canım senin onu eskiden olduğu gibi aramaman endişelendirmeye başlamıstır en kısa zamanda bin pişman gelir umarım. :teselli:
benim şimdi çıkmam lazım kızlar hepinize tekrar tekrr tesekkür ederim. iyiki varsınız seviyorum sizi.. ii geceler Şeniz
hos buldum canım nasılsın nasıl gidiyor...
öyle yapıyorum zaten fibritim.. sabretmekten başka ve allahıma dua etmekten başka hiç bişey yapamam onu arayıp bi yerlerinin tawan olmasına izin vermycem içimden msj atmak hiç gelmiyor.. ama bilmiyorum ben hiç bi erkeğe bu kadar bağlanmadım milleti peşimden koşturuyorum ama bi erkeğe boyun eğdim ya ben helal bana yani..
Canım bak onlar bizi arıyor mu aramıyor. Demek ki içlerinden gelmiyor. Eğer biz ararsak da daha itici olacağız. Yani inanki bu bize yakınlaşmalarını sağlamayacak.O yüzden arama sorma,hiç birşey yapmak yok.Çünkü bizim aramamızla bize dönmeyecekler canım.Eğer hata bizde olsaydı o zaman ara hatanı düzelt derdim ama öyle birşey yok. O yüzden top onda.
Canım ben hep şu sözü kendime felsefe edindim.
"Dönerse zaten benimdir, dönmezse zaten hiç benim olmamıştır."
Eğer sana dönmek istersede zaten çaba harcayacaktır.Sen sorgulama yeter.Erkeklere ayrılık geç koyuyor.
gözünaydın bajımm çok mutlu oldum aranızın düzelmesinehihoyyytsende artık gitmessin çocuğun üstüne saçma konulardanda kavga etmessin sanırım dimi döverim bak yoksa seniklava:bnim eskisinden artık umudu kestim en son 1 ay önce aradım onu hemen hemen o 2 haberden başka hiç bişey yok çaba harcamıyor bnden bekliyor ama yapmıycam bn artık beklemycem
ooo bacım hemen pes ediyosun
bak sana nee diycem sen ara onu sonuçta bi geçmişiniz war hawadan sudan konus eskiyi hiç açma sonra oda cesaret bulucak seni aramaya baslıycak iki ay uzun bi zamn diyil bnmki 6 ay aramadı sonra bn aramıstım cesaretı yokmus ole boyle derken bak şimdi mutluluk yolunda ilerliyoz Şenizyok artık üstüne gitmiycem iki tane konu daha war onlarıda konuscam sonra yolumuza dewamalkisalkisalkisalkisalkisalkis
pes etmiyorum ama aramıycamda pesscim :))) adında tam uygun yani pesss:)) o arasın bn nie arıyayım ki kendimi küçük düşüreyim hiçte aramam aramıycam gurur yapıyorum şuan:dilcikar:
gururlu melegim bnm:1hug:ama canım biz aramayınca inan onlar hiç cesaret bulamıyo adamlar odunnnnnn..adım pessssss üye olurken okadar şey denemiştim olmadı pessss dedim kabul ettiler:roflol::roflol:sen ara kırma beni iyi olucak çok inanıyorum lütfennnnnnnn
geçmişi mi okuyosun şeker?
ben birazdan cıkıcam uyumam lazım yarın iş war malum kendine iyi bak ballı çerezim seni sewiyom mucks
canım aramıycam o arasın üzülüyorum sürekli asla aramıycam kalbime gömerim yineede aramam bu sefer acayip gururluyum:dilcikar:
yok geçmişi okumuyorum moralim bozuk okadar zor yazıyorumsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?