evet bılıyor askerdeyken sürekli yüzük takalım aıleler arasında dedi kendı aramızda taktık babası falanda kabul ettı ama onun annesı ıle ablası hıç kabul etmedi.ben ozaman asla bunu aıleme soyleyemem lafını bıle edemem.benım babam benım kürd bırısı ıle oldugumu bilse evlatlıktan reddeder.en iyi kürd ölü kürd diyen bır baba ve amcalara sahibim falan demiştim.
oda benım aılem ılk başta karşı çıkar ama sonradan seni kabul eder ama eger bu mevzu açılırsa ve babam anlarsa evlatlıktan benı reddeder demıştı ve bu olay orada konuşurken kapanmıştı.
kızlar ben aradım hatta tugba ıle sımdı msnde onu konuşuyoruz geç çıkacak dıye görüşemedik.akşam sesini duymayı özledim diye aradım ve dediki ailesinin ona bulcağı kızla evlencekmış zaten başka bır alternafıde olmayacakmış türkiyede oldugu sürece.benım aılem zaten onla evlenmemi kürd dıye ıstemıyormuş keske başka yerde başka koşullarda tanışsaymışız benı sevmeyı çok denemiş ama evleneceği kız olamazmışım mantıgında bır yere oturtamıyormuş.keşke askerlikte hıc devam etmeseymişiz.bundan sonra benım yaşayacagım herşey sadece macera olacakmış.onun hayatında artık kaybetme ve hayır seçeneği yokmuş diye saçma sapan şeyler söylediler kafam aptal gibi ama bunları söylemeden dogumgunum dedım tamam ama ekonomık sıkıntılarım var bılıyorsun.önümüzdeki hafta ankaraya gidicem iş için.erken dönerim bırlıkte bsyler yaparız dedı.sızcede ılgınc degılmı ve yorumlarınız nedır?
Galacik ne var ne yok?
Ne zaman gelecek su yaz ya offf
canım ilerde ailene nasıl söliceksin peki çok katı tepkileri var
canım ben ne ıstersem şimdiye kadar bızımkıler hepsını kabul ettiler sadece diretmem gerekti.buda aynı şekilde seviyorum,istiyorum başka kımseyle olmak ıstemıyorum dedıgımde aılem kabul edecektir ama onun söylediği şeylerin bununla ilgisi varmıdır peki?
hayatcım bnde unut gitsin senn ailenn bu kadar katı kuralları war bide bu çocuk başkası ile evlendirilecek ise sana beni böle kabul ediyorsan ilişkiye devam edelim diyor ise sana sen hala nasıl kabul edebiliyorsun.. sennle afedersin ama gönül eğlendirecek seni umutlandrcak snra başkasına yar olcak hadi yaa nerde bu rahatlık çok awrupai biri galiba.. bnce unut gitsin yol wer tatlım dost acı söyler
bu ne kolay söz ailesinin istediğiyle evlenecek hayata canım bence o tercihini yapmış zaten sadece 3 senenin verdiği alışkanlıklardan vazgeçemiyor ben bundan sonra arama derim ama yinede sen bilirsin sonuçta o başkasıyla evlenmeyi koymuş kafasına onu fikrinden caydıramazsın gibi geliyor banakızlar ben aradım hatta tugba ıle sımdı msnde onu konuşuyoruz geç çıkacak dıye görüşemedik.akşam sesini duymayı özledim diye aradım ve dediki ailesinin ona bulcağı kızla evlencekmış zaten başka bır alternafıde olmayacakmış türkiyede oldugu sürece.benım aılem zaten onla evlenmemi kürd dıye ıstemıyormuş keske başka yerde başka koşullarda tanışsaymışız benı sevmeyı çok denemiş ama evleneceği kız olamazmışım mantıgında bır yere oturtamıyormuş.keşke askerlikte hıc devam etmeseymişiz.bundan sonra benım yaşayacagım herşey sadece macera olacakmış.onun hayatında artık kaybetme ve hayır seçeneği yokmuş diye saçma sapan şeyler söylediler kafam aptal gibi ama bunları söylemeden dogumgunum dedım tamam ama ekonomık sıkıntılarım var bılıyorsun.önümüzdeki hafta ankaraya gidicem iş için.erken dönerim bırlıkte bsyler yaparız dedı.sızcede ılgınc degılmı ve yorumlarınız nedır?
oldu başka derdi varmışmış kimi kendinimi suçluycan o suçluve canım bız ayrılmadık bu şekiilde kabul edersem devam edecekmişiz ve ılerkı olaylar ıcın onu suçlamayacakmışım öyle dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?