Iyi yapmisin canim..
Yaz geliyo yapmak lazim alisverisleri...
Selaam seker gacilar..
Napaysunuz?
Ben cok iyiyim... Hata superim...
Heer yonden...
Yazda geliyo, izinde yaklasti..
Ohhh daha ne isterim:sm_cool::sm_cool:
ben kötüyüm be çukulatam bnmkinden ses yok ama yeni şeyler öğrendim biri ile çıkmış ama kız buna tekme koymuş :)) şuanda bunalmdakaydirigubbakcemile3
ben kötüyüm be çukulatam bnmkinden ses yok ama yeni şeyler öğrendim biri ile çıkmış ama kız buna tekme koymuş :)) şuanda bunalmdakaydirigubbakcemile3
Iyi yapmis kiz.. Halleri bu olucak iste..
Kötü olma kuzu ya niye kotu olucaksin...
Yaz gelsin bak yeni asklara dogru yelkenler acilirkaydirigubbakcemile2...
Daha iyi olursunuz insallahh...
öle işte yaptık cnm alışwerişi herhafta çıkıyorum sinirimden:roflol:
yaaa cukulatacigim bende o heyecandayim tam 43 gunum kaldi allah nasip ederse :sm_cool: artik iyice daraldim ihtiyacim var guzel bi tatile
cnm bu haberi duymak bile insani hafifletiyor sen beklemede kal bence bakarsin tipis tipis isteyecek tekrar seni, bunlar oyle kiymet sonradan biliniyorklava:
bilmiyorum elacım dğerimi anlar umarım o odunklava:herkes bnm gibi değil kıza bak tekmeyi basmış buna buda bunalmda tabi hem bni kaybetti hmde kız tekme wurdualkisalkisalkis
gördüm sabah elacım yazmıştın en iisi tabi hayrlısı.. ii bi msj olmuş umarım anlar değerini bi gün pisman olur
bakin kizlar son mailimi attim ama içim oyle huzursuz ki, mecburen yapmaliydim bunu yoksa hiç bir sonuca varamam. Ya belki bununla geri doner ki hiç sanmiyorum ya da sevinir ki kurtuldum diye :=/
ARTIK IYICE BUNALDIM BENDE YLLKACIM MECBUREN BUNU YAPTIM :1no2:
AMA HALA MSNDEN SILEMEDIM ONA VARMIYOR ELIM
esas bız tekmeyı vurmamız lazım ama gelde ıcıne soyle, baslarına bırsey geldıgınde yıne uzulen bız oluyoruz
elacik kız msnde sureklı gorunmesen daha ıyı degıl mı
ya da gorun ama sureklı mutlu da gorunmeyı unutma, normalde öle yapılır
SU AN MSNIMDE COK YORULDUM YAZILI CNM SONRA S 43 YAZDIM O DA TATIL ICIN GUNLERIMI SAYIYORUM :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?