Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

oyy kkıyamam cenebazımmm ben sana yaa

olsun fırtınamm ben ögrenırım elbet bi yerden aynısı olup olmadıgınıı turplarınn

ay kizlar bu ne konusmasi simdi, erkek kuzenimle resmim vardi msnde bakin mehmet bana ne yazdi

böcüüük dit :
allah samimiyetinizi arttırsın
Irisss dit :
?
böcüüük dit :
yok bişey
böcüüük dit :
cıkıyorum
Irisss dit :
kuzenim resimdeki
Irisss dit :
saçmalama
Irisss dit :
heralde erkek arkadasim olsa buraya koyacak degilim
böcüüük dit :
ok
Irisss dit :
ne yaptin
böcüüük dit :
bişey yapmadım aynı
böcüüük dit :
hersey

yoğunluktan ziyade moralim iyi değil fırtınam pek...
ne evde ne işte ne biyerde, burdan başka hiçbiyerde mutlu değilim aslında...

bende böcüükk dit diye okuyunca küçük böcüğe esprimi yapıyo acaba dıyom ay bugun sıyırdım iyicee:)

canım ben konuyu bılmıyorum hikayeni bilmiyorum yorum yapsamdaa olmaz sanırım ama kıskanmış senii o belli:)

cenebazımm bu sanırım dönem dönem hepimize oluyorrr bende dün öyleydimm bi görsen durup dururken aglıyordum falan dizi izlerken en abuk sahnede gözlerim doluyoduu mevsimlerle falan alakalı galibaa bazen herşey cok boş gelıyor dünkü gibi bazendee ailemle bi arada olmak dunyanın en önemli şeyi gibi gelıyorr bu gelgitler hep oluyorr yaşamdan zevk almak ufacık seylerden mutlu olmayı bilmek lazım ama bazende başaramıyoruz iştee inan banada burası cok iyi gelıyoorrr o gunku buluşmadan sonraa odunuu bile düşünmez oldum insanın samimi arkadaslarının olması cok guzel biz hep yanındayızz kuşummmm

Turp kafa kaydirigubbakcemile3 Ya canım saçlarını da akışına bırak gitsin. Takma kafana bu kadar.Öyle herşeyide sürme daha kötü olur.Aslında bi kan değerlerine baktır canım. Belki demirin azalmıştır.Ona baktır ondan sonra alternatif şeyler yap.Birde DFN Garlı Şampuan ve saç maskesi kullanıyorum ben. Tamamen doğal. Ayy reklam mı oldu ne ya :uhm: Ama burda herkes marka ürün ismi yazıyor sorun olmaz yani.Merak etme kel kalmazsın ama mutlaka bi kan değerlerine baktır önce. Sarımsak da sürme :1closedeyes: Off o ne öyle kokulu kokulu :) Bak sonra tüm yağuşuklular kaçar senden söyleyim sırnaşık şey

:roflol: :roflol: hem sevgilisinden ayrılmış hem kel hem delüüüüü lülülülülülü lülülülülülü
:roflol:

kızlar durmak istiyorum ama başımı tutamıyorum acayip yorgunum ya.......
yoruyo herşey beni......
Canım bencede dinlen biraz bıcırıkım ya a.s.

Amphitrite, Çenebaz+, ebru.e+, elacik, fırtınanınkızı+, Galateia+, merve200, nilimm86+, prenses006+, senza Ne güzel ya nerdeyse herkes burda :) Kızlar sevgiler hepinize!!!

yaa erkekler zatii kaçıyo belki sarmısak sürersemm ters etki yapar kendimee cekerimm amphiritim

yaa kan degerıme baktıramam ki doktora gidemem ki gidememkiiiiiiiiii korkarımkiiiiiiiiiidelikafadulden

çenem boş ver ya
her şey olacagına varıyor..
bugun aslında bır şey oldu ama her zaman aglardırm oturup zırıl zırıl ama şimdi amnnnnnnnn yaaaaaaaa
dedım.
afedersınız benım dışımda gelışen bır olay ve g..... yırtsam değişmeyecek.
dedım boşverdım
ben yara bantı yada super man degılım
o yuzden uzulmeyecem canım sıkılmayacak dedım.
yıpratmayacam kendımı
artık bundan sonrası için ben önemlıyım.
ne ailem nede başak bırı
kımseye degerınden fazla deger vermeyecem..
ay hemen bu olayın uzerıne
7 gunlugune tatıl planı yaptım
uzaklaşcam buradan
kafa dınleyecm
antalyaya gıdıyorum
ınşallah allahtan bır manı çıkmasa gıdecegım
ınanın eglencesı için değil
zor bır donem geçirdim kafa dınleyecem hepsı bu
5 yıldızlı bır otel ayarladım
kapıdan camdan dışarı bıle bakmam

bende dolanıyomm saçlarım dökülüyo bu ara yaa araştırma yapıyom mevsimdenmi acaba

canım turpun bir yararı var mı bilmiyorum...bence bi bakım krami falan alıp sürsen daha iyi ben arada avonun saç bakım kremini yapıyorum yumuşacık oluyor besliyor sanki saçı, şampuandan sonra onu sürüp 15-20 dak bekleyip yıkıyorsun.piyasada da var böle kremler.bide doğal olcak diyorsan ben arada papatya suyuyla yıkıyorum saçımı.ama benimde arada dökülüyor yani belki mevsimseldir seninki besleyici şampuan kullan bu aralar :sm_confused:

açık bence tek anlamı var""" KISKANMIŞ """kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…