Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Selaam seker gacilar..
Napaysunuz?
Ben cok iyiyim... Hata superim...
Heer yonden...
Yazda geliyo, izinde yaklasti..
Ohhh daha ne isterim:sm_cool::sm_cool:

yaaa cukulatacigim bende o heyecandayim tam 43 gunum kaldi allah nasip ederse :sm_cool: artik iyice daraldim ihtiyacim var guzel bi tatile

ben kötüyüm be çukulatam bnmkinden ses yok ama yeni şeyler öğrendim biri ile çıkmış ama kız buna tekme koymuş :)) şuanda bunalmdakaydirigubbakcemile3

Iyi yapmis kiz.. Halleri bu olucak iste..
Kötü olma kuzu ya niye kotu olucaksin...
Yaz gelsin bak yeni asklara dogru yelkenler acilirkaydirigubbakcemile2...
Daha iyi olursunuz insallahh...

ben kötüyüm be çukulatam bnmkinden ses yok ama yeni şeyler öğrendim biri ile çıkmış ama kız buna tekme koymuş :)) şuanda bunalmdakaydirigubbakcemile3

cnm bu haberi duymak bile insani hafifletiyor sen beklemede kal bence bakarsin tipis tipis isteyecek tekrar seni, bunlar oyle kiymet sonradan biliniyor klava:

Iyi yapmis kiz.. Halleri bu olucak iste..
Kötü olma kuzu ya niye kotu olucaksin...
Yaz gelsin bak yeni asklara dogru yelkenler acilirkaydirigubbakcemile2...
Daha iyi olursunuz insallahh...

öle çukulatam ama sana başka bişey sölicem dur özelden msj atıom ok

öle işte yaptık cnm alışwerişi herhafta çıkıyorum sinirimden:roflol:

Ohhh en iyisi valla...
Morale birebirgamyoncuiremsu
Tabi cebede ayrica birebirkaydirigubbakcemile3

yaaa cukulatacigim bende o heyecandayim tam 43 gunum kaldi allah nasip ederse :sm_cool: artik iyice daraldim ihtiyacim var guzel bi tatile

Sanada fazla bisey kalmamis..
Valla canim aynen ya benimde acayip derecede ihtiyacim var...
Bi tek izin zamani geldigi zaman rahat bi nefes alabilyoruz zaten...

cnm bu haberi duymak bile insani hafifletiyor sen beklemede kal bence bakarsin tipis tipis isteyecek tekrar seni, bunlar oyle kiymet sonradan biliniyor klava:

bilmiyorum elacım dğerimi anlar umarım o odunklava:herkes bnm gibi değil kıza bak tekmeyi basmış buna buda bunalmda tabi hem bni kaybetti hmde kız tekme wurdualkisalkisalkis

bakin kizlar son mailimi attim ama içim oyle huzursuz ki, mecburen yapmaliydim bunu yoksa hiç bir sonuca varamam. Ya belki bununla geri doner ki hiç sanmiyorum ya da sevinir ki kurtuldum diye :=/

BU SANA SON MAILIM ICIMDEKI BÜTÜN UMUTLARI HERSEYI ALIP GÖTÜRDÜN.
HIC BIRSEYE INANMAYIP SILIVERDIN, SÖYLEMESENDE BENI SEVEMEDIGINDEN EMINIM.
SEVEN INSAN BU KADAR CEKTIRMEZ, SEVDIGINI BU VAZIYETE GÖRÜP DAHA FAZLA DAYANAMAZ.
AMA ARTIK HAYATINDAN YOK OLUCAGIM, BIR GÜN BENI ANLIYACAKSIN,
BENIM DEGERIMI HIC BIR ZAMAN ANLAMADIN VE ANLAMIYACAKSIN.
SANA YAPTIGIM TÜM FEDAKARLIKLARI SENI SEVDIGIM ICIN YAPTIM.
BIRLIKTE HERSEYI ASABIRLIDIK AMA ISTEMEDIN.
HER SABRIN BI SONU VAR DERLER YA BENIM SABRIM DA TASTI, ANLADIM KI SENINLE BI HAYAT KURAMICAGIM MEHMET. NE YAPARSAM YAPAYIM SONU YOK. HERSEY TÜKENDI INANCIM KALMADI. BUNU SEN ISTEDIN.
ARTIK VICDANINLA BAS BASA KAL..
O DA BIRAZ ICINDE INSANLIK VARSA TABII.

HOSCAKAL

bilmiyorum elacım dğerimi anlar umarım o odunklava:herkes bnm gibi değil kıza bak tekmeyi basmış buna buda bunalmda tabi hem bni kaybetti hmde kız tekme wurdualkisalkisalkis

esas bız tekmeyı vurmamız lazım ama gelde ıcıne soyle, baslarına bırsey geldıgınde yıne uzulen bız oluyoruz

gördüm sabah elacım yazmıştın en iisi tabi hayrlısı.. ii bi msj olmuş umarım anlar değerini bi gün pisman olur

bakin kizlar son mailimi attim ama içim oyle huzursuz ki, mecburen yapmaliydim bunu yoksa hiç bir sonuca varamam. Ya belki bununla geri doner ki hiç sanmiyorum ya da sevinir ki kurtuldum diye :=/

Iyi mail olmus..
Bakalim bisey yazicakmi o...
Artik bu mailden sonra bisey yapma cnm...
Ne biliyim mesaj yada yine bi mail aramak filan...
Seviyosa biseyler olucaksa döner zaten sana geri..

ARTIK IYICE BUNALDIM BENDE YLLKACIM MECBUREN BUNU YAPTIM :1no2:
AMA HALA MSNDEN SILEMEDIM ONA VARMIYOR ELIM

ii yapmışsın bırak bundan snra o bişeylşerişn değeri anlasın koşsun pesinden bn öle yapıyorum aramıyorum sormuyorumm msnlerden sildk telefon haricinde bana ulasacağı hiç bişey yok hee bide facebooktan msj atar ki o bnde ekli değilşakkıdıartık bıraktım o savassn bnm için:dilcikar:

esas bız tekmeyı vurmamız lazım ama gelde ıcıne soyle, baslarına bırsey geldıgınde yıne uzulen bız oluyoruz

ben tekme vurmam ki değeri anlasın her kız gib tekme atarsam bnm farkım ne olcak:)) bırak yesin o tekmeyi tüketsn bişeyleri er yada geç msj atcak döncek bana :))ammada kesin oldukaydirigubbakcemile3

INSALLAH KIZLAR SEVDIGINIZ GERI DONER SIZE BENIM UMUDUM YOK HIC UMARIM SIZE OLUR, GUZEL HABERLER ALIRIM SIZDEN

ZATEN CUKULATACIGIM ARTIK SON MAILIM DIYE YAZDIM KESINLIKLE BU SAATEN SONRA BIRSEY YAPMAM HEEE MSNDE KONUSURSA KESTIRMEDEN KONUSURUM O KDR ZATEN TELI YOK BENDE DEGISTIRMISTI BITTIGINDE, BENIMKINI TEKRAR VERMISTIM GECENLERDE SORDUM EKLEDIN MI DIYE MAILERIMDE DURUYOR DEMEZ MI klava:

elacik kız msnde sureklı gorunmesen daha ıyı degıl mı
ya da gorun ama sureklı mutlu da gorunmeyı unutma, normalde öle yapılır

aman boşwer canım ya kısmetse olsun yoksa olmasın boşwer gençsin güzelsin sana sevgilimi yok amann salla gitsin bir secgili gider diğeri gelirralkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…