Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

SU AN MSNIMDE COK YORULDUM YAZILI CNM SONRA S 43 YAZDIM O DA TATIL ICIN GUNLERIMI SAYIYORUM :sm_cool:

bana kalırsa elacım sil engelle derim ama en iisini sen bilirsin böle kolay unutamassın ki sen heran nickinde ne yazıo die düşünmekten sil bnce.. ama yine sölüyorum sen bilirsin

bana kalırsa elacım sil engelle derim ama en iisini sen bilirsin böle kolay unutamassın ki sen heran nickinde ne yazıo die düşünmekten sil bnce.. ama yine sölüyorum sen bilirsin

bir de hakikaten ciddi bir durumsa cocuk hakıkaten ıstemıyorsa yakında o silerse daha beter olabilir... kafamçokkarıştı

vay zilli vay klava: :roflol:

laelaelaelaelae
Selam tatlım.Sizlerede selam kızlar.
Bende düşünüyordum acaba benimkide hattını değiştirdi mi diye ama asla kontrol etmem asla.

hoşbulduk cnm nasılsın napıosun bn bildğin gibiyim :)) bunalımda olan bi eski sevgilimi bekliyorum.. asıl sen nasılsın tatlm

çenebazım hoşgeldin şekercğim pıtırcığım içi kremalı dışı çukulata kaplı kuzmkaydirigubbakcemile3

benden bi tane daha varmış bu dünyada benimde elim gitmiyodu ama gitti sonradan öğrendimki mail adresi değişmiş :) sadece gülüp geçiyorum şimdi

benim hala dogru bi bunu degistirmedi sırnaşık şey ama içim huzursuz baya korkuyorum ki daha beter bi sonuç alicagim

kızlar ya bu nilin şarkısı süper
sevıyorum sevmıyorum diye

iveeet delikafadulden delikafadulden

çenebazım hoşgeldin şekercğim pıtırcığım içi kremalı dışı çukulata kaplı kuzmkaydirigubbakcemile3

milkam çıtırım gofretim Şeniz

Hosgeldin kuzu..
Cenebazim sende hosgeldin kusum..
Selamsiz sabahsiz daliyon olaya hic baktigin yok bize ole olsun:dilcikar:

çok fena dalarım bodozlama :roflol:
yirim senin alınmış efektlerini Şeniz

kırıcam kırıcam

:lepi: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…