:teselli: Ama bak canım bitti. Yarında tatil.
Canım evet çok şükür bi mesleğim var.Fakat beynim o kadar yorgun ki.Ayrıca ben artık yeni mezun değilim. Bişeyler yapmam lazım.Belki İstanbul'a giderim.Neyse canım benim sorunum iş falan değil. Genel olarak ben, eski ben değilim.
Fakat haklısın canım her kışın bi yazı her gecenin bi gündüzü olur. Bu bir süreç biliyorum her yönden sabretmem gereken bir süreç.
çukulatammmmmalkisalkisalkisnerdeydin kuzm sen ya özlettin walla ne war ne yok uğramıyorsuun foruma artık :))
Izine az kalinca yogunlukda artiyo.
Okulu erken bitirmem gerektigi icin baya yogun geciyo okul staj filan..
Kosturuyom yani oyle...
Sen naptin kuzu. Ne var ne yok?
aman kuzum çok çalış bitir okulunu bnde ole yapıyorum daha 2. sınftayım ama olsun ders notlarım süper finallerde iyi olcak inş sevgilime gelince sessiz hala bi facebooka ekledi 1 buçuk ay önce yolladğım talebi saklamış 10 gün önce kabul etti bide geçen hafta gizliden bi çağrı war saolsun her hafta bi yenilik oluyor ama bu hafta bişey yok :)) sende ne war ne yok
sengözlerimebaksanabGel canım gel
Iyi olur insallah...
Iyiymis gene sende..
Ben facei filan kapattim... Herseyden uzagim bu aralar..
Bizde devam ediyoz ama konustugumuz filan yok.
Bizde sessiziz yani ben Turkiyeye gidene kadar.
Orda belli olucak artik hersey...
Ben onu ilk gördüğümde aşık olmadım.Fakat evlenmek istedim onunla.Daha tam olarak tanımadan ne olduğunu bilmeden evlenmek istedim.Hâlende istiyorum.İstiyorum işte ne yapayım...
Tuhaf bi his.Annem hep derdi bana, o kişiyle karşılaşınca hissedersin bunu derdi.Bende ne saçma der gülerdim. Ama oldu, gerçekten oldu.Belkide içimdeki o ses o his beni kandırdı.Fakat hissettim ya hissettim.Az önce gezindim, davetiyelere baktım falan. Öyle duygulandım ki...Öyle imrendim ki evlenecek olanlara anlatamam.Allah hepsine bi ömür boyu mutluluklar versin...bende evlenmek istiyorum fibritim aynen bnde ilk gördüğümde aşık değildim ama evlenmyei çk istiyordum ki hala istiyorumdelikafadulden
Tuhaf bi his.Annem hep derdi bana, o kişiyle karşılaşınca hissedersin bunu derdi.Bende ne saçma der gülerdim. Ama oldu, gerçekten oldu.Belkide içimdeki o ses o his beni kandırdı.Fakat hissettim ya hissettim.Az önce gezindim, davetiyelere baktım falan. Öyle duygulandım ki...Öyle imrendim ki evlenecek olanlara anlatamam.Allah hepsine bi ömür boyu mutluluklar versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?