Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

dayanamıyom cenebazım yaa bakmak ıstıyorum ama hiç böle bişeyle karşılaşcamı tahmin edemezdim buna asla dayanamam dıyodum yaa cektigim ask acısı falan değil artık baska bişey bu benı o kadar kullandı şimdi hiç bişe olmamış gibi ne kadar rahat ben bunu anlamıyorumm kafayı yicem yaa bikez olsun arasaydı bikez sadece bi kez olsun böyle olmıcaktım eminim bunaa bikez olsun önemseseydi şimdi öyle gözumde buyudukii onun sevdigi kız olmayı cok isterdım benım ıcın acı cekmesini cok isterdim

Merhaba kızlaaarrr!!!!
Nilooooşşş al benden de sana biraz dayak :mymeka:
Şaka bi yana canım Böcük'ün dediği doğru.Bak ancak kendini üzdüğünle kalıyorsun. Eğer o başka biriyle bir adım atmaya karar verdiyse buna engel olamazsın ki canım.Sadece kendini üzdüğün yıprattığınla kalırsın. Evet insanın zoruna gidiyor.Gerçekten zor kabul ediyorum fakat sen güçlü olmak zorundasın.Bak son güzel iyi gülermiş hem hihoyyyt

ya bu normal biri değil kızlar arkadasları bile hep yorum yazmış bunalımlıı birii sınavlarına bile girmiyomuş okula bile ugradıgı yokmuşş ayrıca ne duygusunu belli eden ne de cömert olan biri cimrinin teki ve de cok cirkinn her türlü kötü özellik varken bulması bulabilmesii bunlara katlanıcak benden baska bi saftirigin oldugunu bilmek cok üzüyo beni yaa ya ben cok kıskancımdır ay böle bişeye nasıl tahammul ederim yaa bana ait diil o artık evet ama benden ayrılırken bi daha asla sevemem demeler yok ben sorunluyum demelerr yalana tahammulum zerre kadar yok benı kullandıı şimdii seytan dıyo msj at en azındann vicdanı rahat etmesin huzursuz olsun

canlarım çıkıyorum ben yaw... yavaş yavaş toplanıyorsunuz ama neyse... abimden fırsat kalırsa gelirim ...

annemin sergisine gideceğim öğleden sonra... sonra da kendi ellerimle mantı yapmak istiyorum... çok yoruldu kaç gündür yazık anneme yaw...

bu arada niloşum canım benim ; faretmez bitanem ... inana seni önemsemiş olsaydı da farketmezdi... al bana bak ...benimki beni önemsiyor güya ya ; yılbaşında msj attı ; yok doğum günümde iyi dileklerini iletti arkadaşımla eee noldu yani ... bana faydası ne bebeğim... inan başkasıyla birlikte olsa benim de canım yanar aynen senin yandığı gibi ...

ama ben bu acıyı kendime bilerek yaşatmamalıyım demi... niye çünkü o başkasını sevecek diye ben niye üzülmek zorunda olayım ki ... ha kulağıma gelir illa ki canım çok yanar... ama en azından kendim için kulağıma gelecek en ufak fısıltının "f" sine bile izin vermiyorum...

zamanla geçiyor işte... öğrendik hepimiz değil mi... zamanla azalacak ve başka aşklar kapımızı çalacak... o zamana kadar yaşadığımız anlar içinde kendimize eziyet etmeyelim hatta özgürlüğün tadını çıkaralım... aynı fırtınam gibi :) bir ilişkimiz varken ne yapamayacaksak hepsini yapalım...

anlaştık mı kuzum benim ... telli turnanın sözünü dinle emi :)))

Şimdi belki beni diğer kızlar topa tutar ama yinede söyleyim.
Eğer nasıl olsa o benden çıktı artık her hâlükarda asla üzülmem.Bana ne derse dersin üzülmem diyorsan ve eğer kendini daha rahat hissedeceksen,rahatlayacaksan mesaj atıp haddini bildirebilirsin. Fakat mesaj atıp da tekrar başa saracaksan canım sakın atmaaaaaa!!!!!!!

ohooo herkesler burdaaa slm kızlar,nilim noldu yaa biliyorum kabullenmesi çok zor ama malesef mutlu olmayı haketmedikleri halde en çok mutlu olanlaryine onlar,gerçi kimsenin iç yüzünü bilemeyiz mutlu mu mutsuzmu neler yaşıyo değilmi,sen Allaha havale et inanki ilahi adalet yerini bulur birgün,hem niye face.e falan bakıyosun yasaklamadıkmı bakmıcaksın hiçbişekilde bişi öğrenmiyceksin,göz görmeyince gönül katlanıyor ancak,üzülme kuzum yaa bu da geçecek sonra yeni birisi çıkcak onunla uğraşırken bi bakcanki eser kalmamış bundan şutarafagittiamphitrite'm,ne çok iyi geldi geceki mesajın öle yaa seviorum sizi kızlarŞeniz

selam kızlar...........
nılloş sanabırde benden dayak
dünkü turp yaramış sana...

canım böcüğe katılıyorum.o şu anda senin yanında değilse ne cehenneme giderse gitsin.
tınnnnnnnnnnnnn ol..
bak bunlara alıştırman gerekıyor seni..
ha gördüysende elbet bır kaç gün moralın bozulur üzülür ağlarsın ama sonra eski nil olursun..
ayrıca seninki aşk değil.hırs intikam ve kin..

aynı duyguları bende hissettim.
ama bak şöyle düşün.
geçmiş geçmişte kaldı.sende isteyerek yaptın.sonuçta o zorlamadı.
haaaa hayat yaşam devam edıyor. Demekkı o bundan sonra senin gibibirisini bulamaz.
demekki o kaybetti.
ona ev araba almadın ya.yada işe neyim sokmadın ya.
hepimiz yaptık birşeyler. sevgiliyken yapılan şeyler bunlar.
ama bak o artık bundan sonra senın gibi seven fedakar kızı kaybetti.
senin gibi birirni bulabilirmi tabıkı hayır...

eger onun niyeti seni kullanmak emeğini paranı pulunu duygularını kullanmak iseydi bu kul hakkına girer muhakka fazlasıyla çıkar.
aha ben şahidim buna.
allah kimsenin hakkını parasını pulunu kimsede bırakmıyor.

Böcüğün yorumlarına hastayım valla ne güzel anlatmış maşallah kaydirigubbakcemile3
Böcük bu ne sergisi ya merak ettim? Ayy mantı demek söylenir mi bu şimdi rejimimim ilk gününde :mymeka:
Seni kaçıran adam kendi haline üzülsün.Bu devirde kaç kız mantı yapabiliyor kendi elleriyle :dilcikar: Hadi öptüm canım. İyi eğlenceler ve ayrıca afiyet olsun şimdiden :)

canım telli turnam saolasınn biliyorum haklısın ondan haber almasam en iyisi olucak onuda bılıyorum ama duramıyorum işte bakmadan

birde normal biri olsaydı eger o yani adam gibi ayrılsaydık mantıklı sebeplerle ve adam gibi bi erkek olsaydı ilişkideki rolünü adam gibi üstlenseydi ben bu kadar takılmıcakytım bu duruma ama böyle karakterde birinin sevgilisi olabilme ihtimali bile garip gelıyor bana ayrıca allahından bulsun o bulacak da eminim ama ben böyle dedigim haldee su an mutsuz olan onu dusunen benım o ise sevgili planları yapıyorr normal biri olsaa sevgiliisi olsaa hiç cnm yanmazz ama benım saflıgımı kullandı resmen paramı pulumu buna ragmen hangi kız ona tahammul eder dıyodum demekki edıyomuş

kızlar erkekler mutlu olmasalar bıle içi içlerine yeseler bile mutluluk maskesı takıyorlar........
bakın hayat bunları öğretecek size..
bakın ben kendımden örnek vereyım.
banada uzaktan bakan biri yada benı gözetleyen benı kıskanan biri kötü olmamı isteyen biri benım yaşamıma baksa....
ay inanın kıskançlığından çatlar ölür..
çünkü ben çok iyi maske takıyorum artık..
o yüzden bunlara fırsat vermiyorum..

kızlar size bi haberim war bnm odun birisi ile çıkmış fakat ne olduysa bu ayrılmış kızdan yada kız onu bırakmış ve çıktığı kız şuan başkası ile konuşuyormuş.. ve bizim bu odun şuan bunalımdaymış.. bni düşnüyormuş sürekli yakın zmnda umarım msj atar şaşkoloz ama affetmycem bu sefer.. kpımda köpek olması lazmkaydirigubbakcemile3

nilim sen kendini tanıyorsun...
sen onuda tanıyorsun...
eeeeee demekki sen değil o kaybetmiş.

ve siz ayrılmasaymışınız demekki sülük gibi hep kanını emecekmiş..
iyikide ayrılmışınız o zaman

fırtınam cok haklısın benimki öfke kin nefret ask falan diil cunku sevseydım eger nolursa olsun mutlu olsun isterdım ama ben şimdi o adinin yüzüne bakıp tükürmek tokadı yapıştırmak istiyorum ve her gecen gun mutsuz oldugu haberını duymak ıstıyorumm

evet ilişkimde bi cok fedakarlık yaptım ama kendi agzıylaa esas alinin o olmadıgını ögrenene kadar yanii resmen rol yapmışş benle oynamışş hevesi geçincede gercek bunalımlı ali ortaya cıkıvermişş bu adam abuk alışkanlıkları olan ailesini bile sallamayan arkadaslarından bile zaman zaman soguyan bi adam normal biri değil bunları ne yazıkki ayrıldıktan sonra söyledii bilsem böle oldugunuuu yaklaşmazdım bilee hırsımdan cıldırıcamm msj atsam cvp ta vermicek ve işin aslınıda bilemicemm kudurucam resmenn

prensesimm sende haklısın bakmamam lazım ama olmuyor iştee mutlu olamaz olamıcakdaa diyelim sevgilisi varr yinede huzursuz edicem onuu ilişkilerini bozmak için elimden geleni yapacam ben böyle biri diilim hiç değilim hemdee ama kinimi anlatamam varyaa dişlerimi sıkmadann basıma agrılar girdi sabahtan berii

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ah yllka o dedigin benımde başımda gelir inşallah tek istegim köpek gibi sürünsün kapımdaa ve ben istemıyım onuu içimde uhde kaldı resmenn yaa

nilim mesaj falan atma...........
sallayacakmı sence sallamayacak...
ancak g.................. kalkacak
aaaaaaaaa kıza bak hala peşimde benı unutamamış demekki diyecek

Aha bak Niloş bu mesaj tam senin olayının üstüne geldi.Kapak olsun bu sana :) Bak gördün mü?Adam nasılda bunalıma girmiş.Oh olmuş cidden:) Eden bulur gerçekten.Var ya ilâhi adalet gerçekten var alkisalkisalkis
Valla milkacım çok sevindim bu habere.Eeee etme bulma dünyası işte.Biz beddua etmesek de Allah görüyor, kimsenin ahı kimsede kalmıyor.Biz üzülürken ben zaten hiç inanmıyorum ki onların mutlu olacaklarına. Mutlu olduklarını sansalar da söner o mutlulukları...Geriye hüzün ve pişmanlık kalır.

kızlar sürünürler hemde öpek gibi hiç merak etmeyin......
evli barklı adam bile kapıma geldikten sonra sizinkiler haylı haylı gelir.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…