Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

inş cnm ddğin gibi olur asıl ben teşekkr ederim bni dinledğin iiçin sende inş güzel haberler alırsın kuzum sanada ii geceler tatlı rüyalar öptüm kocaman:1hug:

Canım bak onlar bizi arıyor mu aramıyor. Demek ki içlerinden gelmiyor. Eğer biz ararsak da daha itici olacağız. Yani inanki bu bize yakınlaşmalarını sağlamayacak.O yüzden arama sorma,hiç birşey yapmak yok.Çünkü bizim aramamızla bize dönmeyecekler canım.Eğer hata bizde olsaydı o zaman ara hatanı düzelt derdim ama öyle birşey yok. O yüzden top onda.

evet hata onda ama bunu göremiycek kadar kör yada dönemeyecek kadar yüzü yok.. açıkcası olay bu öle ağır laflar ettiki bu küfür değil yanlış anlama sakın dönmem bitti bilmem ne hep lafları yanii.. 5 ay ayrı kaldık aynı cümleleri söledi yine.. yine döndü ve bu sefer 5 ay ayrılıktan sora aramız soğur dedim ama iice sıkıca bağlandık hayallermzde bi okdar büyüdü.. o bile inandı bizm hayat arkadaşı olacağımıza ama bi anlık sıkdlım tribi ile hayatımın ve hayatının içine etti net anlatımı bu yaniii.. ama adam çaba harcamıyor yada harcayacak yüz yürek yok...!!

Canım ben hep şu sözü kendime felsefe edindim.
"Dönerse zaten benimdir, dönmezse zaten hiç benim olmamıştır."
Eğer sana dönmek istersede zaten çaba harcayacaktır.Sen sorgulama yeter.Erkeklere ayrılık geç koyuyor.

Bu arada kızlar bende çıkıyorum. Bugün tüm gün nette gözlerim cortladı :) Bu cortlamak kelimesi de bana sevdiğim birini hatırlattı neyse...ıyi geceler, tatlı rüyalar hepinize.Muccckkksss...

neden geç koyuyor acaba?? anlama problemleri olduğu için mi yoksa ufak beyinli oldukları için mi bilinmez.. nyse cnm saol dinledğin için ve fikrlerin için:1hug:saanda ii gceler tatlı rüylar öptüma.s.

ooo bacım hemen pes ediyosun
bak sana nee diycem sen ara onu sonuçta bi geçmişiniz war hawadan sudan konus eskiyi hiç açma sonra oda cesaret bulucak seni aramaya baslıycak iki ay uzun bi zamn diyil bnmki 6 ay aramadı sonra bn aramıstım cesaretı yokmus ole boyle derken bak şimdi mutluluk yolunda ilerliyoz Şenizyok artık üstüne gitmiycem iki tane konu daha war onlarıda konuscam sonra yolumuza dewamalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kaç gündür pc kasası ewde deyıldı giremedim cok özlemişim kızçelerimi:)geçmişi okumam lazım biraz neler oldu acaba???

pes etmiyorum ama aramıycamda pesscim :))) adında tam uygun yani pesss:)) o arasın bn nie arıyayım ki kendimi küçük düşüreyim hiçte aramam aramıycam gurur yapıyorum şuan:dilcikar:

pes etmiyorum ama aramıycamda pesscim :))) adında tam uygun yani pesss:)) o arasın bn nie arıyayım ki kendimi küçük düşüreyim hiçte aramam aramıycam gurur yapıyorum şuan:dilcikar:

gururlu melegim bnm:1hug:ama canım biz aramayınca inan onlar hiç cesaret bulamıyo adamlar odunnnnnn..adım pessssss üye olurken okadar şey denemiştim olmadı pessss dedim kabul ettiler:roflol::roflol:sen ara kırma beni iyi olucak çok inanıyorum lütfennnnnnnn

geçmişi mi okuyosun şeker?
ben birazdan cıkıcam uyumam lazım yarın iş war malum kendine iyi bak ballı çerezim seni sewiyom mucks

canım aramıycam o arasın üzülüyorum sürekli asla aramıycam kalbime gömerim yineede aramam bu sefer acayip gururluyum:dilcikar:

canım aramıycam o arasın üzülüyorum sürekli asla aramıycam kalbime gömerim yineede aramam bu sefer acayip gururluyum:dilcikar:

hadi tamam öle olsun daha yakışıklısını buluruz bizde sana hııııhhh ona mı kaldın utanmaz bide senden bekliyomuş naniknanikawucunu yalar koşarak gelsin yoksa tren kaçıcak çuf çuffffff:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…