Böcüğün yorumlarına hastayım valla ne güzel anlatmış maşallah kaydirigubbakcemile3canlarım çıkıyorum ben yaw... yavaş yavaş toplanıyorsunuz ama neyse... abimden fırsat kalırsa gelirim ...
annemin sergisine gideceğim öğleden sonra... sonra da kendi ellerimle mantı yapmak istiyorum... çok yoruldu kaç gündür yazık anneme yaw...
bu arada niloşum canım benim ; faretmez bitanem ... inana seni önemsemiş olsaydı da farketmezdi... al bana bak ...benimki beni önemsiyor güya ya ; yılbaşında msj attı ; yok doğum günümde iyi dileklerini iletti arkadaşımla eee noldu yani ... bana faydası ne bebeğim... inan başkasıyla birlikte olsa benim de canım yanar aynen senin yandığı gibi ...
ama ben bu acıyı kendime bilerek yaşatmamalıyım demi... niye çünkü o başkasını sevecek diye ben niye üzülmek zorunda olayım ki ... ha kulağıma gelir illa ki canım çok yanar... ama en azından kendim için kulağıma gelecek en ufak fısıltının "f" sine bile izin vermiyorum...
Böcüğün yorumlarına hastayım valla ne güzel anlatmış maşallah kaydirigubbakcemile3
Böcük bu ne sergisi ya merak ettim? Ayy mantı demek söylenir mi bu şimdi rejimimim ilk gününde :mymeka:
Seni kaçıran adam kendi haline üzülsün.Bu devirde kaç kız mantı yapabiliyor kendi elleriyle :dilcikar: Hadi öptüm canım. İyi eğlenceler ve ayrıca afiyet olsun şimdiden :)
zamanla geçiyor işte... öğrendik hepimiz değil mi... zamanla azalacak ve başka aşklar kapımızı çalacak... o zamana kadar yaşadığımız anlar içinde kendimize eziyet etmeyelim hatta özgürlüğün tadını çıkaralım... aynı fırtınam gibi :) bir ilişkimiz varken ne yapamayacaksak hepsini yapalım...
anlaştık mı kuzum benim ... telli turnanın sözünü dinle emi :)))
Canım o mesajım her zaman için geçerli a.s.B]amphitrite'm,ne çok iyi geldi geceki mesajın öle yaa seviorum sizi kızlarŞeniz
kızlar size bi haberim war bnm odun birisi ile çıkmış fakat ne olduysa bu ayrılmış kızdan yada kız onu bırakmış ve çıktığı kız şuan başkası ile konuşuyormuş.. ve bizim bu odun şuan bunalımdaymış.. bni düşnüyormuş sürekli yakın zmnda umarım msj atar şaşkoloz ama affetmycem bu sefer.. kpımda köpek olması lazmkaydirigubbakcemile3
Aha bak Niloş bu mesaj tam senin olayının üstüne geldi.Kapak olsun bu sana :) Bak gördün mü?Adam nasılda bunalıma girmiş.Oh olmuş cidden:) Eden bulur gerçekten.Var ya ilâhi adalet gerçekten var alkisalkisalkiskızlar size bi haberim war bnm odun birisi ile çıkmış fakat ne olduysa bu ayrılmış kızdan yada kız onu bırakmış ve çıktığı kız şuan başkası ile konuşuyormuş.. ve bizim bu odun şuan bunalımdaymış.. bni düşnüyormuş sürekli yakın zmnda umarım msj atar şaşkoloz ama affetmycem bu sefer.. kpımda köpek olması lazmkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?