Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ajan boyle bir şey olsa....
o yolunu yordamını bulur...
ben patronum bana sulandı bende erkeğim elimin kiri der o sıyrılır işin içinden..
ama ya sen
eee bırde baban da yok. ailen annen ne der .annen yaşında adam..
annen evlatlıktan red eder..

kesinlikle böyle ve sakın canım yemeğe falan çıkma bak emin ol böyle şeyler yapmazsan senden cesaret alamaz ve konu kapanır canım

belki oraya iş arkadaşları arkadaşları dostları geliyordur..
erkekler bu ...
kendi aralarında konuşurlar belki...
bak şu kız benım medresım derler..

mıllet zaten laf aramaya hazır durumda canım özellikle işyerlerinde.
erkek elimin kiri bir anlık birşeydi der sonucta kaç yaşında adam hemde müdür senden üstün durumda olan o olur.adamı harcamazlar ama seni harcarlar böyle birşey yüzünden işinden olursun yediği kaba pisliyor mantığında ve hakkında çıkacak dedikodularda cabası yapma kuzum.

üstelik bu yaşlardaki insanlar aşkı senin benim gibi yaşamazlar..
bunlara göre aşk.. hayallerınde rüyalarında bir kızı s..........k tir
onun aşk dolu sözlerıne tımsah gözyaşlarına kanma

o aşkı ,şarkı şiir yok hayaller gibi yaşamazki...
o beline çalışır anca...

belki oraya iş arkadaşları arkadaşları dostları geliyordur..
erkekler bu ...
kendi aralarında konuşurlar belki...
bak şu kız benım medresım derler..

evet kesın odaya geliyordur yada şirketten birilerine benim asistanla ben olayı pişiriyorum yazışıyoruz,yemeğe gidiyoruz birlikte oluyoruz.üstün konuma gelmek için bunları yapıyor mantığıyla düşünürler arkandan neler neler konuşurlar.çoğunu duymazsın bile zaten

kesinlikle o yaşta bişeyleri aşmış yeni heyecanlar peşindedirler.
bir anlık boşlukla sende tarif edilemeyecek yıkımlar meydana getirebilir canım.dikkatli ol.

adam kendi gençliğini kendi gücünü a acaba hala çapkınmıyım aaa hala seksimiyim aa hala yakışıklımıyım aaa genç kızlrı etkileyebiliyormuyumki diye kendine bir şeyleri ispatlamak adına seni kullanıyorda olabilir...

sana iltifat etmesi göz yaşı dökmesi sana kibar nazik davranması işte etkileyici sözler dokunuşlar göz süzmeleri yapması hepsi ama hepsi....... yalandır...............

bak cücük sana neler dedıydı..
demekki yalanmış..

agız bu herşeyı söyler..
hele o yaşlarda insanlar kurttur kurt

seni harcayıveriri bakmaz göz yaşına falan

ya iddiaya girmesine bile gerek yok erkekler asistanlarıyla genellikle ilişkisi olur mantığı ile düşünülür zaten asistanları bayansa.ve sende bu koşul yerınde.kaldıki gençsin,güzelsin birisiyle sen asistanınla ilişkiye giremiyorsun topsun falan dıye dalga geçmek için kendini üstün durumda göstermek isteyebilir bunun içinde seni kullanıyor olabilir.

o adambiliyor..
senin kanının kaynadıgını..
şu hayatta anacaıgından başka kimsenin olmadığını..
bir erkege ihtıyacın olduğunu...
bir babanın vefatını biliyor ve boşlugunu kullanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu dur ben söylemek istemedim ama kesinlikle öyle oyuzden ona yüz verme.
hayatında birisi girmiş gibi yap.ve soğuk davran ona başka çaresi yok.

ajan ..
bak anan seni bu gunler için doğurmadı..
anan sana helal süt verdi..
gidipte onun bunun afedersınız g.......... kaldırtmak için doğurmadı.............

hemboyle bir şey olsa bile...
hadi diyelimki o adamla bir şeyler yaşadın..
valla senden hevesı alsın ertesı gun kapıya koyarr
hem ananın sana ihtıyacı var..
yoksa kötü niyetli koluya komşuya akrabaya ananın başını egdırtme

şimdi o sana pahalı hedıyelerde almaya kalkar..
en şık restaurantlara götürmeye kalkar falan...
bunlar sırf etkılemek içinnn
bunlara kanma ajannnnnnnnnnnnnnn

ajan canım yapma nolur cidden bak dediklerimize kulak ver.okuyorsun biliyorum yapma kuzum sana yazık.gencecik güzeller güzelisin.50 yaşındaki herif o.
kırkından sonra azanı tebeşir patlar diyerek bırak canım yapma bişey.aşık olduğunu zannediyorsun ama bunlarla ılgılı onun tek amacı var istediklerini senden almak ve fırtınanın dediği gibi eminim herşeyi oda biliyordur hakkındaki aman ne uzağa gidicem,uğraşcam yakınımda birisi var diye düşünüp seni kullanmaya çalışıyordur.söylese bile kaybediceği şeyler büyük olmayacak,o müdür kim bilir kaç senedir o şirkette yalan der çıkarım mantığıyla duruma bakıyordur.bırak nasıl bakarsan bak hatta bakma.
ve söyle düşün eminim evli,çoluk cocuk sahıbı ınsandır o.bugun senin baban olsada birisi onla ilişki yaşasa ne düşünürdün bunları getir aklına.uzak dur canım.

Teldeydim. Fırtına neler yazmış öyle :) Ben bazen kırıcı olmayım diye açık açık yazamıyorum fakat Fırtınanın yazdığı herşeye katılıyorum canım.Rep vereceğim hata veriyor veremiyorum :)

tebeşir patlar .
Kız burası çok hoşuma gitti valla dayanamadım kaydirigubbakcemile3 Çok şeker olmuş. Tebeşir patlar ha :)) Sakın dalga geçtiğimi düşünme canım tam tersi çok hoşuma gitti o yüzden gülüyorum canım. Tebeşir patlar değil canım doğrusu, kırkından sonra azanı teneşir paklar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…