yenı katılan bırısı daha var aranıza ...hosbuldumm:)
Kızlar selam. Saat gecenin 1'i. Yatmadan bi gireyim istedim.Yarın (yani aslında artık Cumartesi oldu) sabah 9.30da hakimlik sınavım var. Ne olur bana şans dileyin ve dua edin olur mu...Siz yarın belkide uyurken ben sınavda olacağım
günaydın kızlar dün doğum günümdü beklediğim haber alacağım en büyük gün olarak düşünüyodum ve beni çok seven o adam adım gibi ezbere bilirdi doğum günüm arar mesaj çeker diye çok bekledim ama yok ne aradı ne mesaj çekti tüm beni sevenler ve gerçekten dostum diyeceğim kişiler aradı ve mesaj çekti ama sevdiğim ve beni seven adamın telefonu hala kapalı 22 gün oldu hala haber yok artık saymıycam onsuz geçen günlerimi çünkü beni gerçekten sevmemiş bugüne kadar hep olumlu düşündüm ama şimdi çok karamsarım dönüşü yok urfayada gideceğim onu görürsemde selam dahi vermiycem
Canım kendine yapabileceğin en büyük iyilik bir ilişki bittiyse (saçma ve geçersiz bir nedenden bile olsa) kafanda da gerçekten bitti diye kabullenmek ve yoluna öyle devam etmek.
Her zaman söylerim, yine söylüyorum, beklentilerinin büyüklüğü oranında mutsuz olursun. Mümkün olduğunca bir beklenti içine girmemeye çalış. Sen beklemeden bir şeyler olursa ne ala, olmazsa da zaten beklemiyordum dersin, senin için çok daha kolay olur.
Yapması söylemekten çok daha zor biliyorum ama yapılmayacak bir şey değil. Sen hayatını o artık yokmuş gibi sürdür, akışına bırak, kafanda planlar yapıp gerçekleşmeyince daha az üzülürsün o zaman.
zaten dönücek diye umut beslemem çok hataydı
teş. ederim canım desteğin için dediklerin çok doğru zaten dönücek diye umut beslemem çok hataydı senağlamasenağlamasenağlama artık telefonunu kapatan adamdan ne beklersin ki hemde ortada hiç bişey yokken
teş. ederim canım desteğin için dediklerin çok doğru zaten dönücek diye umut beslemem çok hataydı senağlamasenağlamasenağlama artık telefonunu kapatan adamdan ne beklersin ki hemde ortada hiç bişey yokken
Kızlar selam. Saat gecenin 1'i. Yatmadan bi gireyim istedim.Yarın (yani aslında artık Cumartesi oldu) sabah 9.30da hakimlik sınavım var. Ne olur bana şans dileyin ve dua edin olur mu...Siz yarın belkide uyurken ben sınavda olacağım
Hade kalkıınnn... hikayemin sır dolu perdelerini aralicaamm :roflol:
Beni yanlış anlama felaket tellalığı yapmak istemiyorum;fakat başına bir iş gelme olasılığı yok mu? Durduk yere telefonunu kapatması ve 22 gündür haber alamaman normal birşey değil. Ayrıca herkes bir "ELVEDA" yı hakeder. Ne olursa olsun sana; "Herşey bitti bu ilişki daha fazla yürüyemez."gibi klişe sözleri bile çok görmüş olamaz. Ama şayet başına bir iş gelmediğinden eminsen inan üzülmeye değmez. Sana bir "ELVEDA"yı bile çok gören adamdan zaten hayır gelmezdi..! Üzme kendini lütfen umarım çabuk atlatırsın bu yaşadıklarını...
mona sırlar dünyası gibisin kıssss
anlat bakalım hadiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?