O yüzden boşver görüşme. Zaten eminim ki kız ister istemez kıskanıyordur seni. Belki amacı da olanları anlatıp yardım istemek değil, senin ağzını aramaktır.İşte acaba seninle görüşüyor mu falan.Görüşme o yüzden canım.peki kızlar bakayım belki görüşmeyiz...
olmadı bahane üretirim....
zaten kız olayları hep kendi açısından anlatıyo, herşeyi abartıyo, onun ağzından dinlemek beni sadece sinir eder.
çünkü biraz kendi dünyasında yaşıyo, kendi inandıklaını doğru sanıyo...
Sonucunu burdan paylaş mutlaka bizimle canım.Fakat zaten ayrısınız yani bundan kötü ne olabilir ki. O yüzden karar verdin ve yaptın. sonucuna her şekilde hazırsın.Rahatla artık.bence de çenebazim sakin gorusme o kizla, birde oyle birsey var ki sevdiginin sevgilisi daha çok aci çekiceksin ne kadar merakta olsa bosver bulasma bu kiza derim
Bu arada mailim yolladim ahmet kaynin sarkisiyla vakit tamam seni terkediyorum :=(
Nilim senin dedigin gibi yolladim, ama içim oyle bi yandan huzursuz korkuyorum ki ters bi tepki alicagim
Sonucunu burdan paylaş mutlaka bizimle canım.Fakat zaten ayrısınız yani bundan kötü ne olabilir ki. O yüzden karar verdin ve yaptın. sonucuna her şekilde hazırsın.Rahatla artık.
elacım msnden sil diye niye diyoruz, gözün hep orda olmasın, sürekli kafanı kurcalamasın...
online mı offline mı, yok iletisinde ne yazıyo, yok bana mı dedi acaba...
en iyisi hiç görmemek.... a.s
aldık bile kolonyacım, niye küsüştünüz canım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?