Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Senin yapacağın hiç birşey yapmamak. Bak örnek vereyim.Az önce msnde bi arkadaşımla konuştum. Onuda erkek arkadaşı terk etmişti. Sonra kız barışmak için İstanbul'a gitti.Barıştılar tabiki. Mutlu oldu arkadaşımda. Fakat şimdi çocuk yine bahanelerle arayı soğutuyor. Yani bak işte barıştılarda ne oldu.Değeri mi var sanki? Fakat çocuk kendi arasaydı, öyle tekrar başlasalardı şimdi bu konumda olmazlardı. Bir değeri olurdu. O yüzden arama.Ne yap et tut kendini canım.

Son düzenleme:
bilmem ki tatlım sen ne içinden gelioyrsa onu yap.. arayacaksanda çok sıkma buluşalım die ısrar etme..

Ben tam olarak anlamadım canım. O mu sana beni ararsın müsaitsek görüşürüz demişti?

evet canım o işyerinden aramak istemıyor ve masraflarını kıstı masraf olmasın diye kontör olmuyor.
ben dün aradım kaçta çıkacaksın görüşelimmi diye dediki dün 11de çıkıcakmış,yorgun olurum buluşamayız o saatten sonra zaten dedı pekı bırsey sorcam dedım sor canım dedı.
pekı yarın dedım yarın yarın belli olur.yarın konuşur müsaitsek ben erken çıkacak gibiysem görüşürüz dedi bende tamam dedim.görüşürüz diye teli kapattık.
ama bu hafta çok yogun durumda oldugu ıcın daha ılk aradıgım gun haftasonu görüşürüz demişti ama ben haftasonu istanbulda olmayacağım.bugün arasammı? yoksa sıkmışmı olurum?

haklısın fibritcim hiç arayıp sormuyorum facebookum açıktı onuda kapadım bnden hiç bi şekilde haber alamıycak.. ama bizim odunun aramaması bni uyuz edio..ne beklioyr hatalı olan o boş yere ilişkiyi bitiren o sıkldım bunladım diyen o .. bn mi arayacağım bide hiç aramam yani:dilcikar:

canım işte ararsam sık boğaz etmiş olurmuyum dün aradım bugunde arıyımmı yerimde olsanız ararmıydınız? yoksa bırakıyım mı haftaya cumartesi doğumgünüm kızmadan tatlılıkla o günü bırlıkte geçirmek istediğimi söylemek istiyorumda

Canım bence arama ama dün ararsın konusuruz dediği için bi msj yazabilrisin görüşcezmi gibilerinden. yerimseniben

sen aradğında o müsahit olursak buluşuruz demiş onun galiba knt olmadüğı için sen arıyorsun onu..bugünde sen arıycaksın yani tatlım..bugün müsahitmsn cnmlı falan konuş o zmn sana bişey demez galibayerimseniben

Canım ne bekliyorlar bilmiyorum.Belki gerçekten bitirdiler.Belki bitirdiklerini sanıyorlar fakat emin değiller ve emin olunca arayacaklar. En iyisi beklememek, sorgulamamak ama bunu her zaman uygulayamıyoruz işte.

kızlar sizce napmalıyım?
Olmazsa ara canım. Sadece müsait olup olmadığını sor kibarca, lafıda fazla uzatma.

hem aramak istiyorum hem korkuyorum belkide adam görüşcek ama ters bir tepki verirse diye arayamıyorum Allahım ya şu halime baksenağlama

hem aramak istiyorum hem korkuyorum belkide adam görüşcek ama ters bir tepki verirse diye arayamıyorum Allahım ya şu halime baksenağlama

canım bence arama sadece msj at hem sıkboğaz olmaz hemde gerçekten görüşmek istiyosa oda uğraşsın biraz ya. Kontrü yoksada atar birisinden msj gercekten görüşmek istiyosa! birazdaha ağır takıl, sadece msj at bence :1hug:

ya çok yoruldum ben bugün ... hiç nefes alamadım....

hayata istersen ara ama çok kısa konuş... bugün müsaitmisin de; ben netleştirmek istiyorum sadece kafamda bazı şeyleri de... ondan sık arıyorum... rahatsız etmek istemem de mesela ...

bu arada prensesim gelince okursun ; fırtınam çoşmuş da çoşmuş ama doğru söylemiş valla... ben de aynı fikirdeyim... sanırım üzerinde düşünmemeye çalışmak en doğrusu... aklına geldiği an başka birşeyle meşgul ol... hem deneylimliyiz demi biz bu konuda ... yaparsın seeen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…