Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aaaa böcüümde aynı yerdeymiş benimle, dikkat etmemişim, harika olurrrr
gel çenebazım gel, bekliyommmm hihoyyyt

sen izmirdemisin yani... diğer yazıyor da ... :)

Sağol canım iyi diyelim iyi olalım. Evde vakit geçmiyor :) Nickimin anlamı, Yunan Mitolojisinde, Posedion'un eşi denizler dibi kraliçesi.

artist seni kaydirigubbakcemile3

yah hanı benlede buluscakdın kustum sana işde
maşallah kuzum harıka cıkmıssınız :)

Galateiaaaa naber?

canım aynı bi değişiklik yok cumartesi gittim kitaplarımı aldım, bu saatten sonra nolcak bilmem nese zaten öğretmenlikte pek umudum yok 2010 kpss hazırlık olur aldıklarım en azından pazar günü de evdeydim saçlarıma papatya yaptım sonra bizimkilerle parkta çay içmeye gittik öle geçti yani...bugün feci gergin ve huysuzum uykumda var bütün gün uyudum gibi zaten, renkli olcam herşeye sinirliyim delikafadulden bu arada resimlerinizi gördüm güzel çıkmışsınız ne diyim sizi bırakıp giden salaklara bilemedim klava:

pazartesi sendromudur o canım ...:teselli:

ya demi ne güzel hatunlar hepsiii... :jeyyar:

ben ne diyeceğimi bilemedim, hayırlısı olsun :uhm:

Bende çalışsam diyorum ama kararsız kalıyorum içimden hem geliyor hem gelmiyor :) Evde de vakit geçmiyor.Bizimkilere salak diyorsun ama bi salak da seninki :)))) Gönderseydin fotosunun seninkinin toplaşır döverdik :)

yaa bu arada ben yine elacika bişiler yazacaktım site sabahtan da pek iyi değildi... neyse şükür düzelmiş şimdi...

şekerim bence kaçmış ama sen kötü bişi sölediğin için değil... arkadaş heyecan yapmak istiyor sanırım... sabret biraz nolur... ama bu arada hırpalama kendini... içime güzel şeyler olacak gibi geliyor...

yoksa dediğin gibi o kadar da insafsız olamaz... yoluna gitmene engel olacak biri değil bence o ... askerdeyken ayrılmak istemesinin sebebi bu değilmiydi zaten... senin yoluna gitmeni istemesi...

üzülme noluuur ... gül biraz ... öle kötüyüm filan deme :)

Bende çalışsam diyorum ama kararsız kalıyorum içimden hem geliyor hem gelmiyor :) Evde de vakit geçmiyor.Bizimkilere salak diyorsun ama bi salak da seninki :)))) Gönderseydin fotosunun seninkinin toplaşır döverdik :)

cnm benim, umudum kalmadı benim artık,yani hiç sesi çıkmıyor üni festivalleri de yaklaşıyor takar yeni kız arkadaşını koluna gider konserine geç saatlere kadar eğlenir artık ,isteyipde yapamadığı ne varsa yapar...kısaca adam mutlu ne hali varsa görsün diyorum :çok üzgünüm:

Bu hatun illaki böyle güzel mantıklı yorumlar yapacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…