlatıyo moralın düzelir ben hep ole yapıyorum zaten bu kadar üzülcek bişiy oldugunu hissetmiyorum bak ne güzel sölemiş arkadasın ona zaman wer canım oldugu gibi bırak tekrar aradıgında kaldıgın yerden konuş kıyamam sana bundan sonra üzüntü yasdak sanacanım dun fenalaştım akşam kustum kendıme gelemedım kafamda cok kurmuşum sınır krızı gecırdım mıdeme yansıdı.tüm gece kendıme gelemedım hastaneye falan gıtmek zorunda kaldım.
ortak bır arkadaşımız başımdaydı sevmıyor degıl sevıyor hatta yanlız kaldıgında ne durumda oldugunda ben bılıyorum ama cok ınatsınız ve cok bogdun zamana bırak dayanmaya calış o senın aglamanı bıle ıstemez ama hep ısteklerı vardı askerlık psıkolojısı atlasın gelcek dedı ne kadar dogru bılmıyorum.zaten tum gece ağladım ve saglığımdan az kalsın oluyordum.artık düşünmek ıstemıyorum haftasonu kendımı toplamaya calsıcam.zaten ya surıyeye gıttı yada farklı bır yola saptı bılmıyorum.telefonu kapalı,faceını kapattı.ortak arkadaşlarımızn hcıbırıyle görüşmüyor.kafayı yedı sanırım canım ve zamana bırakmak en ıyısı olcak benım ıcın ama merak edıyorum yazlıkta nasıl yüzüme bakacak,nasıl gelebılcek yazlıga aklına hıcmı gelmeyecek hadı bunları geçtim madem 1 ay sonra gıdecektı neden benı tekrardan kendısıne bağlamaya çalıştı,neden ağladı aklımın almadıgı o kadar cok sey varkı.....
yılılkaşım dün tekrar giremedim en son buraya yazdıktan sonra benimki aradı birlikte çıktık konustuk unuttugunu sandıgım yada hatırlamaz dedigim bi çok şeyi benden iyi hatırlıyo ilk gittigimiz cafenin ismine kadar şok oldum çok mutluyum bugun hayatımın en guzel gecesini geçirdim dün artık aramız düzeliyo sanırım çok yawaş ilerledik ama başarıyoruz sennde ole olcak şimdi daha çok inanıyorum sabret bacım oooooooooooo oda sewiyo:))herkes mutluluk diliyorum bugun bolca
yeter kız işte 3 parça, bütün mağazaları soyup soğana mı çevirciktin :dilcikar:
ben de dün bütün gün tembellik yaptım, süperdi delikafadulden
böcüğümüzün boğazı acıyomuş, nazarlara geldi yawrımöpim de geçsin Şeniz
canım dun fenalaştım akşam kustum kendıme gelemedım kafamda cok kurmuşum sınır krızı gecırdım mıdeme yansıdı.tüm gece kendıme gelemedım hastaneye falan gıtmek zorunda kaldım.
ortak bır arkadaşımız başımdaydı sevmıyor degıl sevıyor hatta yanlız kaldıgında ne durumda oldugunda ben bılıyorum ama cok ınatsınız ve cok bogdun zamana bırak dayanmaya calış o senın aglamanı bıle ıstemez ama hep ısteklerı vardı askerlık psıkolojısı atlasın gelcek dedı ne kadar dogru bılmıyorum.zaten tum gece ağladım ve saglığımdan az kalsın oluyordum.artık düşünmek ıstemıyorum haftasonu kendımı toplamaya calsıcam.zaten ya surıyeye gıttı yada farklı bır yola saptı bılmıyorum.telefonu kapalı,faceını kapattı.ortak arkadaşlarımızn hcıbırıyle görüşmüyor.kafayı yedı sanırım canım ve zamana bırakmak en ıyısı olcak benım ıcın ama merak edıyorum yazlıkta nasıl yüzüme bakacak,nasıl gelebılcek yazlıga aklına hıcmı gelmeyecek hadı bunları geçtim madem 1 ay sonra gıdecektı neden benı tekrardan kendısıne bağlamaya çalıştı,neden ağladı aklımın almadıgı o kadar cok sey varkı.....
öööle deme ama çenebazımmm ben kaç zamandır bişicikler almıyom, acık taksitlerim azalsın sonra acısını çıkarcam diyee, tabii bu arada eksik listemde epey bi kabardıı, onları telafi etmek için çok alışveriş lazımdı amaaa -tatlicadiarzu-
Tabiii bide şu var Allah reva görmedi galibaaa, sen bulursan herşeyi alcan sonra kendi kendini batırcan bide Allahım şu borçlar biranönce bitsin dicen ben en iyisi senin yolunu keseyim dedi zaaarrr
görmemişim seni canım yaa... daha doğrusu yazdım ve kapattım ... 2 dakika arayla kaçırmışım valla :))
saol canımcım ... bilmiyorum ki adaçayı içtim sabah uyanır uyanmaz... şimdi de içtim yine...
hasta; mızmız kız smilisiii ...
Ben de az rep dağıtayım hade... sabah sabah en tazesinden :)
yılılkaşım dün tekrar giremedim en son buraya yazdıktan sonra benimki aradı birlikte çıktık konustuk unuttugunu sandıgım yada hatırlamaz dedigim bi çok şeyi benden iyi hatırlıyo ilk gittigimiz cafenin ismine kadar şok oldum çok mutluyum bugun hayatımın en guzel gecesini geçirdim dün artık aramız düzeliyo sanırım çok yawaş ilerledik ama başarıyoruz sennde ole olcak şimdi daha çok inanıyorum sabret bacım oooooooooooo oda sewiyo:))herkes mutluluk diliyorum bugun bolca
selam kizlar nasilsinizzzzzzzzzzzz :teytey:
ben iyiyim dün yine bulustuk cok güzeldi :asigim:
biz ayriyken o bi ara istanbula gitmisti o zaman ordayken msne girmisti bende ona cok kötü laflar etmistim kizgindim istanbuldan bana canta almis dün hediye etti ben hic sanmazdim o günlerde beni düsündügünü hata hediye aldigini delikafadulden
insahllah böyle gider kac aydir öyle mutsuzdumki allahim simdi icim kipir kipir sürekli ariyor soruyor sabah günaydin msji aksam iyi geceler gün icinde yine öyleumarim böyle gider senağlama
oturup konusmak yüz yüz konusmak cok farkli
umarim en kisa hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz :1hug:
çok geçmiş olsun böcük
[/COLOR][/B]
böcüğümüzün boğazı acıyomuş, nazarlara geldi yawrımöpim de geçsin Şeniz
canım faranjitsen antibiyotik olmadan geçmiyor ateşine bak çıkarsa doktora git bence, ben hep faranjit oluyoruum:1no2:
[/B]
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
yeni aptiş smiliyi gördünüz mü :lepi:
çok sevindim canım... hep böyle devam etsin inşallah............
hadi bakalım kaydirigubbakcemile5..........
kızlar yaptım sonunda msnden sildim facebookmuda kapadım, şimdi iyi değilim ama :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?