Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar ben kaçıyorum ((
eve yeni gelmiştim abim de yokken oturdum hemen ama abim geldi.. veeee ben kaçar ...

elacık canımcım çok düşünme üzerinde tamam mı....

hadi öpüyorum sizi :))

haklısın canım... zamanı kaçırıyorlar ama hep...
neyse kuzum ben gidiyorum a.s.

sizce ne dusunuyor kizlar ? bu konusmada birsey çikarabildiniz mi

canım bencede laptop olayında ölesine sölemiş iki sevgili arasında olabilecek bir konuşma türü ama, şuanda böle yapması ilginç.bencede 10 gün sonra maddi durumu düzelecek iş olayını düşünmekte haklısın yani, sana göreceksin demesi belki de dönme amaçlıdır da ben bu konuşmasını pek bi kız tabiriyle cilveli buldum kaydirigubbakcemile3

slm kızlar
nasılsınız..
ole uzak kaldımkı burdan..bana ıyı geldı aslında ama sızden bı haber oldum..ınsallah hersey ıyıdır..

bebişlerim ya onları süründürecen önce
işte biz bunu becerebildigimizde dünyanın tek sahibi biziz

aaa ben yokken neler olmus böle hayatacım çok sewindim konusmanıza düsündügün gibi tekrar başlarsınız merak etme inşallah tabi amin:) ama agır ilerler genelde direk baslamazsınız biraz mesafe olur mutlaka sonradan kafana takma die söylüyorum mutlu ol tatlım ay nasıl sewindim yaalkisalkisalkis

canım zaten sanırım bunu yapacak olsa söylemezdi dıye düşündüğüm için kafam durmuş durumda.
üfffffffff yüzyüze görüş en iyisi konusurken yüzündeki ifadeyi görürsen ancak anlarsın benmkide ewlenicem diyodu hatta ben ewlenmeye bile kalktım ama olmadı agzımdan cıkanla aynı diyildi duygularım onunda ole sen onu en iyi tanıyan insansın biz ne desek boş gör karar wer ama dogruysa üzülme sen ona fazlasın hakedememiştir bol şans canım:çok üzgünüm:

evet yaaa :roflol: ben de yazdım ya bunu ben yapardım diye kaydirigubbakcemile3

dünüm çok güzeldi kızlar yaaa ... eski ev arkadaşım geldi istanbuldan tatil diye atlamış gelmiş... onla süper bir kahvaltı yaptık deniz kenarında... kahvaltı keyfimiz bitti bostanlıdan karşıyakaya kadar yürüdük sahilden... bol bol foto çektik... biz yürüdük arkamızdan bulutlar geldi ... kahvaltı ve sonrası keyfimizde hep güneş vardı karşımızda ; bulutlarsa ardımızda... yakalayamadılar bizi :))

sonra bornovaya döndüm kankam gelmişti onla buluştuk ... oturduk 2 saat filan muhabbet ettik... onun bir yere gitmesi gerekti ben deeve döndüm... bugün de gelcek ... ne güzel yaa... şimdilik işteyim ama ...

günaydın tabii herkese... çoook güzel geçsin haftasonunuz emi :))

bocugum gunaydin, kizlar gunaydin
cnm haklisin dediginde bak yine kiramadim onu, su ask var ya insani mahvediyor ne kdr sakalasma da olsa..Geçenlerde yazmistim size iletisinde ZAMANI GELINCE yazmisti sonra her sabrin bir sonu var, acaba bununla baglantili mi , sonra degistirdi lafi konusmada farkindaysan hani 10-15 gun sonra goruceksin ne olucak dedi ya demez mi benim yuzumden laptop almadin diye ona çevirdi lafi, benden birsey sakliyor ama ne sinir oluyorum

cnm birde farkindaysan ben inatla sevgilinden iste ben kimsen degilim fln diye tuturdum ama o hep senden istiyorum diye soylenip durdu

boşver canım... düşünme ... zaten düşündükçe de bulamayacaksın nasıl olsa...
rahat bırak kendini... mahvetmesine izin verme o aşkın seni...

ben kendime sık sık hatırlatıyorum canımı nasıl acıttığını... ve karşıma çıkarsa bir gün sadece "git" diyebilecek kadar güçlü ve hissiz olmak istiyorum ... başka birşey istemiyorum ben onunla ilgili...

biraz daha bekle bakalım... çıkacak yakında kokusu...

cnm birde farkindaysan ben inatla sevgilinden iste ben kimsen degilim fln diye tuturdum ama o hep senden istiyorum diye soylenip durdu

ya sana umut vermek değil amacım ama sevgilisi filan yok bence... sengözlerimebaksanab
o ancak kendini kandırsın...kaç yaşında bu çocuk ? biraz çocuk gibi sanki :))

az daha bekle ... bak o da diyor 10-15 gün... sen istersen 1 ay bekle... ama baktın ki birşeyle karşına çıkmıyor... artık yüreğine de söz geçirme vaktin geldi canım... bu son şans olsun ona verdiğin...

10 aydı değil mi yanlış hatırlamıyorsam... benim de 7. ay bitecek az kaldı... ama daha fazla yaşamak istemiyorum bu şekilde ben... yeni bir başlangıç istiyorum...

cnm 28 yasinda ama hala çocuk demek, ben bastan beri eminim kimseyle olmadigini sadece sogutmak amacindaydi ve 10 ay sogutabildi ama sonunda yine ben adim attim birde tek çocuklu bence çok simartildi ne kadar ailesiyle yasamasada..
Aslinda çok haklisin bekle bekle nereye kadar, yeni baslangiç yapmak en iyisi cnm ama eminim ki baslasak o an geri donucekler ve kafamiz da iyice karisacak

slm kizlar sukur site açildi tekrardan, ben bugun daha da kötüyüm senağlama
Mehmetle konustum birsey sordum galiba rahatsiz oldu ki birden çiki verdi zaten hep kaçti baska birsey yaptigi yok, konusmalari aktariyorum size, sizce kotu birsey mi dedim anlamadim ??

Irisss dit :
mehmet sana birsey sorucagim ama mertçene soyle ltfn
Irisss dit :
bana dediklerin gerçekten hepsi dogru mu nisanlandigin fln ltfn yalan olmadan soyle
Irisss dit :
ben bunu soruyorsam
Irisss dit :
bi neden için soruyorum
Irisss dit :
yani gerçekten maddin durumun duzelse bile, bi umut yoksa soyle birsey
böcüüük dit :
bişey diyemiyorummmm
böcüüük dit :
elim kolum dilimn baglı
Irisss dit :
ama hep oyle
Irisss dit :
dogruyu soyluyecegim basindan beri nedense nisanlanmadigini hissediyorum bunu beni kendinden sogutmak için yaptigina inaniyorum o son tel konusmasinda baktin ki birakmiyorum en son çagren buydu, ben oyle hissediyorum
Irisss dit :
ve evet o gunden sonra sogutun
Irisss dit :
nefret ettim hata senden gizlemiyorum
Irisss dit :
her zmn soru isaretiyle yasadim
Irisss dit :
belki de sevdi zanetti ama sevmemis olabilir
Irisss dit :
ama kaçamak cvplardan biktim
Irisss dit :
bana ne kadar dogru soylesen
Irisss dit :
benim için daha ii
Irisss dit :
hiç degilse
Irisss dit :
kendi hayatimi çizerim

ankara toplaşması var bugün demi ... kimsecikler olmaz tabiii burdaaaa :dilcikar:
Eveeetttt biz dün buluştuk. Ben,Prenses006,Çenebaz ve Nilim86.
Bişey söyleyim mi? Acaip eğlendik, hemen kaynaşıverdik kaydirigubbakcemile3 Ben çok fazla ayrınyıta girmek istemiyorum.Çenebaz ve diğerleride girsin foruma birlikte anlatırız. Zaten Çenebaz fotoları ekleyecek siteye.Keşke diğerleride gelseydi. Gelmeyenler çok şey kaçırdı çoookkkk.

evet evet sevgilisinden ayrılanlar kulübü 1.Ankara buluşması nihayet gerçekleştiii :sm_cool:dün süper bi gündü kaç saat oturup sohbet ettik yaa 5 saat falan heralde kaydirigubbakcemile3 vaktin nasıl geçtiğini hiiiçç anlamadıımmm ben biraz rahatsızdım keyfim yoktu pek ama rahatsızlığımıda unuttum kızların yanında. Çenebaz yarın ekler fotoları zaten. en kısa zamanda tekrarı olsun bunun kızlar, İstanbul buluşması gibi mesela:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…