Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Of ya çok fena sözler söylemişsiniz birbirinize.Tamam aileler çok büyük engeldi fakat nasıl bu kadar rahat söyleyebiliyor ki ailemin bulduğu kızla evleneceğim falan.Yani ayrılma sebebiniz sadece ailelerse belki bi şekilde orta yol bulunurdu, aşılırdı diyeceğim ama başka bişeyse yol ver gitsin.Fakat canım aileler bu kadar katıysa gerçekten çok zor ya.

canım kafasında göya benı oturtamıyormuş söylemiş olduğum bu sözlerden ötürü.ve başka bırısını bakın dıyecekmış onlarda ona uyabılcek bırısını buldugunda onunla evlencekmış sızce sacma değilmi 3 yıl deli gibi seven,deger veren adamın bu lafları soylemesı hadı bunları söyledi dogumgünüm için erken istde gelecek olması sızede bsylerın çeliştiği izlenimi veriyormu yoksa ben mi hayal dünyasındayım...

ve canım bız ayrılmadık bu şekiilde kabul edersem devam edecekmişiz ve ılerkı olaylar ıcın onu suçlamayacakmışım öyle dedi.

:1shok: cnm nasıl böle konuşabiliyor aklım almadı, ailesi nasıl bir baskı kurduysa dicem babası kabul etti demişsin, senin ailenin de olaya katı yaklaştığı ortada, bide diokiayrılmadık böle devam edebiliriz ama ben ailemin bulduğu kızla evlencem nasıl bir iştir buuu aklım almadı:1shok: :1shok: :1shok:

Galacik ne var ne yok?

Ne zaman gelecek su yaz ya offf

cnm aynı bi gelişme yok ben msnden sildim ama o silmedi, bide benle arkadaş kalamadığı için üzülmüş bende hiç yanıt vermedim ne hali varsa görsün sanki bu durumu ben yaratmışım gibi kafamçokkarıştı

ya canım belkıde babası suanda ıstemıyorda olabılır askerden gelmeden tamam demıştı yaptıgım hersey ıcın ama bılmıyorum.benımde aklım almıyor bırde hıc beklemedıgım hıc duymadıgım seylerdı ınanki suanda şoktayım.
yada dıyorumki doğumgünü akşamı herşeyi yüzyüze konuşmalıyım.gözlerinin içine bakarak cıdden öyle ise ayrılmalıyım ama ya yalan söylüyorsa zamanında aılemın ıstemedıgını söylediğim için bunları bana yaşatmayı deneyecekse aklım almıyor beynım durdu sanki

canım ilerde ailene nasıl söliceksin peki çok katı tepkileri var

canım ben ne ıstersem şimdiye kadar bızımkıler hepsını kabul ettiler sadece diretmem gerekti.buda aynı şekilde seviyorum,istiyorum başka kımseyle olmak ıstemıyorum dedıgımde aılem kabul edecektir ama onun söylediği şeylerin bununla ilgisi varmıdır peki?

hayatcım bnde unut gitsin senn ailenn bu kadar katı kuralları war bide bu çocuk başkası ile evlendirilecek ise sana beni böle kabul ediyorsan ilişkiye devam edelim diyor ise sana sen hala nasıl kabul edebiliyorsun.. sennle afedersin ama gönül eğlendirecek seni umutlandrcak snra başkasına yar olcak hadi yaa nerde bu rahatlık çok awrupai biri galiba.. bnce unut gitsin yol wer tatlım dost acı söyler

canım bunu bilemem de tabiki istenmediğini hissetmiş olabilir, ama sölediği şeyler garip bence yüzyüze konuş kafan rahatlasın ve evlenmicem kelimesini anlarsın yüzyüze konuşunca ciddimi değil mi bence

haklısın canım bırde doğumgünümü bırlıkte geçirmek istiyorum o akşam fazla kavga da çıkaramaz o akşam konuşmak sanırım en mantıklı şey olacak.

canım zaten sanırım bunu yapacak olsa söylemezdi dıye düşündüğüm için kafam durmuş durumda.

bu ne kolay söz ailesinin istediğiyle evlenecek hayata canım bence o tercihini yapmış zaten sadece 3 senenin verdiği alışkanlıklardan vazgeçemiyor ben bundan sonra arama derim ama yinede sen bilirsin sonuçta o başkasıyla evlenmeyi koymuş kafasına onu fikrinden caydıramazsın gibi geliyor bana

ve canım bız ayrılmadık bu şekiilde kabul edersem devam edecekmişiz ve ılerkı olaylar ıcın onu suçlamayacakmışım öyle dedi.
oldu başka derdi varmışmış kimi kendinimi suçluycan o suçlu

[

bugün topiğimize sessizlik hakimmmmm herkes geziyor sanırım

Son düzenleme:
off kizlar bana da yardimci olun ltfnnn, simdi mehmetle msnde gorustuk camlarda açikti kendisi yine istedi sonra iste d gunu konusu fln açildi, ufacik bi degerim yok fln dedim o da degerle ilgisi yok dedi neyse bende onunkini kutlamamistim mahsustan d gunum hediyemi vermiyecekmisin dedi ne hediyesi sen beni hatirladin mi dedim haklisin ama hediyemi istiyorum diye tuturdu ama saka olarak gulup duruyordu ilaki maddi mi olmasi gerek fln diye iste birseyler konustuk, bugunku mevzu hep laptoptu tuturdu laptop al diye bana bende git kiz arkadasina mi nisanlin mi neyse ona git soyle o kiysin parasina dedim ben hiç birseyinim, o da ama ben senden istiyorum ilaki diye tuturdu ama hep guluyordu bakin konusmayi aktariyorum ne konustu sonra

böcüüük dit :
demekki gercekten istesem almıcakmısın
böcüüük dit :
((
***Irisss**** dit :
eskidendi o biliyorsun
***Irisss**** dit :
nsl bir insan oldugumu
***Irisss**** dit :
ama simdi hic birsey yok aramizda
***Irisss**** dit :
yabanci biri dusun
böcüüük dit :
anladımmmmmm olsun alma
böcüüük dit :
canın sagolsun,
böcüüük dit :
baktıkca seni hatırlardım
***Irisss**** dit :
mektuplarim fotolarim vardi
***Irisss**** dit :
onlara baktikçada hatirliyabilirsin
böcüüük dit :
ok
böcüüük dit :
neyse az kaldı
böcüüük dit :
10 gün
***Irisss**** dit :
neye
böcüüük dit :
yada engec 2 hafta
böcüüük dit :
görürsün
böcüüük dit :
bakalımmm
***Irisss**** dit :
ise mi baslayacagin
böcüüük dit :
sölemicemmmm
***Irisss**** dit :
ya soyle
böcüüük dit :
inat sen bana acıma
böcüüük dit :
senden bişey isteyeyim yapma
***Irisss**** dit :
sana çektim
böcüüük dit :
okj
***Irisss**** dit :
peki oyle olsun
böcüüük dit :
öle olucak zaten
***Irisss**** dit :
zaten is oldugun biliyorum
***Irisss**** dit :
demistin mayista bi is durumu var diye
böcüüük dit :
bekle ve görrr
böcüüük dit :
artık eski mehmet olmıcak
böcüüük dit :
beni bu hale getirenler utansızn
böcüüük dit :
cok kızdım vala
***Irisss**** dit :
ne oldu ki
***Irisss**** dit :
benimle ilgili mi
böcüüük dit :
neyse ben agırdan cıkıyorum
***Irisss**** dit :
ya mehmet dur
böcüüük dit :
tabiki seninle ilgili
***Irisss**** dit :
merak ettim
***Irisss**** dit :
ben mi kizdirdim
böcüüük dit :
bak cafedlerde sürünüyorum
böcüüük dit :
bi pc yok
böcüüük dit :

***Irisss**** dit :
**
böcüüük dit :
düşeen bi tekemde sen at
böcüüük dit :
hosuna gitti dimi bu halim
***Irisss**** dit :
dövücegim seni hee
böcüüük dit :
gelme tr ye ye
***Irisss**** dit :
gelicegim
***Irisss**** dit :
memleketim
böcüüük dit :
ankara dısına cıkma
böcüüük dit :
kal oarada
***Irisss**** dit :
çikicagim
***Irisss**** dit :
denizde olucagim
böcüüük dit :
benim taraflara gelme
***Irisss**** dit :
sana mi ayit
böcüüük dit :
evet
***Irisss**** dit :
gelirim gormesin
***Irisss**** dit :
olur
böcüüük dit :
sen ban alaptop almadın yaa
böcüüük dit :
unutmıcam bunu
böcüüük dit :
bak gör
***Irisss**** dit :
tmm unutma :)
***Irisss**** dit :
sen bana çektir çektir
***Irisss**** dit :
sonra laptop al
***Irisss**** dit :
**
böcüüük dit :
hiç acımanda yok
***Irisss**** dit :
sende var mi
böcüüük dit :
artık yokkk
böcüüük dit :
bendede kalmadı
***Irisss**** dit :
sanki vardi

Irisss     dit :
peki bi soru
böcüüük dit :
demek saka yapıosun sen
   Irisss     dit :
ama ciddi cvp
   Irisss     dit :
neden benden bu kadar seyden sonra oyle birsey istiyorsun, ve su anda kiz arkadasin varsa ona niye kiyamiyorsun
böcüüük dit :
sadece senden istedimmmmm
böcüüük dit :
okadar
   Irisss     dit :
ama nedeni
   Irisss     dit :
soruyorum
böcüüük dit :
yok nedeni
böcüüük dit :
ok
böcüüük dit :
alma
böcüüük dit :
istemiyorumm
   Irisss     dit :
ok
böcüüük dit :
canın saolsun
   Irisss     dit :
10 gun sonra ise basliyacaksin
böcüüük dit :
sımarıklık ettim
   Irisss     dit :
insallah
böcüüük dit :
ok
böcüüük dit :
alırım ben
böcüüük dit :
herseyimi
böcüüük dit :
az kaldı
   Irisss     dit :
estafurullah
   Irisss     dit :
insallah
böcüüük dit :
dengesizlik ettim haklısın
   Irisss     dit :
takiliyordun
böcüüük dit :
kusura bkama
   Irisss     dit :
onemli degil
böcüüük dit :
cıkıyorum
böcüüük dit :
kib
   Irisss     dit :
ama biliyorsun ki
   Irisss     dit :
duygularim varken boyle yapman pek ii degil
   Irisss     dit :
o yuzden dedim
böcüüük dit :
özür dilerimmmm gercekten doğaçlama gelişti
böcüüük dit :
benim bişey isteme gibi huyum yoktur
böcüüük dit :

Irisss     dit :
biliyorum
   Irisss     dit :
eskiden di oyledin
   Irisss     dit :
takildigini biliyorum

Ben pek bişey çıkaramadım. Yani fazla anlam yüklenecek bi konuşmada olmamış bana göre. eğer ciddi ciddi senden notebook istiyorsa çok ayıp ayrıca.eğer ciddiyse bu isteğini çok çirkin buldum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…