Galacım bu ticket yeni mi yoksa ben mi yeni görüyorum?
"Kalbim durdu 2 ay 21 gün"
Turp kafa kaydirigubbakcemile3 Ya canım saçlarını da akışına bırak gitsin. Takma kafana bu kadar.Öyle herşeyide sürme daha kötü olur.Aslında bi kan değerlerine baktır canım. Belki demirin azalmıştır.Ona baktır ondan sonra alternatif şeyler yap.Birde DFN Garlı Şampuan ve saç maskesi kullanıyorum ben. Tamamen doğal. Ayy reklam mı oldu ne ya :uhm: Ama burda herkes marka ürün ismi yazıyor sorun olmaz yani.Merak etme kel kalmazsın ama mutlaka bi kan değerlerine baktır önce. Sarımsak da sürme :1closedeyes: Off o ne öyle kokulu kokulu :) Bak sonra tüm yağuşuklular kaçar senden söyleyim sırnaşık şeyay senınde dökuluyomu cenebazım ay kızlar bişi sorcamm yaa turp alıyom ya hanii su normal turplardan kalmamış bende maydanoz demeti gibi demet halinde satılanlardan aldım aynı sey dimi o demettekiler büyüyoo kocaman olup normal turp oluyo dimi
:roflol::roflol: :roflol: hem sevgilisinden ayrılmış hem kel hem delüüüüü lülülülülülü lülülülülülü
Canım bencede dinlen biraz bıcırıkım ya a.s.kızlar durmak istiyorum ama başımı tutamıyorum acayip yorgunum ya.......
yoruyo herşey beni......
anoommm cenebazım yarın buluşmamızın birinci hafta dönümüü
:dilcikar:
bende dolanıyomm saçlarım dökülüyo bu ara yaa araştırma yapıyom mevsimdenmi acaba
ay kizlar bu ne konusmasi simdi, erkek kuzenimle resmim vardi msnde bakin mehmet bana ne yazdi
böcüüük dit :
allah samimiyetinizi arttırsın
Irisss dit :
?
böcüüük dit :
yok bişey
böcüüük dit :
cıkıyorum
Irisss dit :
kuzenim resimdeki
Irisss dit :
saçmalama
Irisss dit :
heralde erkek arkadasim olsa buraya koyacak degilim
böcüüük dit :
ok
Irisss dit :
ne yaptin
böcüüük dit :
bişey yapmadım aynı
böcüüük dit :
hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?