görüşmek üzere kızlar, ben çıkıyorum, uyyy bugün çok yoğundu :uhm:
a.s.a.s.a.s.
canım kuzular süpermiş anlatıyım sana son durumu.
pazar gunu ayrılmak ıstedım boyle ılıskı olmaz dedım.masraflardan uzak durmak istiyormuş sözünü duyunca sorunun temelınde bu var aslında.
pazartesı aradı benı benı anla ben ıflas ettım askerden geldıkten sonra hıcbırsey umdugum ,bekledıgım gıbı degıldı.çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım.senı sevıyorum sevmyorum degıl hayatımda kımse yok ama babasıyla calısıyordu babamın cüzdanı benım degıl benım bır ıs bulmam,çalışmam kendı paramı kazanmam evımı almam evlenmem gerekıyor kendı ayaklarımın üstünde durmam gerekıyor.ilişki benım ıcın artık lüks benım arkadaşlarımda yok artık sadece ben varım ve ben çalışmak,kendı ayaklarımın üzerinde durmak zorundayım, benı arama,ben dayanamaz ararsam açma dedi.yanı hersey ekonomık boyutta bahanesı olabılırmı dıyebılırsınız degıl bahane emınım çünkü herşeyi bahane edıyordu son zamanlarda herseyı ben ödemeye başlamıştım.gecede dünya kadar para harcayan bırısı askerden gelınce benzın parasını,yemek parasını hesaplar olmuştu.surıyeye gıtmesını bazı arkadaşları ıstıyordu orada ıyı kazanır dıye ama benı bırakıp gıdemıordu.zaten ne zaman sorunu olsa bu yolu seçen bırısı ama şu varkı o döneminde bende ya bana ılgı goster ya bıtsın dıye baskı yaptım ılgısız dıye sıze sıkayet ettım bılıyorsunuz.ve suanda cok pişmanım yaptıgım hareketlerden ne yapmam gerekıyor bılmıyorum ama çok kötüyüm severken ayrılmak ıkı tarafında sevgısı varken ıcınde ayrılması bana cok koyuyor artık.
kızlar yaptım sonunda msnden sildim facebookmuda kapadım, şimdi iyi değilim ama :1no2:
ii yapmışsın tatlım bnde sildim onu msnden ayrıldğımzda oda sildi bni haber almamak en iisi merak ediyor en azından seni.. tabi merak etmek isterse.. facebooka gelince bnce onu kapamana gerek yok facebookta ekliyse sil onu okadar ama yinede sen bilirsin:1hug:
gala face ini kapatmana gerek yoktu ama bende kapatmıştım aynı donem:)
sonra geri açmıştım. kendini kısıtlamamak gerekiyor. iyi etmişsin bende bi yemek yiyim gelirim nete..
hayırlı olsun bu adım:)
zor ama büyük bir adım attın tatlım... elbet kolay olmayacak ama yapman gerekeni yaptın...
öyle hemen bu acıdan kurtulacağını sanma zaten... yavaş yavaş azalacak ama... :teselli:
yine de valla tebrik ediyorum seni :lepi:
benim çıkmam lazım... iyi olmaya çalış olur mu... a.s.
ben geldim kızlar geçmişi okudum yoktum bayadır. nasılsınız nası gidiyo a.s.
kızlar yaptım sonunda msnden sildim facebookmuda kapadım, şimdi iyi değilim ama :1no2:
Ben çok karısıım bu aralar canım allak bullak oldum. sende yok dimi bişiler okudum geçmişi ama...
okudğun gibi cnm gizliden çağrı ve facebooka ekledi o kadar sessiz bn eminim bnden bekliyor ama direnicem yazmıycam sende bişey yok mu?
ben buralardayım da ne derece işine yararım bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?