Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

herkes gitmiş iyi akşamlar kızlar fırtınam çok gzüel yazmışsın ben yzamak istedim ama kırılır diye yazmadım en doğrusu

Napiyonuz mutlu gacilarkaydirigubbakcemile2...
Ne var ne yok?
Ugrayamiyorum bu aralar.
Sayfalarda dolmus baya. Okuyamiycam ama pek degisen bisey olmamis galiba...

gel istanbula :) nasıl izin veriyor senin ailen gelmene ( benimkiler burdan bi yere yollamazlar ya off sinir oluooomm

çukulatammmmmalkisalkisalkisnerdeydin kuzm sen ya özlettin walla ne war ne yok uğramıyorsuun foruma artık :))

çukulatammmmmalkisalkisalkisnerdeydin kuzm sen ya özlettin walla ne war ne yok uğramıyorsuun foruma artık :))

Izine az kalinca yogunlukda artiyo.
Okulu erken bitirmem gerektigi icin baya yogun geciyo okul staj filan..
Kosturuyom yani oyle...
Sen naptin kuzu. Ne var ne yok?

Izine az kalinca yogunlukda artiyo.
Okulu erken bitirmem gerektigi icin baya yogun geciyo okul staj filan..
Kosturuyom yani oyle...
Sen naptin kuzu. Ne var ne yok?

aman kuzum çok çalış bitir okulunu bnde ole yapıyorum daha 2. sınftayım ama olsun ders notlarım süper finallerde iyi olcak inş sevgilime gelince sessiz hala bi facebooka ekledi 1 buçuk ay önce yolladğım talebi saklamış 10 gün önce kabul etti bide geçen hafta gizliden bi çağrı war saolsun her hafta bi yenilik oluyor ama bu hafta bişey yok :)) sende ne war ne yok

Iyi olur insallah...
Iyiymis gene sende..
Ben facei filan kapattim... Herseyden uzagim bu aralar..
Bizde devam ediyoz ama konustugumuz filan yok.
Bizde sessiziz yani ben Turkiyeye gidene kadar.
Orda belli olucak artik hersey...

ajanım gündüz uğradım ama okuyacak vaktim olmadı.... şimdi tek tek okudum fırtınamın yazdıklarını da....
ceylan gözlüm benim, kafana takıp canını sıkma lütfen, bikaç gündür sende bi durgunluk vardı zaten. hissettim.
sen bizim kıymetlimizsin, aşık olmadan önce biz onaylıcaz, tanışıcaz, öyle kolay kolay kimseleri de beğenemeyiz :dilcikar:
sana layık olmalı karşındaki
bana ne demiştin kuzum hatırlıyomusun, sen üçlü beşli ilişkileri hakediyomusun demiştin...
doğru haketmiyorum, sen de bunu haketmiyosun meleğim......
sen hayatının baharındasın, karşındaki de öyle olmalı
zaten cumartesi güzelce dertleşiriz ama hazırlıklara başlamadan gündüz yazamadığım içimde kalan herşeyi yazayım dedim.....

kuzularım size geliyorum delikafadulden delikafadulden

bende ayrıldım cok oldu.imkansızlığını kabül ettimm alıştımm aramaısı bile etkilemiyo artık...elmden gelen herşeyi yaptım cünkü. arycak no bile bırakma dedimm sonra arayan o oldu gene..şuan no da msn vs hepsi var ama içim istemiyo artık..dün msn gel konuşalm dedi benm konuşcak bişiyim yok artık sevsemde.o imkanlı olsada sevmeye gücüm yok artık.o benim olsasa da gücüm yok sevmeye...iş için biitii o işi tercih etii..kimseye sanş bile veeremiyorumsevmekten acı cekmekmekten korkyorum..baglanmaktan..dalgasına cıcak bi yapımda yok...gercek bi sevgiiyi istycek gücümde yok bilmiyorum nolcağımı..kafamı meşgül etcek bişiler bulup oyalıyorum şuan msnde c dışııym içim istemiyo yazmak..ağlıyorum halime şuan..kafa bulmayın yazdıklaırma güçlüyüm atlatcam atlattım aslındada ama ara ara krize giryorumm..2 yıl olmak üzre çünkü..önce fotosunu görünce bile zırlıyodum..

Ben onu ilk gördüğümde aşık olmadım.Fakat evlenmek istedim onunla.Daha tam olarak tanımadan ne olduğunu bilmeden evlenmek istedim.Hâlende istiyorum.ıstiyorum işte ne yapayım...

Iyi olur insallah...
Iyiymis gene sende..
Ben facei filan kapattim... Herseyden uzagim bu aralar..
Bizde devam ediyoz ama konustugumuz filan yok.
Bizde sessiziz yani ben Turkiyeye gidene kadar.
Orda belli olucak artik hersey...

inş cnm ii olsun bu sessizlk çok huzurumu kaçırıyor ama altından inş ii şeyler çıkar..sizin durumda bnm ki gibi iinş hepimiz düzeliriz yazın gelişi ile..:Saruboceq:

Ben onu ilk gördüğümde aşık olmadım.Fakat evlenmek istedim onunla.Daha tam olarak tanımadan ne olduğunu bilmeden evlenmek istedim.Hâlende istiyorum.İstiyorum işte ne yapayım...

bende evlenmek istiyorum fibritim aynen bnde ilk gördüğümde aşık değildim ama evlenmyei çk istiyordum ki hala istiyorumdelikafadulden

bende evlenmek istiyorum fibritim aynen bnde ilk gördüğümde aşık değildim ama evlenmyei çk istiyordum ki hala istiyorumdelikafadulden
Tuhaf bi his.Annem hep derdi bana, o kişiyle karşılaşınca hissedersin bunu derdi.Bende ne saçma der gülerdim. Ama oldu, gerçekten oldu.Belkide içimdeki o ses o his beni kandırdı.Fakat hissettim ya hissettim.Az önce gezindim, davetiyelere baktım falan. Öyle duygulandım ki...Öyle imrendim ki evlenecek olanlara anlatamam.Allah hepsine bi ömür boyu mutluluklar versin...

fibritçim benmde içimdeki his seninki ile aynı inan aynı şeyleri hissediyoruz.. saçma evet o beni bıraktı biz ayrıldık ama içimde bi umut hala bekliyorum onu çünkü biliyorum bu ilişki benim suçum hatam yüüzünden değil onun yanlışları yüzünden bitti.. elbet er yada geç pişman olacak yegane inssan odur ama bilmiyorum onunla evlenmek şuanda allahtan istedğim en büyük dilek ve benim en büyük hayalim allah gönlümüze göre versin kuzm:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…