Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Elma yerken çay içmeyin..çok kötü oluyo...
Küsmeyin de ayrıca...

anlamadım ben yaa... elmalı çay iç madem naniknanik

bidaha geleyim de yine gelme o zaman küsmek ne kelime, kötü içeriğe basıcam, moda bildiricem seniii :dilcikar:

oo mahkeme kurmus burdakıler mona sucun buyuk..ıyısındır ınsallah bayadır yoksun

valla ben kararı çok beğendim... kır kalemi hakim çenem ... :jeyyar:

yaw patron delirtti beni... kendi söyledi şimdi ben söylemedim diyor...gencecik hatunum ben o ise yaşlı... tabii ki de ben doğru hatırlıyorum...

diyor ki hayatta söylemedim ben öyle bir şey...
o zaman ben başka hayattaydım galiba dedim...

bırak ya... patron milletine ben klava: klava:
gençliğimi çürüttüler...

akşam akşam asabiyet yaptım yaaa... evde de sular kesik zaten ...

biri pembe gözlük versin bana yaaaaaaaaaaa...

hallahım hallahım

ben gidiyoruuum, huuuu, herkes bakıp durur....

bari su dökün arkamdan......

git bakalım kuzum ... güle güle ... :1hug:

ayy bu patron hala benle uğraşıyor yaa... şimdi de tutturmuş o numune başka numune...
ayy allahım yaaa adım gibi biliyorum o numune işte...

evime gitmek istiyoruuuum beeeen ... sırf eve iş götürücem o da yarın burda çalışmak yerine sizle takılmak için... :1closedeyes:

kızlar size bir olay anlatacam..ve siz karar verin ya ben kötü niyetliyim yada yanlış anlıyom...
haksızsam söyleyın.çünkü haksız ve kel alaka olmak istıyorum.

kızlar dün bir arkadaşımla bayan tabiki ve her yaz tatil yapan ve daha gecen hafta 3 gün tatıl yapan bir arkadaşım var.kendisi akıllı mantıklı ama arada kötü kıskançlık elektrık aldığım biri.
şimdik olayı anlatıyom.iyi dinleyin beni yoksa sözlüde sıfır veririm.

ben dün arkadaşıma tatile gideceğimi ve gerkli bazı malzemeler için alışveriş yaptığımı bu tatılın bedenen ve ruhen iyi geleceğini söyledim.
oda aa öylemi aaa iyi olur işte tabı yoruldun falan dedi.neden tek gideceksin bu işte var bir iş dedi falan.
neyse sonra bu dediki aaaaa dedi ne gereği var alışverişe çok heyecanlısın falan şeklinde konuşma geçti.
sonra bol bol foto çekki görelim seni dedi.
hatta fece koy falan dedi. bende bakarız nasipse şeklinde konuştum.
sonra bu arkadaş sabah msn yı açtım resmini değiştirmiş. plajda çekindiği bir resmini koymuş.
sonra boyle günlük işlerle ilgili konuşurken bana aniden dediki
sana foto göndercem bak falan dedi.tatılde çekindiği foto .fotoları gönderdi.
sonra bana dediki sende böyle pozlar ver sende çekinde bizde görelim seni dedi.sende böyle pozlar verebılecekmisin dedi.

siz olsanız nasıl düşünürsünüz.

Merhaba firtinam, simdi okudum da ya bu kiz seni kiskaniyor ya da demek istedigi ben herseyi yapiyorum sunu bunu yaparim sen olsan yapabilirmisin havasinda, pek gozum tutmadi nedense :uhm: ben oyle anladim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…