Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

süpersin fırtınamm süpersinn süperrrrrrrr

en güzelini yapıyorsunn böyle uzule uzulee nereye kadar sürecekki bak git o tatilee off nasıl iyi gelirr sezonda acılmıştır ordaa gez eglen yüz güneşlenn harikaaaaaaaaaaa

işte 4-5 aydır turp kullanıyorum dökülmesi nerdeyse tamamen durmuştu bugundee dökülüncee cok moralim bozulduuuu bakalım eger devam edersee alırım bi bakım kremi falan

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nilimm86, Amphitrite+, ebru.e+, edda1985, EgeDenizi+, elacik, fırtınanınkızı+, Galateia, merve200

bende yapcamm hihihii:)

Fırtınacım ne demek kapıdan camdan dışarı bakmam Gitmeişken eğlen iyice. Hem kafanı dinle hemde eğlen canımcım.Bende İstanbul'a gitmek istiyorum ama böyle afedersiniz bazen popomu kaldırmaya bile üşeniyorum. Acaip üşengeç biri oldum ben. yoksa gitsem bi dünya arkadaşım var.Her gece alemlere akarız ama içimden gelmiyor bu ara. Bende sanki (Allah beterinden saklasın) şimdiye kadar hayatımın en zor dönemlerinden birini yaşıyorum. Hani elle tutulur hiç birşeyim yok gibi. ama her gecenin bir gündüzü varmış. Sabrediyor bekliyorum şimdilik.

amphiritcimm o üşengeçlik bendede varr bazen iki adım dışarı cıkmaya bile üşenıyorum

ama hayatımın en kötü dönemini yaşıyorum deme cidden allah beterinden saklasın neler neler var galiba arada bi polyanna olmak lazımm cidden işe yarıyor sevdiklerimizin varlıgının düşüncesii bilee bazen mutlu olmaya neden oluyor

ay kızlar hanı bır turk fılmı varya kız zengın koca bulmak için otele gıdıyor kendını çok zengın olarak tanıtıyor falan.
ay bende mı oyle yapsam ne..
ya ben tekım ya
emınım gece barda neyım bulurum bırını
haha
çerezlık ıyı olurr

ay işte özgurluk bu olmalı
şimdi hayatımda bır lale sogan kafalı bırı olaydı ne işin vardan tutta bende geleyım falan olurdu sonra kıskançlıklar falan aman ya boyle iyi valla tek başıma.

bosa gecırme fırtına guzelım tatılı
cerzlık olsun fena olmaz:1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3 Amaaannnn herkese mavi boncuk ver canım heveslensinler.sonra da hevesleri kursağında kalsın dermişim sırnaşık şey

fırtınam unutmaaa bekarlık sultanlıktırr diye boşuna demıyolarr valla doruu dıyolarr

herkese iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakim
keyifler nasil :1hug:
ben bugün cok iyiyim ya cok sükür
cok güzel bi gün gecirdim alisverise ciktim yarin dügün var oraya gidicez :)
kuzenim ve annem beni rüyalarinda görmüsler allah hayirlara cikarsin
annem cok destek cikiyo bana o olmasa neyapardim ben hep yanimda
icimi ona döktüm
tabi bide sizler yanimdasiniz ama ben cok iyiyim ya rabbim dualarimi kabul etti
sizler icinde dua ettim kizlar allah icinizi mutluluk ve huzurla doldursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…