Senin yapacağın hiç birşey yapmamak. Bak örnek vereyim.Az önce msnde bi arkadaşımla konuştum. Onuda erkek arkadaşı terk etmişti. Sonra kız barışmak için İstanbul'a gitti.Barıştılar tabiki. Mutlu oldu arkadaşımda. Fakat şimdi çocuk yine bahanelerle arayı soğutuyor. Yani bak işte barıştılarda ne oldu.Değeri mi var sanki? Fakat çocuk kendi arasaydı, öyle tekrar başlasalardı şimdi bu konumda olmazlardı. Bir değeri olurdu. O yüzden arama.Ne yap et tut kendini canım.nerden biliosun fibritcim benm:1hug:bende sanmıyorum ama hala aramıyor 2 buçuk ay oldu sinrlerim bozuluo en son 1 ay önce falan telde konuştuk çocuk nuh dio peygamber demiyor istemem bilmem ne snrada daha yumuşak konuşuo msjlarda sert yüzüme karşı telde masum kedi oluyor çok üstüne gittim aptallık bnde ama nyse aaramasını bekliom:1no2:
Ben tam olarak anlamadım canım. O mu sana beni ararsın müsaitsek görüşürüz demişti?kızlar ya sıze bırsey sorcam benımkısı yogun dıye dün akşam görüşememiştik.bugün görüşürebiliriz miyiz diye ararsın konuşuruz işim olmazsa görüşürüz demişti.sizce arasammı yoksa çok mu üstüne düşmüş olurum?
haftasonu görüşürüz kesin demişti ama istanbulda olmayacağım haftasonu.
Senin yapacağın hiç birşey yapmamak. Bak örnek vereyim.Az önce msnde bi arkadaşımla konuştum. Onuda erkek arkadaşı terk etmişti. Sonra kız barışmak için İstanbul'a gitti.Barıştılar tabiki. Mutlu oldu arkadaşımda. Fakat şimdi çocuk yine bahanelerle arayı soğutuyor. Yani bak işte barıştılarda ne oldu.Değeri mi var sanki? Fakat çocuk kendi arasaydı, öyle tekrar başlasalardı şimdi bu konumda olmazlardı. Bir değeri olurdu. O yüzden arama.Ne yap et tut kendini canım.
kızlar sizce napmalıyım?
canım işte ararsam sık boğaz etmiş olurmuyum dün aradım bugunde arıyımmı yerimde olsanız ararmıydınız? yoksa bırakıyım mı haftaya cumartesi doğumgünüm kızmadan tatlılıkla o günü bırlıkte geçirmek istediğimi söylemek istiyorumda
canım işte ararsam sık boğaz etmiş olurmuyum dün aradım bugunde arıyımmı yerimde olsanız ararmıydınız? yoksa bırakıyım mı haftaya cumartesi doğumgünüm kızmadan tatlılıkla o günü bırlıkte geçirmek istediğimi söylemek istiyorumda
Canım ne bekliyorlar bilmiyorum.Belki gerçekten bitirdiler.Belki bitirdiklerini sanıyorlar fakat emin değiller ve emin olunca arayacaklar. En iyisi beklememek, sorgulamamak ama bunu her zaman uygulayamıyoruz işte.haklısın fibritcim hiç arayıp sormuyorum facebookum açıktı onuda kapadım bnden hiç bi şekilde haber alamıycak.. ama bizim odunun aramaması bni uyuz edio..ne beklioyr hatalı olan o boş yere ilişkiyi bitiren o sıkldım bunladım diyen o .. bn mi arayacağım bide hiç aramam yani:dilcikar:
Olmazsa ara canım. Sadece müsait olup olmadığını sor kibarca, lafıda fazla uzatma.kızlar sizce napmalıyım?
hem aramak istiyorum hem korkuyorum belkide adam görüşcek ama ters bir tepki verirse diye arayamıyorum Allahım ya şu halime baksenağlama
Canım ne bekliyorlar bilmiyorum.Belki gerçekten bitirdiler.Belki bitirdiklerini sanıyorlar fakat emin değiller ve emin olunca arayacaklar. En iyisi beklememek, sorgulamamak ama bunu her zaman uygulayamıyoruz işte.
fibritim eğer gerçekten biitirdyse bni görmek istemiyorsa bnm ona 1 buçuk ay önce yolladğım ekleme talebini nie sakladı?? facebookta snra bni onayladı yada bitirdyse neden gizli nolardan çağrı yapıyor bitirdyse hayatımla uğraşmasın hayatıma girmesin bundan snra dimi??ayrıldysan eğer adam gibi çekip gitceksn.. bi daha arkadan bakmıycaksın
Canım ne bekliyorlar bilmiyorum.Belki gerçekten bitirdiler.Belki bitirdiklerini sanıyorlar fakat emin değiller ve emin olunca arayacaklar. En iyisi beklememek, sorgulamamak ama bunu her zaman uygulayamıyoruz işte.
fibritim eğer gerçekten biitirdyse bni görmek istemiyorsa bnm ona 1 buçuk ay önce yolladğım ekleme talebini nie sakladı?? facebookta snra bni onayladı yada bitirdyse neden gizli nolardan çağrı yapıyor bitirdyse hayatımla uğraşmasın hayatıma girmesin bundan snra dimi??ayrıldysan eğer adam gibi çekip gitceksn.. bi daha arkadan bakmıycaksın
bence de sorgulamamak lazım canım... bu onların seçimi ve biz gerekçelerini bilmiyoruz... bilsek de kabul edemiyor başka nedenler arıyoruz... hadi onları da bulduk bu sefer kulp takıyoruz... kabul etmek istemiyoruz çünkü...
yapacağın en doğru şey ; bu soruların hiçbir şekilde cevabının seni rahatlatmayacağını bilmek ve soru sormaktan vazgeçmek... bitti ; neden ; bitti işte ... olay bu ... daha ötesi yok... bitti deyip döneceksin arkanı o kadar ...
Canım bunları yaptığına göre hâlen aklındasın ve ilerde dayanamayıp ararda bana kalırsa. Bırak o arasın bu durumda.Hem böylelikle sende onun gerçek duygularını ölçmüş olursun. çünkü seven insan dayanamaz arar eninde sonunda.Gerçekten seven birinin gurur yapıp arayamayacağınıda sanmıyorum.
Neden bitti?Niçin aramıyor?Ne oldu?Niye bitti?bence de sorgulamamak lazım canım... bu onların seçimi ve biz gerekçelerini bilmiyoruz... bilsek de kabul edemiyor başka nedenler arıyoruz... hadi onları da bulduk bu sefer kulp takıyoruz... kabul etmek istemiyoruz çünkü...
yapacağın en doğru şey ; bu soruların hiçbir şekilde cevabının seni rahatlatmayacağını bilmek ve soru sormaktan vazgeçmek... bitti ; neden ; bitti işte ... olay bu ... daha ötesi yok... bitti deyip döneceksin arkanı o kadar ...
Bunlara cevap bulmaya çalışırsak ki zaten bulamayız.Sadece kendimizi üzdüğümüzle kalırız.Çünkü Böcek haklı biz ne düşünürsek düşünelim tam cevabı bulamayız.Ne güzel işte. Bitti mi bitti.Ararsa arar -tatlicadiarzu-
:teselli: Ama bak canım bitti. Yarında tatil.ya çok yoruldum ben bugün ... hiç nefes alamadım....
Canım bunları yaptığına göre hâlen aklındasın ve ilerde dayanamayıp ararda bana kalırsa. Bırak o arasın bu durumda.Hem böylelikle sende onun gerçek duygularını ölçmüş olursun. çünkü seven insan dayanamaz arar eninde sonunda.Gerçekten seven birinin gurur yapıp arayamayacağınıda sanmıyorum.
haklısın fibritcim böle davranan bi insan mutlaka arar bnim talebimi hala saklıyorsa demekki ben bu insanın aklındayım ama onca ddği laftan sonra bn olsam arayamam utanırım yüzüm olmaz hem git ddğim bi insana dayanamayııp gel diyemem bn sahsen ama onu bilemem aramıycam bn derslerime çalşcam o düşünsün birazda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?