Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlarr yeni formülümüüü acıklıyorum kafama sarımsak sürüp gezecemmmmmmmm benle buluşmak görüşmek isteyen varmıııııııııı:jeyyar:

pekii madem turp hakkında bilginiz yok bunu siz istediniz sarımsak kullanıpp sizin oldugunuz sehre gelip sizlerle zorla buluşup saçımı koklatıcam sizee:çok üzgünüm:

merhaba elacıkk sanada sorayım demet halinde satılan turpla tane tane satılan turp aynımı bi bilgin varmı

ay kafayı yidim

nilim çam terapantini denedinmi...
saç dökülmesi mevsimseldir
ayrıca zeytın yagını bol bol ye..
kafanı eg parmak uçlarınla saç derıne masaj yap

hoşgeldin fırtınammm dediklerinide yaparım ya hiç böyle değildi hiç dökulmuyorduu 4-5 aydır bugun cok dökülünce moralim bozulduuu acaba dedım demet halindeki turpun faydası olmadımıı bidee ısırgan otu kullanıyorum o da kurutuyo birazz saçımıı amannn kullanmazsam daha cok dökuluyoo ay ne zor iş ayoll

ebruşum farkettim, allah mustakını versin :roflol:

Şeniz

pekii madem turp hakkında bilginiz yok bunu siz istediniz sarımsak kullanıpp sizin oldugunuz sehre gelip sizlerle zorla buluşup saçımı koklatıcam sizee:çok üzgünüm:

gel yeterkı gelde ne kokarsan kokdelikafadulden

hoşgeldin elacık..... benim şimdilik çıkmam lazım..... öpüyorum sizi..... a.s.

nereye hemsomsenağlama

selam hatunlar
hatuncuklar selamlar

hosgeldın guzel hatun Şeniz

ay fırtınam saolasınn yok zaten kaynar suyla hiç yıkamam yaa saçlarım öylee pat diye dökülmez demi bide oturup saydım sabah 25 tel akşam 52 tel bide yıkarken döküldüükaydirigubbakcemile3 100 e kadar normalmışş neyse inşallah böle devam etmezz senin bilgin varmı fırtınamm demet halindekii turp ile tek tek satılan turp aynı seymii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…