Ya sanırım giden gelmek istiyor bgibi geldi bugün iyice.Bu adam bile beni aradıysa artık :) Ayrıca bence söylerler arkadaşları emin ol.Evet onlar kaybetti ama zamanı kaçırmadan geri kazanmaya çalışsalar pek bi güzel olurdu. Mesela beni bugün arayan şahsiyet ben Vecihimi tanımadan arasaydı o zaman kapardı beni :)))
sizce ne dusunuyor kizlar ? bu konusmada birsey çikarabildiniz mi
canım çok güzel bir duygu olmalı delikafadulden vecihi olmasa bile birinin böle davranması eşek olduğunu kabul etmesiii bize ümit verio süprizzzzzAmphitrite
canım ıyıyım ben sen nasılsın?
evet dün akşam çıkarken aradım.akşam saat 11de çıkacak diye görüşemedik.ama canım kelimesini sürekli kullandı.işi vardı 5 dakıka sonra aradı falan.bu akşam için kaçta çıkacağını sordum belli olmaz yarın konuşuruz müsati olursam görüşürüz falan dedi yani konuşuyor sanırm görüşünce tekrar başlarız.
üfffffffff yüzyüze görüş en iyisi konusurken yüzündeki ifadeyi görürsen ancak anlarsın benmkide ewlenicem diyodu hatta ben ewlenmeye bile kalktım ama olmadı agzımdan cıkanla aynı diyildi duygularım onunda ole sen onu en iyi tanıyan insansın biz ne desek boş gör karar wer ama dogruysa üzülme sen ona fazlasın hakedememiştir bol şans canım:çok üzgünüm:canım zaten sanırım bunu yapacak olsa söylemezdi dıye düşündüğüm için kafam durmuş durumda.
canım bencede laptop olayında ölesine sölemiş iki sevgili arasında olabilecek bir konuşma türü ama, şuanda böle yapması ilginç.bencede 10 gün sonra maddi durumu düzelecek iş olayını düşünmekte haklısın yani, sana göreceksin demesi belki de dönme amaçlıdır da ben bu konuşmasını pek bi kız tabiriyle cilveli buldum kaydirigubbakcemile3
bu arada elacik ; okudum sizin konuşmanızı... bence de sevgilisi filan yok... ve iş durumunu çözüyor ; boırcunu yakında kapatacak gibi geliyor bana... laptop olayı da nazlanmak gibi birşey olmuş... hani 2 sevgili arasında geçen konuşmalar vardır... biri saçma sapan birşey ister ; öbür tarafın sadece "sen yeter ki iste" demesini bekler... ama şaka da olsa konu karşı taraf bu cevabı vermezse gereksiz kapris ve kırılma moduna geçer... aynı öle olmuş... ben çok yapardım da ordan biliyorum :)))
sabret bakalım tatlım... ama iyi düşün ve olur da dönmek isterse yaşadığın acıları tek tek burnundan getir... çünkü onun sorunu beraber aşılabilecek bir sorundu... ben hatırlıyorum senin o anlarını... o zamanlar yazdıklarını... ama o saçma erkeklik gururunu tercih etti... iyice düşün bence... sevgimiz hep ağır geliyor ama 2. şansı için de artık biraz mantığı öne almak lazım... :)
bocugum gunaydin, kizlar gunaydin
cnm haklisin dediginde bak yine kiramadim onu, su ask var ya insani mahvediyor ne kdr sakalasma da olsa..Geçenlerde yazmistim size iletisinde ZAMANI GELINCE yazmisti sonra her sabrin bir sonu var, acaba bununla baglantili mi , sonra degistirdi lafi konusmada farkindaysan hani 10-15 gun sonra goruceksin ne olucak dedi ya demez mi benim yuzumden laptop almadin diye ona çevirdi lafi, benden birsey sakliyor ama ne sinir oluyorum
cnm birde farkindaysan ben inatla sevgilinden iste ben kimsen degilim fln diye tuturdum ama o hep senden istiyorum diye soylenip durdu
ya sana umut vermek değil amacım ama sevgilisi filan yok bence... sengözlerimebaksanab
o ancak kendini kandırsın...kaç yaşında bu çocuk ? biraz çocuk gibi sanki :))
az daha bekle ... bak o da diyor 10-15 gün... sen istersen 1 ay bekle... ama baktın ki birşeyle karşına çıkmıyor... artık yüreğine de söz geçirme vaktin geldi canım... bu son şans olsun ona verdiğin...
10 aydı değil mi yanlış hatırlamıyorsam... benim de 7. ay bitecek az kaldı... ama daha fazla yaşamak istemiyorum bu şekilde ben... yeni bir başlangıç istiyorum...
Eveeetttt biz dün buluştuk. Ben,Prenses006,Çenebaz ve Nilim86.ankara toplaşması var bugün demi ... kimsecikler olmaz tabiii burdaaaa :dilcikar:
Eveeetttt biz dün buluştuk. Ben,Prenses006,Çenebaz ve Nilim86.
Bişey söyleyim mi? Acaip eğlendik, hemen kaynaşıverdik kaydirigubbakcemile3 Ben çok fazla ayrınyıta girmek istemiyorum.Çenebaz ve diğerleride girsin foruma birlikte anlatırız. Zaten Çenebaz fotoları ekleyecek siteye.Keşke diğerleride gelseydi. Gelmeyenler çok şey kaçırdı çoookkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?