Amin canım.Zaten benim vaktim zamanım geldi.Şimdi evlenelim dese hiçbir engel yok ki önümde -tatlicadiarzu- Salihli'de de açarım büromu oh ooooohhhhh kaydirigubbakcemile3 Ay şimdi bunu okuyanlar ne evlilik meraklısı kızlarmış diyecekler bize -tatlicadiarzu-fibritçim benmde içimdeki his seninki ile aynı inan aynı şeyleri hissediyoruz.. saçma evet o beni bıraktı biz ayrıldık ama içimde bi umut hala bekliyorum onu çünkü biliyorum bu ilişki benim suçum hatam yüüzünden değil onun yanlışları yüzünden bitti.. elbet er yada geç pişman olacak yegane inssan odur ama bilmiyorum onunla evlenmek şuanda allahtan istedğim en büyük dilek ve benim en büyük hayalim allah gönlümüze göre versin kuzm:teselli:
Amin canım.Zaten benim vaktim zamanım geldi.Şimdi evlenelim dese hiçbir engel yok ki önümde -tatlicadiarzu- Salihli'de de açarım büromu oh ooooohhhhh kaydirigubbakcemile3 Ay şimdi bunu okuyanlar ne evlilik meraklısı kızlarmış diyecekler bize -tatlicadiarzu-
sırnaşık şey Evet benim o üzüm bağlarında üzüm toplayacak olan. Şalvarımıda giyeceğim tabi kaydirigubbakcemile3fibritim sen mi salihlide üzüm bahçelerinde üzüm toplicaktın yoksa başkasımı?? unttum walla aman desinler evililk meraklısı die desinler:dilcikar:evet meraklıyım sevdğim insan war onunlada mutluyduk taki o bizi ayırana kadar olsunkaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey Evet benim o üzüm bağlarında üzüm toplayacak olan. Şalvarımıda giyeceğim tabi kaydirigubbakcemile3
Bende düşünemiyorum ama ortama ayak uydurmak lazım hihoyyyt:roflol:üzüm bağlarında üzüm toplarsın ellerinde çocuklar ayy şalwarla düşünemiyorum seni:roflol:
Bende düşünemiyorum ama ortama ayak uydurmak lazım hihoyyyt
Fakat biz yinede beklemeyelim canım. Gelmezlerse üzülürüz sonra benneyaptımkiaman kuzm biz evlenelimde bizim sevgililerle ortama ayak uydururzkaydirigubbakcemile3tekki gelsinler:teytey:
[/COLOR]
Fakat biz yinede beklemeyelim canım. Gelmezlerse üzülürüz sonra benneyaptımki
Milkacım laf aramızda bende bitti desemde içimden bi ses bitmedi diyor. Bende öyle hissediyorum elimde değil :)ben inanıyorum gelcek benim ki öle yada böle I believe yanikaydirigubbakcemile3hiç üzülmem kuzm o bni kaybettği için üzülsün bnm gibisini inan bulamaz zmnnda çıktığı kızlarla bni karşılaştrğında arada dağlar kadar fark olduğunu herkes sölüyordu bu ona yetersengözlerimebaksanab
Milkacım laf aramızda bende bitti desemde içimden bi ses bitmedi diyor. Bende öyle hissediyorum elimde değil :)
Canım şimdi farkettim. Ne oldu?kızlar benım moralim çok bozuk kafamı toplayamıyorum bırılerı varsa lütfen bana akıl versin
Canım şimdi farkettim. Ne oldu?
kızlar ben aradım hatta tugba ıle sımdı msnde onu konuşuyoruz geç çıkacak dıye görüşemedik.akşam sesini duymayı özledim diye aradım ve dediki ailesinin ona bulcağı kızla evlencekmış zaten başka bır alternafıde olmayacakmış türkiyede oldugu sürece.benım aılem zaten onla evlenmemi kürd dıye ıstemıyormuş keske başka yerde başka koşullarda tanışsaymışız benı sevmeyı çok denemiş ama evleneceği kız olamazmışım mantıgında bır yere oturtamıyormuş.keşke askerlikte hıc devam etmeseymişiz.bundan sonra benım yaşayacagım herşey sadece macera olacakmış.onun hayatında artık kaybetme ve hayır seçeneği yokmuş diye saçma sapan şeyler söylediler kafam aptal gibi ama bunları söylemeden dogumgunum dedım tamam ama ekonomık sıkıntılarım var bılıyorsun.önümüzdeki hafta ankaraya gidicem iş için.erken dönerim bırlıkte bsyler yaparız dedı.sızcede ılgınc degılmı ve yorumlarınız nedır?
Canım bana göre eğer ben ailemin bulduğu kızla evleneceğim diyorsa bırak ya bence o seni gözden çıkarmış canım benim. Öyle görünüyor gibi geldi banakızlar ben aradım hatta tugba ıle sımdı msnde onu konuşuyoruz geç çıkacak dıye görüşemedik.akşam sesini duymayı özledim diye aradım ve dediki ailesinin ona bulcağı kızla evlencekmış zaten başka bır alternafıde olmayacakmış türkiyede oldugu sürece.benım aılem zaten onla evlenmemi kürd dıye ıstemıyormuş keske başka yerde başka koşullarda tanışsaymışız benı sevmeyı çok denemiş ama evleneceği kız olamazmışım mantıgında bır yere oturtamıyormuş.keşke askerlikte hıc devam etmeseymişiz.bundan sonra benım yaşayacagım herşey sadece macera olacakmış.onun hayatında artık kaybetme ve hayır seçeneği yokmuş diye saçma sapan şeyler söylediler kafam aptal gibi ama bunları söylemeden dogumgunum dedım tamam ama ekonomık sıkıntılarım var bılıyorsun.önümüzdeki hafta ankaraya gidicem iş için.erken dönerim bırlıkte bsyler yaparız dedı.sızcede ılgınc degılmı ve yorumlarınız nedır?
aynen bende aptal gıbıyım tugbaylada sımdı bunu konuşuyoruz .aklım ermıyor asla boyle dusunmuyordu bır anda boyle oldu aklım almıyor.
Canım senin ailenin onu istemediğini biliyor muydu?aynen bende aptal gıbıyım tugbaylada sımdı bunu konuşuyoruz .aklım ermıyor asla boyle dusunmuyordu bır anda boyle oldu aklım almıyor.
Canım senin ailenin onu istemediğini biliyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?