Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Evet Prensescim sen erken kalktın Sonra biz devam ettik biraz daha.Ama zaman yetmedi yinede. Ben uzun zamandır bu kadar keyifli vakit geçirmemiştim.Hepinizi çok sevdim.Biz zaten aynı şehirdeyiz :))) Ama bunun devamınıda yapalım tabiki :) Ankara 2. ,3, 4.....buluşmaları sonra ıstanbul buluşması falan :)))

kızlar ben geldim herkese merhaba.

mıllet sanırım ben aşık oluyorum garıbım ve gercekten haftasonu çok eğlendım .
ama yarın yeni bir depoya artık başlıyorum servıs 6:50de alacak oyuzden ne gıyıceğıme karar verip.yatmam lazım .umarım hepınız ıcın hersey cok guzel olmuştur bu 3 günde sizleri çok seviyorum.görüşürüz.

Ya bi dur ben anlamadım hangi ara kime aşık oluyorsun sen bakim?

ankara ekibi çenebaz izmite varmış haberiniz olsun
hayata ne aşık olması canım yaa noluyo böle önce ben sonra sen seviniyimmi üzüliyimmi bilemedim valla
:sm_confused:

slm kızlar bn geldim geçmişi okuyim şimdi 3 4 gündür giremiyorum site sürekli sorun verio hata veriyordu bugün girdim sonunda hepinizi çok öpüyorum bn bi geçmiş yapim gelimhihoyyyt

Bende bende kaydirigubbakcemile5 Ya kimse yok mu bugün çok sessiz buralar.

ben burdayım canım ama çok zor giriyorum bugün siteye,cevap yollayamıyorum bazen.sayfalar bi açılıyo bi açılmıyo,ne kötüymüş kk.nın olmaması yaa çok sıkıldım gündüz yatıp uyudummirmirmirmir

geldim bebişlerim
yolculuk süperdi, yeğen dinlenme tesislerine kadar uyudu :)))

resimlerimizi upload ederken ben yokken bişey olmuş mu diye biraz okuyayım dedim delikafadulden delikafadulden

kuzularım ya bunun 2.si 3.sü 5.si falan olmalıııııııııı delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…