kızlar size bır şey soyleyecegım..
ben cucukle bır olay yuzunden kusmuştum.sınır etmıştı benı
sonra ona bır şeyı ızah etmem gerekıyordu ona ulaşmam gerekıyordu ne yapsam dıye duşundum durdum.
ona mesaj çektım
hemde oyle bır mesaj çekmelıydımkı o bana muhakkak donsun dıye
ama napıyım kızlar aramak ıstedım.
mesajım aynen şoyle bır şeydı.tam olarak kelımelerı hatırlamasamda
kenan bey sızı beklıyorum.beni hemen arayın.sizi göremiyorum.randevulaştıgımız yerdeyız dıye
Demek ki böyle taktikler yapılıyormuş o zaman :)kızlar size bır şey soyleyecegım..
sonra ona bır şeyı ızah etmem gerekıyordu ona ulaşmam gerekıyordu ne yapsam dıye duşundum durdum.
ona mesaj çektım
kenan bey sızı beklıyorum.beni hemen arayın.sizi göremiyorum.randevulaştıgımız yerdeyız dıye
kızlar size bır şey soyleyecegım..
ona mesaj çektım
yaa kızlar bide şey düşünüyorum benim onu silmem çk koymus ona galiba.. ondan ben senin gibi silemiyorum öyle ne yazıkki falan dedi.. yani sanırım suan pek sağlıklı dşünemiyorum ama öyledir dimii -tatlicadiarzu-
Evet canım...
yaa kızlar bide şey düşünüyorum benim onu silmem çk koymus ona galiba.. ondan ben senin gibi silemiyorum öyle ne yazıkki falan dedi.. yani sanırım suan pek sağlıklı dşünemiyorum ama öyledir dimii -tatlicadiarzu-
sonra oda mesaj atmış...
ınsan derkı yanlış mesaj falan dıye yazar
dırek yazmış
kenan kım .nerdesın dıye yazmış:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Canım tabiki silinmek koymuş ona feci şekilde.Kime koymaz ki.orası kesin yani.yaa kızlar bide şey düşünüyorum benim onu silmem çk koymus ona galiba.. ondan ben senin gibi silemiyorum öyle ne yazıkki falan dedi.. yani sanırım suan pek sağlıklı dşünemiyorum ama öyledir dimii -tatlicadiarzu-
ee o naptı cnm yada bunu neden anlattın anlamadım?
Demek ki böyle taktikler yapılıyormuş o zaman :)
sonra oda mesaj atmış...
ınsan derkı yanlış mesaj falan dıye yazar
dırek yazmış
kenan kım .nerdesın dıye yazmış:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
canım öğrenci siteleri var üni öğrencilerinin sitesi orda msjlarını görmüştüm ama onun haberi yok. He gercektn dalga gectiği makara yaptığı belli ama ben yinede hazmedemedim ondan hep tartısıyoduk. Bende ispatlayamıyodum haliyle.. öyle sürekli tartısmalardan sora bitti..
canım öğrenci siteleri var üni öğrencilerinin sitesi orda msjlarını görmüştüm ama onun haberi yok. he gercektn dalga gectiği makara yaptığı belli ama ben yinede hazmedemedim ondan hep tartısıyoduk. bende ispatlayamıyodum haliyle.. öyle sürekli tartısmalardan sora bitti..
:jeyyar:valla bir akıllımız sen çıktın :)))
tugbanın cucuk yanlış mesaj çakmış ya guya o falan hıkaye ve bu bır klasık yontemdır...
bende yapmışstım zamanın bırınde dıye o yuzden yazıdm
canım ortakantin olabilirmi bahsettiğin site ?
bu sefer kaçıyorum ben cidden yavrucaklar ; kınalı yapıncaklar...
iyi geceler size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?