Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

peki kızlar bakayım belki görüşmeyiz...
olmadı bahane üretirim....
zaten kız olayları hep kendi açısından anlatıyo, herşeyi abartıyo, onun ağzından dinlemek beni sadece sinir eder.
çünkü biraz kendi dünyasında yaşıyo, kendi inandıklaını doğru sanıyo...

kızlar cıkmam lazım görüşürüz sonraa

cenebazım bence uzak durr üzülmee kuşum öpyüom

O yüzden boşver görüşme. Zaten eminim ki kız ister istemez kıskanıyordur seni. Belki amacı da olanları anlatıp yardım istemek değil, senin ağzını aramaktır.İşte acaba seninle görüşüyor mu falan.Görüşme o yüzden canım.

Sonucunu burdan paylaş mutlaka bizimle canım.Fakat zaten ayrısınız yani bundan kötü ne olabilir ki. O yüzden karar verdin ve yaptın. sonucuna her şekilde hazırsın.Rahatla artık.

olabilir fibritim.... ama sinir harbi içindeydi, ağlaya ağlaya anlattı telde...
acıdım ben de.... ooof istemiyorum dertlerini de sevinçlerini de....
hala kanka ayağı yapıyolar.....
ben ağlama krizlerine girdiğimde hiçbirini arıyamıyodum ama, nasıl kankalık bu... (

Sonucunu burdan paylaş mutlaka bizimle canım.Fakat zaten ayrısınız yani bundan kötü ne olabilir ki. O yüzden karar verdin ve yaptın. sonucuna her şekilde hazırsın.Rahatla artık.

tabiki paylasicagim cnm sizin gucunuzle bi sekilde ii olabiliyorum ii ki varsiniz..
yaa ben ama msnden silemiyorum kalsa acaba kotu mu ki?

grsrz nilim çok tsk ederim

elacım msnden sil diye niye diyoruz, gözün hep orda olmasın, sürekli kafanı kurcalamasın...
online mı offline mı, yok iletisinde ne yazıyo, yok bana mı dedi acaba...
en iyisi hiç görmemek.... a.s

elacım msnden sil diye niye diyoruz, gözün hep orda olmasın, sürekli kafanı kurcalamasın...
online mı offline mı, yok iletisinde ne yazıyo, yok bana mı dedi acaba...
en iyisi hiç görmemek.... a.s

yaa yapamiyorum cnm ya simdi ben ekledim tekrardan, nsl sileyim yapamiyorum belki bi yanda konusmaya çalisir ama cvp vermem ona
bu arada cnm bak kaç kisi bu kizla gorusme diyor guvenilmez senin ii niyetini kullanir, bu kadar ii gonulu olma bence.Hakkinda olmadik yerden birseyler aktarir oglana dedigim gibi guvenme

Bencede sil ama engelleme canım. O isterse sana yazsın o zaman.Umarım bizim düşündüğümüz gibi olmaz, güzel şeyler olur.
Çenebazım sende onların kankası değilsin ya boşver.
Kızlar bende çıkıyorum.Valla gözlerim acıdı PCye bakmaktan. Öpüyorum hepinizi muck muck muck...

Bencede sil ama engelleme canım. O isterse sana yazsın o zaman.Umarım bizim düşündüğümüz gibi olmaz, güzel şeyler olur.
Çenebazım sende onların kankası değilsin ya boşver.
Kızlar bende çıkıyorum.Valla gözlerim acıdı PCye bakmaktan. Öpüyorum hepinizi muck muck muck...

aldık bile kolonyacım, niye küsüştünüz canım :1hug:

yaa geldim canım ben sen çıkma ya,
küsüştük işte kavga ettık ben dellendım bıraz bıraz da o hata yaptı ama aramıyor acmıyor da telefonu, bugün de bır yere gıdıcektık ama acmadı bıde

senın eskısının yenı kız arkadası mı arıyor senı ben mı oıyle anladım ya fisfisfis

opuyorum kizlar çok tsk ederim yorumlariniz desteginiz için

galiba yine site kafayi yiyor çifter çifter gidiyor mesajlar :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…