Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

gala face ini kapatmana gerek yoktu ama bende kapatmıştım aynı donem:)
sonra geri açmıştım. kendini kısıtlamamak gerekiyor. iyi etmişsin bende bi yemek yiyim gelirim nete..
hayırlı olsun bu adım:)

offf aynı dertten ben de muzadiribim...bizim de ayrlma nedenimiz sewglm ekonomik sorunları...senin yazdığını okurken sanki ben yazıomuş gb hissettim
erkekler için para o kadar önemli ki sanki para onlar için bi güç göstergesi...
oysa bana sewgisini göstermesi için paraya ihtiyacımız yoktu ki...

kızlar yaptım sonunda msnden sildim facebookmuda kapadım, şimdi iyi değilim ama :1no2:

ii yapmışsın tatlım bnde sildim onu msnden ayrıldğımzda oda sildi bni haber almamak en iisi merak ediyor en azından seni.. tabi merak etmek isterse.. facebooka gelince bnce onu kapamana gerek yok facebookta ekliyse sil onu okadar ama yinede sen bilirsin:1hug:

gala face ini kapatmana gerek yoktu ama bende kapatmıştım aynı donem:)
sonra geri açmıştım. kendini kısıtlamamak gerekiyor. iyi etmişsin bende bi yemek yiyim gelirim nete..
hayırlı olsun bu adım:)

zor bir adım ama yaptım başka seçenek bırakmadı zate, arkadaş olamam ben onu bu kadar seviyorken...Face kapadım şimdilik kafamı dinlemek için arada maiiller için bakarım, ama şuan kapalı kalsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…