canım düşünme böyle bende böyleyim ama onu cok sevıyorum.sevdiğim insanla bırlıkte olmak önemli olan gerisini boşver.
hem bızler varız
bence senin araman yanlıs hele su zmanda daha 2 ay yeni oldu. kii zamanı gelince bişiler olcaksada o yapsın bence sen adım atma ikinci keredir ayrılıyo senden yine sen adım atarsan yine terkeder biraz kaybetme korkusu olussun biraz seni zor kazansın onun için kıymete bindirsin falan bekle bişey yapma yaparsanda belki iyice soğucak suan senin yapabilceğin bişey yok beklemekten sabretmektn başka.. ben böle düşünüyorum tatlım :1hug:
sevdğim insandıı ama artık sevmiyorum onu ben bana bu kaadar acı yaşattı hala aramıyor yüzü yok tabi ettği laflardan sonra tükürdüğünü yalamak koyar adama o yüzden ama nefret ediyorum artık ondan
ahh canım benm yaa :teselli: bende böyle oluyorum inişli çıkışlı duygulardayım hep.. çok sıkma kendini canım hersey olacağına varıyor..
biraz önce bi kitaptan okudum yaziim sizede bi söz; Akşemsettin Fatih Sultan Mehmet'e söylüyor...
Sartlara teslim olmazsan, şartlar değişir sana teslim olurlar, çok dua eder ve çok istersem Allah'ın rahmeti tecelli eder ve rahmet tecelli ettiğinde nice olmazlar olur.
çok isticez çok dua edicez ve sabredicez.. :1hug: suan tam benim ruh halim bu
ahh canım benm yaa :teselli: bende böyle oluyorum inişli çıkışlı duygulardayım hep.. çok sıkma kendini canım hersey olacağına varıyor..
biraz önce bi kitaptan okudum yaziim sizede bi söz; Akşemsettin Fatih Sultan Mehmet'e söylüyor...
Sartlara teslim olmazsan, şartlar değişir sana teslim olurlar, çok dua eder ve çok istersem Allah'ın rahmeti tecelli eder ve rahmet tecelli ettiğinde nice olmazlar olur.
çok isticez çok dua edicez ve sabredicez.. :1hug: suan tam benim ruh halim bu
hiçte sabretmycem tubacım lanet insann teki.. bn nası böle birini sevdim hala bekliyorum anlamıyorum.. kendime acıyorum nasıl ona boyun eğdim ne kadar aptalmışım bn bi insanı sevmemişim ya aslında yine snrlerim zıpladı yaa
Hmm canm sen çok doldun suan ondan böyle söylüyosun. ama umarım bu düşüncen sabit kalır :1rolleyes: hakkında hayırlısı..
ayrıldım ayrılalı ben hep dua ediyorum allahım yüüzümü güldr diyorum şu çocuğun aklını başına getir diyorum kavuşmamızı sağla diyorum ama sabrettim saçma sapan yatığı hareketlerden başka hiç bişey yok seviosada ne inat yapıo onu anlamıyorum..ne kin bu ne inat bu nası bi şey anlamadım ben yaa ama sabrediyorum allaha sığınıyorum.. tek temennim allahtan..
kızlar ben yatıyorum ıyı geceler üzmeyin kendinizi.
Canım bizimde 3 ay oldu. aşağı yukarı seninkiyle aynı.Bak canım ne olursa olsun bişey yapma.Sabret.Yapacaksa o yapacak zaten.ben bile anlamıyorum ki bi an gelio nefret ediyorum bian gelio acayip özlüyorum bian elim telefona gidio bir an oluyor ki umut besliyorum herşey güzel olcak birlkte güzel günler görcez diyorum ama inan çok zor bi durum hala hiç bişey yapmaması canımı çok sıkıyor daral gelio artık bana..
canım haklısın anlıyorum suan çok yoğun duygulardasın ama arasan noolcakki eline ne geccek onun burnu havaya kalkcak yine, sen ayrılığın hırsını bile ondan çıkaramıcaksın senin sartlarına boyun eğiyorum ne dersen o mantığı.ve ilerde tekrar terketmiceğidde belli olmaz.. sen bu sefer mutlu olamıcaksın zaten bırak o biraz cabalamalı bence seninle hayat arkadası olcaksa biraz uğrasmalı sen kızsın yaa o seni kendi soyadı altına alıo sen onu değil!
bekle sabret isyanda etme canım sakın isyan etme Allah bizi sınıyo nekadar dayanabilceğimizi ona nekadar boyun eğdiğimizi görmek istiyo eğer gercekten sabreder herseyi O'na bırakırsak inş O'da bize mükaafatını vericek.. sakın nie dualarım kabul olmuyo deme canım :1hug:
asla öle bişey demedim allah asla yakarışta bulunmadım allahım sınıyor bni ne kadar dayanıcam onu gösteriyor bana herşeyde bi hayır war allahım bnm sabretmyi öğretiyor diyorum..ben hep allahım bi ışık yolla ondan bana dedim bi anda bni facebooka ekledi vs vs inanıyorum allahın takdirine bu kadar üzüntümü gözyaşımın sonucunda bni güldrcek ama sabredemeyen bana sabretmeyi öğretip ödüllendrcek ama onun sevgilimn sessiz kalması bni üzüyor yoksa sabrederim ama ne bilm allah bana yardım edicek güldrcek bnide inşşş:Saruboceq:
Canım bizimde 3 ay oldu. aşağı yukarı seninkiyle aynı.Bak canım ne olursa olsun bişey yapma.Sabret.Yapacaksa o yapacak zaten.
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek:
inşş canım inş :Saruboceq: hepimiz gülelim yaa.. oyyy seninki en azından facete eklemiş canım benimksi yanlıs bi msj olayından baska bişey yok.. neyse beklemeye devam. -tatlicadiarzu-
ben ona o telefon konuşmasından snra ekleme talebi yolladım bu zmna kadar bekletmiş profilime bakmış vs vs snrada eklemiş ama çok zmn snra ekledği için tam ekleme olmadı yani bakamıyorum facebookuna oda bnm bakamıyor.. bide gizli nodan çağrı war ve bunlar bi hafta ara ile oluyor ve ne tesadüfse aynı günlerde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?