Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

haklisin cnm ama guluyordu camda herseyi goruyordum yani ciddi bi konusma degildi zaten en sonunda da ozur diledi sakanin boyutunu geçtim diye, ama niye bana 10 gun sonra birsey olucagini soyluyor, bana israr edip duruyor, israrca kiz arkadasin var diyorum birsey demiyor bana bi tuhaflik var anliyamiyorm

Kuz arkadaşı olduğunu nerden biliyorsun peki? Kendisi mi söyledi?

hikayemi bilmiyorsun tam demek, ben mehmetle askerdeyken ayrildik maddi durum yuzunden bi borcu varmis yuklu olarak bitirmek istedi beni sikintiya sokmamak icin ama ben pes etmemistim devam ettim bir gun aradi beni bagirarak dedi ki birak beni sil herseyimi lfln filan nedeni sordum nisanliyim dedi o da izine çikmisti tam 2 gun oluyordu nsl nisanlandi hala anlamis degilim ama kesin bu sogutmak içindi neyse o gun bugun hic konusmadik aradan 10 ay geçti yeni tekrar konusuyoruz ama her konusmada cam istiyor surekli benimle konusuyor vs vs ve eminimki kiz arkadasi yok hep bunu hissetim, o yuzden bastira bastira kiz arkadasina soyle diyorum ki tepkiyi goreyim

Canım eğer kız arkadaşı yoksa böyle kelime oyunları nereye kadar ki.O zaman konuşmaya devam edin bakalım. Kaybedeceğin birşey yok.Eğer niyeti seninle tekrar birlikte olmaksa açılır zaten.Fakat umarım "bana laptop al" durumu gerçekten şakadır.

sakadir cnm eminim ben askerdeyken bile çok yardim etmek istedim, hiç kabul etmedi, babamdan bile su ana kadar istemedim diye soylenip durdu çok inatçidir..
Ama sadece takilmak amacina biraz ustume gelmek istedi, ve hani diyor ya 10 gun sonra bak gor geçenlerde msn iletisinde soyle birsey yaziliydi 'ZAMANI GELINCE' ve sonra ' HER SABRIN BI SONU VARDIR' yazdi demek bu durumla ilgili birsey, acaba bana donmek için mi olabilir mi diye dusunuyorum ?

Olabilir canım. Yani bak ne diyeceğim hani böyle sorguluyoruz ya nedir,nedendir,niçindir hep kendimize zarar veriyoruz. Bizim yapacağımız tek şey dua etmek ve akışına bırakmak canım. Zaten olacaksa er ya da geç olacak. Ben normalde acaip sabırsız, sıkılgan, maymun iştahlı biriyim malesef. Fakat bu ayrılık bana sabretmeyi, olayları akışına bırakmayı öğretti.O yüzden konuşmaya devam edin.Ama dediğim gibi duanı et, akışına ve Allah'a bırak. O zaten senin kısmetin kaderinse buna kimse engel olamaz.Böyle düşün rahatla.

haklisin cnm benim bende bep oyle yapiyorum gece gunduz rabbime dua ediyorum, bende acayip sabirsizim ama bakalim kismetimdeyse er ya da geç dedigin gibi olur, rabbim tum dualarimizi kabul etsin bu cuma mubarek gunde

Kızlaaaarrrr ya kimse yok muuuu!!! Az önce beni biri aradı :)
Durun durun Vecihim değil.Bakın anlatayım.Ya valla çok şaşırdım, şok oldum hatta:1shok:Aynen böyle oldumkaydirigubbakcemile3
Ben Vecihimle tanışmadan önce yani en az 2,5-3 sene önce biriyle flört etmeye kalkmıştım. Benim ıstanbul'dan arkadaşın arkadaşıydı. Yani ıstanbul'da öğrenciyken arada görüşürdük ama öyle samimi değildik.Onu sadece tip olarak beğeniyordum. Gerçekten çok hoş, esmer,uzun boylu, yakışıklı biri. Ve oldukçada cool bi çocuk.Ayrıca entel dantel, 3-4 tane yabancı dili var.Zaten ismini vermeyim iyi bi üniversitede araştırma görevlisi şuan. Herneyse yani sadece öyle bi arkadaştı.Ben Ankara'ya dönünce msnde konuşuyorduk falan.Sadece arkadaşça. Bigün beni daha ne kadar ğpeşinden koşturacaksın yazmıştı.Çok gülmüştüm, şaşırmıştımda.Yani bişey yapmıyordu ki peşimde koşsun.Hani anlamamı gerektirecek bi davranışı yoktu.Meğerse adam benden hoşlanıyormuş da peşimde koşuyormuş kaydirigubbakcemile3 Neyse bu sözünden sonra üniversitenin Ankara'da bi semineri için ankara'ya gelmişlerdi.O gün benide çağırmıştı. Birlikte o,ben ve arkadaşları eğlenmiştik.Dansa kaldırmıştı beni hatta, çok heyecanlanmıştım:1ninca: Sonra biz flört etmeye başladık galiba. Galiba diyorum çünkü arada bi konuşma olmamıştı.Öyle msnden falan konuşuyorduk. arada beni arıyordu.Zaten 2 hafta sonra ben ıstanbul'a gitmiştim. Fakat onun için değil. ıstanbul'da kuzenime gitmiştim.Aradan 2 hafta geçmişti bu arada flörte adım atalı.ışte buluştuk sohbet ediyoruz falan. Bu demez mi, "Ben sana aşık olamayacağımı anladım. Asla benden bi ilişki bekleme. Ben sana aşık olamam" falan. Beni yine oldum mu bi şok:1shok: O an acaip üzülmüştüm ama belli etmedim. Tamam olabilir dedim.Zaten biz senle bişey yaşamadık ki sorun değil falan dedim.Oysa ki bende kaymaya başlamıştım ona.Sonra onu msnden falan sildim.Üzüldüm ama en fazla 3 gün kaydirigubbakcemile3 En az 2 -3 sene geçti üstünden ve bugüüüünnnnnn az önceeee o beni sevemeyeceğini söyleyen adam beni aradı :1shok: Aslında açmazdım teli fakat başka bi numaradan arayınca ben Vecihimdir sandım açtım ya.Meğerse Ankara'daymış kızlar :1closedeyes: Benimle görüşmek istediğini, beni çok merak ettiğini falan söyledi.Yani görüşmek istiyor benimle.Bende afalladım önce bişey diyemedim.Demez mi hadi yine peşinden koşturma beni diye :1shok: ınanamıyorum kızlar ya en az 2 sene oldu ve kafasına taş mı düştü nedir nerden çıktı meydana anlamadım. O kadar kesindi seni asla sevemem derken.Oysa ben ona ah bile etmedim.3 gün üzüldüm sonra umrumda olmadı ama şimdi :roflol: Bende tabi ki reddettim kızlar.Ve bi daha aramaması için hayatımda başka biri var dedim.O da bozuldu kapadı teli :roflol: Ya iyi mi yaptım bilmiyorum.Tamam belki biz şuan ayrıyız fakat ben yapamam.Vecihim halen benim içimde kalbimde.Yanlış birşey yapmak istemiyorum o yüzden. Fakat Vecihime aşık olmasaydım yani Vecihimi hiç tanımamaış olsaydım buluşur muydum?Evet buluşurdum.Fakat artık çok geç...

kafa karıştırıcı olmuş.. ben olsam buluşurdum sanırım.. ama beklentisiz olarak tabii.. pek sağlam ayakkabı diil gibi duruyor..

kafa karıştırıcı olmuş.. ben olsam buluşurdum sanırım.. ama beklentisiz olarak tabii.. pek sağlam ayakkabı diil gibi duruyor..
Yok hayır öyle cıvık,salak,çapkın bi adam değildi.Bi tuhaftı hatta.Fakat canım hayır ya buluşamam.Off salak mıyım neyim ayrılmış olsak bile sanki benimkine yanlış yaparım gibi geliyor. Yok ya buluşamam yapamam yani.

kızların çoğu ne kadar sadık oluyor.. bir erkek büyük ihtimalle bu şekilde davranmazdı..

güzelim yanlış yapmak istemediğin şey içindeki sevgin ; vecihinden önce...
içinden gelmiyorsa boşver... hem dediğin gibi bazı şeyler için geç kalıyor bu şaşkolozlar... o da sana geç kalmış olsun ... kaydirigubbakcemile3

Fakat çok şaşırdım böcüküm 3 sene olmuştur rahat.3 sene ya!Bak işte büyük konuşmayacaksın.Fakat egom çok tatmin oldu cidden delikafadulden Vecihim olmasaydı düşünebilirdim belki bilmiyorum. Ama artık çok geç :sm_cool:

bu arada elacik ; okudum sizin konuşmanızı... bence de sevgilisi filan yok... ve iş durumunu çözüyor ; boırcunu yakında kapatacak gibi geliyor bana... laptop olayı da nazlanmak gibi birşey olmuş... hani 2 sevgili arasında geçen konuşmalar vardır... biri saçma sapan birşey ister ; öbür tarafın sadece "sen yeter ki iste" demesini bekler... ama şaka da olsa konu karşı taraf bu cevabı vermezse gereksiz kapris ve kırılma moduna geçer... aynı öle olmuş... ben çok yapardım da ordan biliyorum :)))

sabret bakalım tatlım... ama iyi düşün ve olur da dönmek isterse yaşadığın acıları tek tek burnundan getir... çünkü onun sorunu beraber aşılabilecek bir sorundu... ben hatırlıyorum senin o anlarını... o zamanlar yazdıklarını... ama o saçma erkeklik gururunu tercih etti... iyice düşün bence... sevgimiz hep ağır geliyor ama 2. şansı için de artık biraz mantığı öne almak lazım... :)

süper olmuş evet... :)))

bu arada ben de bugün pek güzeldim... ve benimkinin arkadaşlarını gördüm... gidip konuşmadım ; görmezden geldim .ama arada bakıştık...söylerler diye düşünüyorum gördük diye .. dedim içimden " beni kaybettin " sen düşün diye :))

Valla niye yalan söyleyim bi ara inadına buluşsamıydım oldum sırf gıcıklık olsun diye ama yapamadım.

o da yapılabilirdi ama ... olsun hiç şans vermemişsin... iyi olmuş ya...
aptüşler nolacak... :dilcikar:

benimki de bana gelecek yaa birgün o zaman çoook gelecek olacak...artık böyle düşünüyorum ben... :1closedeyes:

Ya sanırım giden gelmek istiyor bgibi geldi bugün iyice.Bu adam bile beni aradıysa artık :) Ayrıca bence söylerler arkadaşları emin ol.Evet onlar kaybetti ama zamanı kaçırmadan geri kazanmaya çalışsalar pek bi güzel olurdu. Mesela beni bugün arayan şahsiyet ben Vecihimi tanımadan arasaydı o zaman kapardı beni :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…