Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

süpermiş valla aklımızda bulunsuuunn gamyoncuiremsu

hyr canm şimdi yasaklandı benm dediğim site :1rolleyes:

canım anladım.ortakantin die bır sıte var bılıyormusun bılmıyorum da o sıtede bende eskıden aynısını yapardım ama cıdden cok salak oluyor mıllet ınsan cok eglenıyor.eglence amaçlıydı benımkısı ılk unı ye gırdıgım yıl yapıyordumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bırden unılerle alakalı dıyınce aklıma o sıtemı dıye geldı

bacılarım kardeşlerim kulup uyelerı yaralı kalpler kanadı kırık guvercınler.
kınalı yapıncaklar ayşelerim fatmalarım
bende kaçıyorummmmmmmmmm
yarın pazartesı

buyuk konuşunkı başınıza gelsın herşeyyyyyyy

prıncesssssss sende hemen at mesaj bana

kızlar kımsede uzulmesınnnnnnnn
yarın guzel bır gun bekliyiiiiiiiiiiiii

çenemmmmmmm
patronla konuşukende ya halım dıye dua etttt
senın için dua edecem kuşummmmm

bocuk sende terlemeye bakkkkkkkkk yarın hastayım dıye karşıma çıkma
hayata sende gırışımde bulunmaa sakın ama sakınnnnnnn

tugba sende uzulme o bır gırışımde bulunur muhakkak

bu arada ebruuuuuuuuuuuu nerdesın çok merak edıyorum senı
duam senınleeeeeeeee

galete canım sende zamana bırak herşeyı

ve dıger bayanlar ve mısafırler optummmmmmmmmmmm
yarın bomba gibi beklıyorum hepiçinizi

ii geceler canım çok tesekkür ederim.. Şeniz

kizlar pardon annem bilgisayarda bişi bakıyordu sayfayı kapatmış.)
bi sorun değil benimki aslında.
sadece danışmak.
üzücü bi durum yok yani:)

Monaaaaa senınde ruyana o yaŞlı kadın gırsın emııııııııı

hahaha gunun haberıydı ıŞte buuuuuuuuu
acıtasyon yapayım bıraz

yazık bak yaŞlı baŞlı kadın senı ozlemıŞ sana hayır dua edecek ama sen aramıyorsun...
ıŞte zamane genÇlıgı boyleeeeeeeeee
pehhhhhhhh

canım fırtınam tamam bulunmayacagım evet yarın pazartesi bende yatsam ıyı olacak .
iyi geceler güzelim.tatlı rüyalaar Şeniz

Ampcım sen her zaman her konuda baŞarılı olacagaına ınanıyorum...
Senın her zaman yerın var baŞım ustunde
sadece Çok kıymetlı oldugunu bıl
kendı degerını bıl...

ŞenizŞenizŞeniz iyigeceler cnm

ben zaten kimsesizim herkes bırakıo bni tek teksenağlamahayatımda derslerim haricinde hiç bişey yolunda gitmiyor aşk hayatım çok karışık zaten millet koşar peşimden bn koşarım bi odunun peşindenklava:aramaz sormaz bekler ki bn arayim offf ne zmn düzelcek bnm halim

canım sen taviz veerme bence arama sakın. beklemeye devam daha 73 gün oldu 5 ay beklememişmiydin sen.. :teselli:

canım sen taviz veerme bence arama sakın. beklemeye devam daha 73 gün oldu 5 ay beklememişmiydin sen.. :teselli:

evet 5 ay bekledim ama yinede ondan haber alıyordum araya başka kız girmesene rağmen ayrılmamş gibi konuşuyorduk hele barışmamıza 1 ay hala tellerde saatlerce konuşuyorduk şimdi hiç bişey bilmiyorum belkide sevgilisi war belki yok belki bnm aramamı bklio belkide çok huuzurlu ayrıldğı için hiç bilmiyorum

canım düşünme böyle bende böyleyim ama onu cok sevıyorum.sevdiğim insanla bırlıkte olmak önemli olan gerisini boşver.
hem bızler varız

bence senin araman yanlıs hele su zmanda daha 2 ay yeni oldu. kii zamanı gelince bişiler olcaksada o yapsın bence sen adım atma ikinci keredir ayrılıyo senden yine sen adım atarsan yine terkeder biraz kaybetme korkusu olussun biraz seni zor kazansın onun için kıymete bindirsin falan bekle bişey yapma yaparsanda belki iyice soğucak suan senin yapabilceğin bişey yok beklemekten sabretmektn başka.. ben böle düşünüyorum tatlım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…