Kız burası çok hoşuma gitti valla dayanamadım kaydirigubbakcemile3 Çok şeker olmuş. Tebeşir patlar ha :)) Sakın dalga geçtiğimi düşünme canım tam tersi çok hoşuma gitti o yüzden gülüyorum canım. Tebeşir patlar değil canım doğrusu, kırkından sonra azanı teneşir paklar kaydirigubbakcemile3
Of ya evde vakit geçiremiyorum.Güya sınav bitti gezerim diye düşündüm. Birkaç defada çıktım ama dışarıda kalabalık içinde daha mutsuz, daha yalnızım sanki.O yüzden dışarı hiç çıkmıyorum artık.İçimden gelmiyor.Telefonlarımıda açmıyorum pek.Zaten 24 saatin 13-14 saati yataktayım.Uyumasamda çıkamıyorum yataktan.
Canım bende çok fazla bilmiyorum. Fakat bildiklerimi yazayım.Tarihten "Data Tarih" ile "Şegriban Ercan'ın tarih kitabını beğeniyorlar.Güvender yayınlarıda güzel.Birde İhtiyaç yayınlarının kitaplarını öneriyorlar. Fakat bende tam bilmiyorum. Hiç girmedim bu sınava.cnmdün gecek konuşamadık, ben sana kpss kitabı sormuştum bildiğin iyi bişe varmı?
Biraz miskin takılayım böyle canım. İnan bende çalışmak istiyorum.Şu sınav açıklansada önümü görsem. Acaba sıralamaya girebilecek miyim of yaa...kızlar ben geldim nasılsınız ? hihoyyyt
Amphitrite sende kalk bakım miskin miskin yatma kalk gez,dolaş bak ben çalışıyorum gezemiyorum benim yerimede gez Şeniz
Canım bende çok fazla bilmiyorum. Fakat bildiklerimi yazayım.Tarihten "Data Tarih" ile "Şegriban Ercan'ın tarih kitabını beğeniyorlar.Güvender yayınlarıda güzel.Birde İhtiyaç yayınlarının kitaplarını öneriyorlar. Fakat bende tam bilmiyorum. Hiç girmedim bu sınava.
Of ya herkes bu sınavda çok iyi yapmış. Benimde sınavım iyi geçti ama sıralamaya girmek zor gibi görünüyor. Zaten sağlığım dışında hangi işim yolunda gidiyor ki bu gitsin.sağol canım bende araştırıyorum fiyatlarınabakmam lazım bide :1no2:
Of ya herkes bu sınavda çok iyi yapmış. Benimde sınavım iyi geçti ama sıralamaya girmek zor gibi görünüyor. Zaten sağlığım dışında hangi işim yolunda gidiyor ki bu gitsin.
Canım evet çok şükür bi mesleğim var.Fakat beynim o kadar yorgun ki.Ayrıca ben artık yeni mezun değilim. Bişeyler yapmam lazım.Belki ıstanbul'a giderim.Neyse canım benim sorunum iş falan değil. Genel olarak ben, eski ben değilim.öyle deme canım bak avukatsın mesleğini yapar para kazanırsın isyan etme her kışın bir yazı vardır unutma.sadece demekki zamana ihtiyacın var...
Selam canım.Senini odunun yeni birini bulduğunu sanmıyorum ben.slm kızlar ben geldm ama bugün hem mutluyum hem mutsuz bi an gülüyorum snra yüzüm düşüyor bu bnm odundanda ses yok iice kıl oluyorum yeni birinimi buldu acaba offfffff
Selam canım.Senini odunun yeni birini bulduğunu sanmıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?