Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

görüşürüz elacım :1hug:
kolonyacım benden sana tavsiye, ilişkinizi yıpratma... kavga etmeden vıdı vıdı etmeden alttan hallet işlerini...
yani ne bileyim, erkekler vıdı vıdı yapan kızlardan korkuyo, hoş ben vıdı vıdı nedir bilmem de başım göğe mi eriyo :sm_confused:
ama ne bileyim, madur durumda gibi olursan kıyamaz sana kaydirigubbakcemile3
zaten yürümüyosa da bence iki tarafın da sağlığından olmasına gerek yok...
bi süre sonra iki taraf da bakmışın hasta insan olmuş...
canım benim durum biraz tuhaf, çok eski hikaye, ama işte eskiyemiyo bi türlü....
ben bu insana aşık oldum, bişey yaşamadık ama bana her türlü gel geli yaptı, meğer sevgilisi varmış....
ben de kaçtım, uzak dursunlar benden diye, kurtulamadım, kanka olduk... klava:

kız cenebaz haklısın zaten son 3 gundur bozuldu bak cuma cmtesı aha da pazar işte kapı duvar
vıd ı vıdı bende cok kolay yapabılırım ama yapmıyodum cunkü yapınca kavga cıkıyor dıye
tam olarak sırf benım vıdım degıldı ya olay cok karmasık anlatılcak gıbı degıl.

senın hıkayen cok fazla garıp ya benım cıktıgım bu cocukla eskı hıkayeme benzıyo
bız de ayrıldıydık onun yenı kız arkadası bana maıl falan atıyodu
ama öle kankı gıbı degıl,
senınkıde kankı ayagyla snın sevıp sevmedıgını ogrenmeye calısıyodur
ya kızın baska kankısı mı yok gıt allasen
kız senınle cıktıgını bılıyodur uzak tutsun dye yapıodr

kolonyam biz çıkmadık ki... ben öğrendiğim an fırladım, o gazla şehri işi bile değiştirdim kaydirigubbakcemile3
gerçi şu anda bu karar için kafayı vurmuyo değilim yani, zaten neye yaradı, arkamdan onlar da geldi :roflol:
amaaaan ayy var ya...... uzak tutun beni uzak, uzak durun bana uzaka :teytey:
tarkan bunlara söylemiş bu şerkıyı sanırsam :)))

kuşum ben yorgun savaşçıyım bugün biraz, çıkıyorum güzellik, sen çıkma dedin diye durdum bak :1hug:

komedi olmus tatlım senınkı ya, senın kaderın onlarla mı cızıldı yoksa :) delikafadulden
bır de brı yıgın yani tek kendı ya da aılesı falan da degıl sevgılılerı ehehehe
kaydirigubbakcemile3 aman gulmeyım basıma gelmesın ya cok fenamış, halbukı ogrendın cıkcaktın dıgerını düşman askeri püskürtcektın eheheh baksana saf kız gelmıs,
senınle olanlardan haberı var mı kızın pekı ?
kızım bır de aramıyo acmıyo benımkısı sence bı tanıdıgını arayayım mı işler ıyıce sarpa sarsın? kaydirigubbakcemile3

yok kız kızın haberi olur mu hiç kaydirigubbakcemile3
beni püskürtür valla ağrı dağının ötesine :roflol:
ay ben mi dedim, gelin yakama yapışın, kanka olalım...
kızı ilk gördüm, ilk dakika boynuma atladı, bütün gün yanaklarımı sıkıp durdu, benseni çok sevdim, çok sevdim kaydirigubbakcemile3
gerçi o da az cin değil, sanırım düşmanını yanında tut taktiği izliyodu...
amaan... görüşmüyodum ben bunlarla kaç aydır... msnde de hep engelliler.
ama ne fayda işte ulaşmak isteyen telle ulaşıyo...

kızlar selam kac gundur kkda sorun wardı giremedim sonrada birden keyifsizleştim girip bakmadım hiç geçmişide okuyamadım öle keyifsizimki içimden hiç bişiy yapmak gelmiyo özledim burdaki muhabbeti bi bakıyım die girdim milka çıtır gofretime selam

ooo kolonyamda katılmıs aramıza hoşgeldim canım kötü gidiyo herhalde geçmişinde okudum birazcık sanırım ewet onlar terkedince daha çok özleniyo şahsen terkettigim kimseyi özlemedim öyle umrumda olmadı bazen olsa nasıl olurdu dedimişimdir ama ötesi yok yaniiiiii tartışalım bu konuyu bakalım kızlar ne diyo??

yaa kizlar geçen sene 6 mayista bitmisti iliskimiz, aradan 1 sene geçti bakin hala ayni durumdayim ama biraz daha guçlu allahima sukur

gerçi o da az cin değil, sanırım düşmanını yanında tut taktiği izliyodu...

nevet kız düşmanını yakın tut yapmıs sana
o
bıde kendı işlerıyle senı bogup senın hayatının kötu gıtmesını saglıcak
benım de öle bı kanka taklıdı arkadasım vardı
durrrrmadan derdını anlatıo bana gelıp tum gun dınlettırıo boguncaya kadar
bılerek yaptıgından emınım cunku ben ondan sevgılım oldugunu saklıyordum ama o ınadına gıbı gelıp anlatıyo samımı oluo bulusuyoz bırakmıo yapısıo yakama
emındım yani öle oldugundan. senınkı de gızlı düşman.

yaa kizlar geçen sene 6 mayista bitmisti iliskimiz, aradan 1 sene geçti bakin hala ayni durumdayim ama biraz daha guçlu allahima sukur

püff kız cok fazla olmus
ben de gecen yılkını hatırlıom hep bızım de o tarıhte baslamıstı sonra bıttı
unutmak lazım yenı aşk yap yapabılıosan .

bılıom kız terkedınce kopek oluverıyom pesınde ıkı dakıkada, terketmez sanırım su an yıne o yuksek egosunu tatmın ıcın sıkı saglam ınatlarından bırını yapıo demın ona karar verdım .
terkettıklerımı özledım mı özlemedım mı , terkedıp ay etmeseydım dedıgım oldu tabı

slm kızlar pesscim girmişsin karşıalamıyoruz slm fibritcim çenebazım nilim elacık hepinize slm :))

iim canm alışweriş yaptım bugün bol bol çantalar ayakkabılar pantolanlar hepsini aldım:))) sevgilimle barışamadım ya hırsımı onlardan çıkarıyorumkaydirigubbakcemile3sen nasılsın cnm?

Selaam seker gacilar..
Napaysunuz?
Ben cok iyiyim... Hata superim...
Heer yonden...
Yazda geliyo, izinde yaklasti..
Ohhh daha ne isterim:sm_cool::sm_cool:

iim canm alışweriş yaptım bugün bol bol çantalar ayakkabılar pantolanlar hepsini aldım:))) sevgilimle barışamadım ya hırsımı onlardan çıkarıyorumkaydirigubbakcemile3sen nasılsın cnm?

cnm iyiyim bende keyfini baya çikartmissin ii yaptin en iyisini yaptin alkisalkisalkis
Benim fazla keyfim yok bugun sevdigime son bi mail gonderdim ama içim çok huzursuz mirmirmirmir

ben kötüyüm be çukulatam bnmkinden ses yok ama yeni şeyler öğrendim biri ile çıkmış ama kız buna tekme koymuş :)) şuanda bunalmdakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…