Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bensizliğe dayanamadı tabiii kaydirigubbakcemile3
o alşdıranı elime geçirirsem fena saldırıcam bende...

hadi msnye geçelim o zaman :))) sinir harbi yaşamamak için :)))

kizlar resimlere baktim cok tatlisinizz keske bende orada olsaydim a.s.

persembe günü ise basliyorum bendee cok ani oldu cagirdilar sezon basladi antalyaya gidiyorum oda okul tatil olunca gelip antalyada klinikte calisacakkk biraz ayri kalicaz ama ben alistim :) :asigim:

YANLIZ BU KADAR TEMBELLIKTEN SONRA SIMDI ISE BASLAMAK ZOR OLUCAK kafamçokkarıştı AMA baslamam lazim artik yine kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrrrrr, ben geldimmmm
uzun bir tatilden sonra çooookkk össledimmmm siziiii
çenebazım nerde buluştunuz?
şimdi bakıyom resimlere bende, sen hangisisin, çok merak ettim şimdi seni fıstığımmm :))

yaaa ne kadar yavaş böylee ... deli olucam ... zaten giremedim haftasonu ... sinir oldum... ama neyse ki kankam vardı da gezdim... evde olsam iyice deli olurdum...

bu arada eğlenmenize çok sevindim yaa... fotolara da baktım cevap yazdım ama gitmiyoooor ((

çenebaz : kahverengi giymiş olan ... 3. resimde prensesimle sıkı sıkı sarılan :)))

karşı da da nilim ve fibritcik :) nilim gi giyen ; kırmızılı olan da fibritim :)))

canlarım bi cevap yazana kadar cevabın anlamı gidiyo kaydirigubbakceemile3
ankaradaydım haftasonu smcim, kızlarla görüştük kuşum :)))

güzel çıkmışsınız kıskandım :)
günaydın kızlar sitede devamlı sorun çıkıyor zor girebildim

kızlaarrrr varyaaa çok pis kıskandım siziiii mirmirmirmir
bende orda olmak istedimmmmmm senağlama
çenebazımmm benim yanıma ne zaman gelcennnnnnn, banane banane benim yanımada geeellllll -tatlicadiarzu-

kızlar hepiniz harikasınızzzz, maşallahhhhhhh tüü tüüü tüüüüüüü
çenebazım sen boncuk gözlü olansın dimiiii, amanın o gözler ne öyle maşallah, hepicinizzzz ay parçası gibisiniz maşallah

canıııııım delikafadulden
ben heryere giderim vallaaa, yeter ki az biraz zamanım olsun delikafadulden

inşallah senle de görüşücez tatlım pıstıkım, böcüşümüz de gelir delikafadulden

slm kizlar oh sukur kavusana, yaa deli oldum giremedim 2 gundur ne oldu boyle..
Bu arada bulusmussunuz fotolara baktim çok tatli çikmissiniz ne guzel keske bende ankarada olsaydim, 1.5 ayim kaldi insallah memleketimin kokusunu ozledim vallah..
Keske bende sizin gibi su an mutlu olabilseydim

aaaa böcüümde aynı yerdeymiş benimle, dikkat etmemişim, harika olurrrr
gel çenebazım gel, bekliyommmm hihoyyyt

günaydın umudum, sen de izmitte ebruyla görüştüğümüzde gel oluy mu :))
ya şu ste düzelsin artık, deli olucam......
site düzelmiş:) gelcem izmite bir aksilik olmazsa cumarrtesi iş olmasa gelecektim şan işte birde arkadaşımın düğün vardı o yüzden gelemedim

benide çağır izmire benim hain orda

aaaa böcüümde aynı yerdeymiş benimle, dikkat etmemişim, harika olurrrr
gel çenebazım gel, bekliyommmm hihoyyyt
bende gelecem yazın gelirsem hep beraber görüşelim yalnız armaızda erkek sinek olabilir kardeşim götürcek sözde tabi o zamana para ayarlayabilirsem bizede çok uzak ((

ayyy hadi inşallah görüşürüz canımm, sende ayarlamaya çalış mademmm umudummm, süper olur vallaa :))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…