Sağol canım iyi diyelim iyi olalım. Evde vakit geçmiyor :) Nickimin anlamı, Yunan Mitolojisinde, Posedion'un eşi denizler dibi kraliçesi.nasılsın amphite bu arda nikin anlamı ne merak ettim
aaaa böcüümde aynı yerdeymiş benimle, dikkat etmemişim, harika olurrrr
gel çenebazım gel, bekliyommmm hihoyyyt
Sağol canım iyi diyelim iyi olalım. Evde vakit geçmiyor :) Nickimin anlamı, Yunan Mitolojisinde, Posedion'un eşi denizler dibi kraliçesi.
canıııııım delikafadulden
ben heryere giderim vallaaa, yeter ki az biraz zamanım olsun delikafadulden
inşallah senle de görüşücez tatlım pıstıkım, böcüşümüz de gelir delikafadulden
Galateiaaaa naber?
canım aynı bi değişiklik yok cumartesi gittim kitaplarımı aldım, bu saatten sonra nolcak bilmem nese zaten öğretmenlikte pek umudum yok 2010 kpss hazırlık olur aldıklarım en azından pazar günü de evdeydim saçlarıma papatya yaptım sonra bizimkilerle parkta çay içmeye gittik öle geçti yani...bugün feci gergin ve huysuzum uykumda var bütün gün uyudum gibi zaten, renkli olcam herşeye sinirliyim delikafadulden bu arada resimlerinizi gördüm güzel çıkmışsınız ne diyim sizi bırakıp giden salaklara bilemedimklava:
kızlar ben geldim herkese merhaba.
mıllet sanırım ben aşık oluyorum garıbım ve gercekten haftasonu çok eğlendım .
ama yarın yeni bir depoya artık başlıyorum servıs 6:50de alacak oyuzden ne gıyıceğıme karar verip.yatmam lazım .umarım hepınız ıcın hersey cok guzel olmuştur bu 3 günde sizleri çok seviyorum.görüşürüz.
pazartesi sendromudur o canım ...:teselli:
ya demi ne güzel hatunlar hepsiii... :jeyyar:
ben çalışmıyorum ki pazartesi cumartesi aynı benim için :bbo:
ben çalışmıyorum ki pazartesi cumartesi aynı benim için :bbo:
Bende çalışsam diyorum ama kararsız kalıyorum içimden hem geliyor hem gelmiyor :) Evde de vakit geçmiyor.Bizimkilere salak diyorsun ama bi salak da seninki :)))) Gönderseydin fotosunun seninkinin toplaşır döverdik :)
Bu hatun illaki böyle güzel mantıklı yorumlar yapacak :)yaa bu arada ben yine elacika bişiler yazacaktım site sabahtan da pek iyi değildi... neyse şükür düzelmiş şimdi...
şekerim bence kaçmış ama sen kötü bişi sölediğin için değil... arkadaş heyecan yapmak istiyor sanırım... sabret biraz nolur... ama bu arada hırpalama kendini... içime güzel şeyler olacak gibi geliyor...
yoksa dediğin gibi o kadar da insafsız olamaz... yoluna gitmene engel olacak biri değil bence o ... askerdeyken ayrılmak istemesinin sebebi bu değilmiydi zaten... senin yoluna gitmeni istemesi...
üzülme noluuur ... gül biraz ... öle kötüyüm filan deme :)
Bide biz aşık olsak yani olabilsek delikafaduldenben ne diyeceğimi bilemedim, hayırlısı olsun :uhm:
sen izmirdemisin yani... diğer yazıyor da ... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?