Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Amin canım.Zaten benim vaktim zamanım geldi.Şimdi evlenelim dese hiçbir engel yok ki önümde -tatlicadiarzu- Salihli'de de açarım büromu oh ooooohhhhh kaydirigubbakcemile3 Ay şimdi bunu okuyanlar ne evlilik meraklısı kızlarmış diyecekler bize -tatlicadiarzu-

fibritim sen mi salihlide üzüm bahçelerinde üzüm toplicaktın yoksa başkasımı?? unttum walla aman desinler evililk meraklısı die desinler:dilcikar:evet meraklıyım sevdğim insan war onunlada mutluyduk taki o bizi ayırana kadar olsunkaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey Evet benim o üzüm bağlarında üzüm toplayacak olan. Şalvarımıda giyeceğim tabi kaydirigubbakcemile3

[/COLOR]
Fakat biz yinede beklemeyelim canım. Gelmezlerse üzülürüz sonra benneyaptımki

ben inanıyorum gelcek benim ki öle yada böle I believe yanikaydirigubbakcemile3hiç üzülmem kuzm o bni kaybettği için üzülsün bnm gibisini inan bulamaz zmnnda çıktığı kızlarla bni karşılaştrğında arada dağlar kadar fark olduğunu herkes sölüyordu bu ona yetersengözlerimebaksanab

Milkacım laf aramızda bende bitti desemde içimden bi ses bitmedi diyor. Bende öyle hissediyorum elimde değil :)

Milkacım laf aramızda bende bitti desemde içimden bi ses bitmedi diyor. Bende öyle hissediyorum elimde değil :)

o zmn lanet olsun bnm içimdeki bu odun sevgisine diyorum fibritcimkaydirigubbakcemile3bilmiyorum bnm içimdede bitmedi hissi war ama bilmiyoruMm:sm_cool:

kızlar ben aradım hatta tugba ıle sımdı msnde onu konuşuyoruz geç çıkacak dıye görüşemedik.akşam sesini duymayı özledim diye aradım ve dediki ailesinin ona bulcağı kızla evlencekmış zaten başka bır alternafıde olmayacakmış türkiyede oldugu sürece.benım aılem zaten onla evlenmemi kürd dıye ıstemıyormuş keske başka yerde başka koşullarda tanışsaymışız benı sevmeyı çok denemiş ama evleneceği kız olamazmışım mantıgında bır yere oturtamıyormuş.keşke askerlikte hıc devam etmeseymişiz.bundan sonra benım yaşayacagım herşey sadece macera olacakmış.onun hayatında artık kaybetme ve hayır seçeneği yokmuş diye saçma sapan şeyler söylediler kafam aptal gibi ama bunları söylemeden dogumgunum dedım tamam ama ekonomık sıkıntılarım var bılıyorsun.önümüzdeki hafta ankaraya gidicem iş için.erken dönerim bırlıkte bsyler yaparız dedı.sızcede ılgınc degılmı ve yorumlarınız nedır?

:1shok:şuan inan şok oldum bu ne ya?? inan anlamıyorum nası ailesinin bulacağı kızla evleniyor ne kadar saçma işler bunlar.. inan çok şaşkınm cnm doğum gününede seni kırmak istemedği için gelebilir yada hediye alabilir die düşnüyorum

Canım bana göre eğer ben ailemin bulduğu kızla evleneceğim diyorsa bırak ya bence o seni gözden çıkarmış canım benim. Öyle görünüyor gibi geldi bana (

aynen bende aptal gıbıyım tugbaylada sımdı bunu konuşuyoruz .aklım ermıyor asla boyle dusunmuyordu bır anda boyle oldu aklım almıyor.

aynen bende aptal gıbıyım tugbaylada sımdı bunu konuşuyoruz .aklım ermıyor asla boyle dusunmuyordu bır anda boyle oldu aklım almıyor.

burdan şu anlamaı çıkar kuuzm erkeklere güven olmaz.. ben o anlamı çıkardım ona göre yaşıyorum.. gelsede çok kötü değişim olcak onun için eski ben olmıycam..sende bundan snra yoluna bak o evlenecekmiş baksana rahatda söylüyor bunu.. eminim seni daha mutlu edecek brileri çıkcak karşına hiç üzülme

Canım senin ailenin onu istemediğini biliyor muydu?

evet bılıyor askerdeyken sürekli yüzük takalım aıleler arasında dedi kendı aramızda taktık babası falanda kabul ettı ama onun annesı ıle ablası hıç kabul etmedi.ben ozaman asla bunu aıleme soyleyemem lafını bıle edemem.benım babam benım kürd bırısı ıle oldugumu bilse evlatlıktan reddeder.en iyi kürd ölü kürd diyen bır baba ve amcalara sahibim falan demiştim.
oda benım aılem ılk başta karşı çıkar ama sonradan seni kabul eder ama eger bu mevzu açılırsa ve babam anlarsa evlatlıktan benı reddeder demıştı ve bu olay orada konuşurken kapanmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…