kaydirigubbakcemile3 Amaaannnn herkese mavi boncuk ver canım heveslensinler.sonra da hevesleri kursağında kalsın dermişim sırnaşık şey
Canım sana şu şarkıyı hediye etmek geldi içimden :roflol:ay evet ya dagıtacam herkese mavı boncuk
ınş yabancılar çok olmaz
gunduz uyku gece eglence olcak
telımıde kapatacam
Güle güle canım. Unutma turp,sarımsak yasak :) Doktora gidilecek önce!kızlar cıkmam lazım kendinize iyi bakın sizleri sevıyorum görüşürüz
cenebazımm bu sanırım dönem dönem hepimize oluyorrr bende dün öyleydimm bi görsen durup dururken aglıyordum falan dizi izlerken en abuk sahnede gözlerim doluyoduu mevsimlerle falan alakalı galibaa bazen herşey cok boş gelıyor dünkü gibi bazendee ailemle bi arada olmak dunyanın en önemli şeyi gibi gelıyorr bu gelgitler hep oluyorr yaşamdan zevk almak ufacık seylerden mutlu olmayı bilmek lazım ama bazende başaramıyoruz iştee inan banada burası cok iyi gelıyoorrr o gunku buluşmadan sonraa odunuu bile düşünmez oldum insanın samimi arkadaslarının olması cok guzel biz hep yanındayızz kuşummmm
çenebazım dınlen bıguzel oleyse..
bazen ole hısseder ınsan kendını normaldır..dusunme
Canım bencede dinlen biraz bıcırıkım ya a.s.
çenem boş ver ya
her şey olacagına varıyor..
bugun aslında bır şey oldu ama her zaman aglardırm oturup zırıl zırıl ama şimdi amnnnnnnnn yaaaaaaaa
dedım.
afedersınız benım dışımda gelışen bır olay ve g..... yırtsam değişmeyecek.
dedım boşverdım
ben yara bantı yada super man degılım
o yuzden uzulmeyecem canım sıkılmayacak dedım.
yıpratmayacam kendımı
artık bundan sonrası için ben önemlıyım.
ne ailem nede başak bırı
kımseye degerınden fazla deger vermeyecem..
ay hemen bu olayın uzerıne
7 gunlugune tatıl planı yaptım
uzaklaşcam buradan
kafa dınleyecm
antalyaya gıdıyorum
ınşallah allahtan bır manı çıkmasa gıdecegım
ınanın eglencesı için değil
zor bır donem geçirdim kafa dınleyecem hepsı bu
5 yıldızlı bır otel ayarladım
kapıdan camdan dışarı bıle bakmam
slm kızlar,halen keyifsizim:a015:
fırtınanınkızı, Amphitrite+, Çenebaz+, ebru.e+, EgeDenizi, elacik, Galateia+, nilimm86+, prenses006, senza
herkese iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakim
keyifler nasil :1hug:
ben bugün cok iyiyim ya cok sükür
cok güzel bi gün gecirdim alisverise ciktim yarin dügün var oraya gidicez :)
kuzenim ve annem beni rüyalarinda görmüsler allah hayirlara cikarsin
annem cok destek cikiyo bana o olmasa neyapardim ben hep yanimda
icimi ona döktüm
tabi bide sizler yanimdasiniz ama ben cok iyiyim ya rabbim dualarimi kabul etti
sizler icinde dua ettim kizlar allah icinizi mutluluk ve huzurla doldursun..
sağol niloşum, siz olmasanız zaten kafayı yerdim, üstüne turp sıkıp kaydirigubbakcemile3
düşünmemeye çalışıyorum ebruşum, hepimize iyi gelecek bişeyler olsun... :Saruboceq:
bıcırıkın ayrılamadı burdan, bakim dedim neler konuşmuşlar, şimdi gidicem ama, bi güzel uyucam...
fırtınam işte benim de aradığım tam anlamıyla huzur
bi sahil kasabasına gitsem..... bikaç yıl yaşasam, domateslerim olsa bahçemde....
uzun uzun kendimle kalsam.....
kendime ayıracak vaktim olsa, süslenip püslensem biyere giderken......
stresten kavgadan uzak olsam olabildiğine..... :çok üzgünüm:
ajanım kimsesizim doğduğum yerde çalıyo..... aynen öyleyim ben de....
ama olsun siz varsınız, seviyorum sizi.... güzel olacak herşey....
ben yoktum ki :sm_confused:
sağolasın canım, ağzına diline sağlık, iyi olduğuna çok sevindim...
allah bozmasın, hep iyi ol
ya hangi kız tahammül ederki onaa hesabı öderr duygusuzluguna dayanırr yaa daha kaç zaman önce benle tanıştırıyodu o arkadaslarınıı şimdi bi başkası için hesaplar yapıyolarr ben hiç hazır diilim bunaa mutlu olması gereken oymuş gibi mutlu oluyor yaa
eski sevgilimi özlüyorum yenisiyle mutlu değilim
Eskisi beni terk etmişti etmeseydi devam eder miydi bilmiyorum bırakıcak raddelere gelıyordum onu da, o gıtmeseydı ben de terkedebilirdim, ama normal flört esnasında mutluydumçok, bununla artık hıc ıyı gıtmıyor Çok üzgünüm çoook
süreklı kavga haftada 2 defa kavga edıyoruz en az ve bu bizim normalimiz,
eskiyi özlüyorum özledikçe mi bundan soguyorum yoksa bundan sogudukça kaçmaya mı çalışıyorum bilmiyorum ama resmen evli çocuklu ev hanımı ve beş parasız kadınlar olur ya bir yerden para gelse boşuycam şu adamı diyenler aynı onlar gibi oldum
eskisi beni terkettiği için mi onu özluyorum bilmiyorum ya da ilk sevgılıme bıle katlansam sussam o bile aynıydı ya yani onla da devam etsem ederdim, hepsi aynı gıcık bu adamların
uffffff kızlar moralim pek bozukk yine dayanamadım face e baktımm arkadasınaa bişe demiş arkadasıda buna senide görcez yakında demiş o arkadasına sevgilisiyle ilgilii cok aşıksın gibisinden bi laf etmiş ne yanii bununda hayatına birimi girecek uff öffkafayı yicemm dayanamayıp bakıyorum işte:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?